Pomoc oko brave

Iskrivio ti je vezni lim ispod branika koji je ušao unutra u gepek sa sve prihvatnikom brave. Dakle limar ti ne gine nadam se da si uzela podatke od tog što te udario?

Masu puta ako je branik kvalitetan tj od dobre plastike i ako je crne boje ne vidi se nikakva šteta posle udarca. Plastika branika se vrati u prvobitan položaj ali se vezni lim ispod iskrivi i vrata ne mogu da se otvore ili zatvore. Meni recimo ne radi prekidač svetla u gepeku.
 
Uvek se pogleda u retrovizor kada se prelazi raskrsnica, kada se skrece jer ne znamo ko vozi iza nas i da li prati voznju, postoje ljudi i koji koce saobracaj sporom voznjom sto takodje treba da bude kaznjivo.
 
Ima opasnih ludaka koji prolaze na krvavo žuto udaraju po gasu iako nisu sami na putu. Spremni su i da se tuku koliko sam primetio svađaju se, šta kočiš na žuto zamalo da poginem i slično. Uglavnom svakakva stoka je za volanom.

Ima ih i koji neće uopšte da stanu na crveno jednostavno prolaze.
 
A što bi neko trolao danas nemaš koga da pitaš sve sami lažovi oko nas. Pitaš na 5 mesta i proceniš šta ti je raditi.

Meni za udarac otpozadi u ovlašćenom servisu tražili 3500 plus evra, osiguranje isplatilo 2600 evra a ja popravio za 50 evra kod indusa iz boleča.
 

Back
Top