DidiGenovese
Početnik
- Poruka
- 18
Zdravo , treba mi mala pomoc u vezi graficke 
Imam integrisanu nvidia gforce 6100 ( znam da je krs ) , trazila sam po netu i nasla informaciju da mogu da ubacim u komp jos jednu graficku . Dobila sam nvidia 7100 graficku , ubacila sam u kuciste tamo gde treba sve je ok prikljuceno i posto vidim sliku na monitoru dovoljno mi je da vidim da graficka radi . Problem je ... dole u kucistu pocinje da smrdi nesto opasno
ja se bas i ne razumem , pa mislim da se komp mozda pregreva i da moj kuler sa 2 graficke ne moze nista da uradi . Ja mozda gresim nzm recite mi vi . Zanima me jos samo dal treba da obaram pa da dizem sistem kad stavim ovu novu graficku ili je dovoljno samo da instaliram drajvere . Inace ne smem da se usudim da prikljucim monitor na novu graficku jer mislim da ce komp da eksplodira
Unapred hvala
( nzm dal je bitno al imam giga ipo ram i 1.8 procesor )

Imam integrisanu nvidia gforce 6100 ( znam da je krs ) , trazila sam po netu i nasla informaciju da mogu da ubacim u komp jos jednu graficku . Dobila sam nvidia 7100 graficku , ubacila sam u kuciste tamo gde treba sve je ok prikljuceno i posto vidim sliku na monitoru dovoljno mi je da vidim da graficka radi . Problem je ... dole u kucistu pocinje da smrdi nesto opasno

( nzm dal je bitno al imam giga ipo ram i 1.8 procesor )