Pomoc oko izbora Laptopa ili Tableta.

Memnom

Elita
Poruka
15.804
Nudi mi lik Macbook pro 2019, 13,3 inca za 700€

Kaze da je kao nov.

Sta mislite ?
Mislim da je to previse za 3 godine star laptop, a i ne znam koje su ti potrebe. Potrazi po web trgovinama laptop koji ce zahtjevati tvoje potrebe. Nekako mislim da ce to biti manje od 700 eura plus imas garanciju dok ako kupus ovoga mislim da nemas.

Svoj sam laptop platio pred cca 6 godina nesto vise od 300 eura novoga, ubacio sam mu jos onda extra memorije (sada ima 12gb) i ssd. Radi ko urica jos uvijek i ima 17 incni ekran.

Pogledaj razmisli, odaberi, kupi. Sretno :)

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
42.675
Mislim da je to previse za 3 godine star laptop, a i ne znam koje su ti potrebe. Potrazi po web trgovinama laptop koji ce zahtjevati tvoje potrebe. Nekako mislim da ce to biti manje od 700 eura plus imas garanciju dok ako kupus ovoga mislim da nemas.

Svoj sam laptop platio pred cca 6 godina nesto vise od 300 eura novoga, ubacio sam mu jos onda extra memorije (sada ima 12gb) i ssd. Radi ko urica jos uvijek i ima 17 incni ekran.

Pogledaj razmisli, odaberi, kupi. Sretno :)
Nije samo memorija i ssd fora sa kompom... taj Macbook pro je sigurno mnogo bolji laptop od tog tvog...

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.043
Pozdrav. Uzeo bih 1 dobar laptop ali me zanima model i parametri koji su mi potrebni, pod broj 1 da ne sakupljaju viruse i da mu nije potrebna posebna paznja i održavanje u tome. Onda da mu je dobra baterija i da je brz pri radu.

Ne treba mi laptop radi igrica. Povremeno bih mozda pogledao neki film ali ništa preterano.

Laptop bih prvenstveno uzeo zbog posla jer razmišljam da se bacim u neki internet biznis i slicno.

Ako bi i tablet bio dobar za ovo sto mi treba onda pišite i o njemu.
Lap top ispod 700 eura je skoro svaki los, znaci idealan je kad si bez para uzeti 700 - 850 ojra, ti su svi dobri uglavnom. Uzeo sam jednom jeftin, sve super ali grafika uzas. Inace laptop koji je gamerski ima jako dobru grafiku, ja imam HP Omen 15, vec 4 godine je tu i radi domudno. Istina igrao sam igrice ranije, sad vise ne i opet bi uzeo gamerski. A sto se tice virusa tu ti nema spasa, svaki on kupi, jedino sto bi ti dao savet da ne stavljas nikakav antivirusni program osim onog defendera sto dodje sa win desetkom. Ne koristim antiviruse preko 10 godina i od tada imam jako retko kocenje windowsa. Ranije na sedmici nisam imao nikakav av i to je udaralo domudno.