Pomoc oko Excela

jocapfc

Obećava
Poruka
91
Koristio sam beta verziju Excela 2010 koju sam skinuo sa njihovog sajta kada su je davali free za promotivni period. Radio sam neke dokumente u excelu 2010 i posto je istekao promotivni period morao sam da izbrisem destku i insaliram MO 2007 koji je regularan. Sada imam problem da ne mogu da otvorim dokumente koje sam pravio u desetci. Poruka koju mi izbacuje je sledeca "The operating system is not presently configured to run this application". Ako neko zna sta treba da uradim da bi mi otvaralo dokumente neka mi objasni. Hvala unapred

Mislim da ti imas problem u registrima i verzijama. Moraces malo vise da pocistis komp, kako bi mogao da instaliras stariju verziju Office-a. Obrisi taj Office koji imas, pocisti registre sa CCleaner-om ili Tuneup-om, posle toga restartuj racunar. Kada se racunar ponovo upali probaj da instaliras ponovo Office 2007.

nisam jos a kada c ne znam instalirati 2010 tako da bi trebalo da postoji opcija u toku snimanja dokumenta koja te pita za koju verziju programa hoces da snimas tako da ti je najbolje naci nekog ko ima 2010 i presnimi u nizu verziju to jest u 2007 ili 2003 ako treba da menjas dokument od gledanja nemas nista

Posto pravim test , a 100 godina nisam koristio excel ....

Prvo sam uneo one Checkbox -ove. Kako da namestim da , kad cekiram odgovor, pise FALSE , i kad nije cekiran odgovor da pise TRUE ?? posto samo kad je cekirano pojavljuje mi se TRUE.
" kopao" sam po netu ali nista nisam nasao.

ako neko znaaaaa

Back