Pomoć oko izbora

Velvet Mainstream

Početnik
Poruka
3
Ovako, završavam ove godine četvrtu godinu srednje, odličan sam đak ali imam veliki problem sa matematikom. Smer koji završavam je Elektrotehničar Računara. Želeo bih da upišem neki fakultet ili višu posle koje bi mogao da nađem normalan posao, s tim što ne želim da ikada više u životu učim matematiku. Razmišljao sam o filozofskom, ali posle njega bih teško našao posao. Da li bi bilo ok potpuno preskočiti taj vid daljeg obrazovanja i otići na neki kurs(razmišljao sam o nutricionizmu ili kursu za fitness instruktora)?

tesko je naci posao svakako, mogao bi zavrsiti na filozofskom npr. psihologiju pa odes u inostranstvo...
Ili biologiju, sociologiju, novinarstvo, neki strani jezik?
Ili mozes iskesirati lovu za kurseve zavarivanja i poloziti atest

Upisi pravo rodjace. Imas i na ekonomskom smerova tipa marketing i menadzment gde nema matisa,ali te moze zezati racunovodstvo kao predmet.
U prinicipu, nista ne moze bez matematike. Ako ti to lose ide,onda idi na neki drustveni faks,ali onda odmah su manje sanse za posao.
Nista nije strasno,nemoguce je da si toliko los koliko pricas. Uz vise rada i privatne casove sve ces to postici i pregurati,to su ti jedan ili dva predmeta.

Back