Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Na kompu sam koristio lan neko vreme , medjutim sad ga ne koristim ali nikako ne mogu da nadjem podesavanja gde mogu da ugasim lan, jer mi ne nalazi nijednu wifi mrezu upravo zbog lana. Ako me neko razume, nadam se da moze da pomogne
Na kompu sam koristio lan neko vreme , medjutim sad ga ne koristim ali nikako ne mogu da nadjem podesavanja gde mogu da ugasim lan, jer mi ne nalazi nijednu wifi mrezu upravo zbog lana. Ako me neko razume, nadam se da moze da pomogne
Ako si to uradio dobro trebalo bi da uspe,jer ovako nikako nece moci,jer su oni deo sistema i nalaze se u registriju,a odande ih brisati je veoma rizicno,posto mogu povuci druge fajlove za sobom.Jeste problem,ali najbolje je oboriti OS i instalirati ponovo,bez LAN drajvera.Samo mi nije jasno.Imam LAN drajvere i WiFI na kompu i nemam problema.Mogao bi da porazgovaras sa provajderom i da dodju ljudi da ti to srede.Ko zna sta je u pitanju.