pomoc oko fakulteta :/

Ja te nisam pitao šta bi želeo, ili ne, već da li više voliš prirodne ili društvene nauke?
Da li ti je bitno da posao bude dobro plaćen, ili da radim ono što voliš?
Razmisli pre nego što odgovoriš.

Ako možeš puno da bubaš, predložio bih ti pravni.
Batali tu priču koliko ima nezaposlenih pravnika, bla bla bla....
Mada je po meni veoma lepa i psihologija i sociologija. Ostalo je na tebi. :)
Nadam se da ćeš uspeti u onome šta si naumio. :)

Može i to, naravno. :)
Ja bih mogao lako da se odlučim za ekonomiju, jer mi je mama ekonomistica, i mogla bi me ubaciti u banku, ali nemam neke afinitete prema tome..
Dakle, ili moraš imati za ekonomiju ili relativno dobru vezu, ili da budeš zaista dobar, i primećen student na faxu, a posle će sve samo dolaziti. :)

Može i to, naravno. :)
Ja bih mogao lako da se odlučim za ekonomiju, jer mi je mama ekonomistica, i mogla bi me ubaciti u banku, ali nemam neke afinitete prema tome..
Dakle, ili moraš imati za ekonomiju ili relativno dobru vezu, ili da budeš zaista dobar, i primećen student na faxu, a posle će sve samo dolaziti. :)

Ja idem u srednju ekonomsku ;) Ne znate vi sta je ekonomija :lol:

Ajte molim vas, nije ekonomija neka sociologija, pa da moraš da budeš novi Ogist Kont da bi dobio posao. Ima za ekonomiste posla uvek, samo moraš znati znanje. To je sve. :)

A što se tiče čoveka koji je postavio temu, ***, malo si više zakasnio. :/ Zaista jest kasno, uprkos svom optimizmu.
U svakom slučaju, ako hoćeš ekonomiju, neka prečica za ekonomski bi bila da izabereš Istoriju, što ima da se nauči 20tak stranica, i Matematiku ili Informatiku (u zavisnosti od toga šta ti ide dobro?). Ostatak predmeta (Osnovi ekonomije i Poslovna ekonomija) traže veći napor i duže pripremanje.

Takođe, odluka mora da padne u narednih dan- dva, jer je vreme prijava za prijemni itd. :) Srećno u svakom slučaju. ~

Back