MORSKA VILA
Primećen član
- Poruka
- 646
Udarilo me auto otpozadi srecom nikakve stete nemam osim sto ne mogu da zatvorim skroz gepek i ne mogu da ga zakljucam auto preko daljinskog. Sta da radim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta te briga kako je on prošao, nije prilagodio brzinu trenutačno situaciji, ili si ti kočila onako bezveze?Necu plakati. On je prosao katastrofa greota. Naglo sam zakocila i zakucao se. Valjda me nece opeljesiti. Prezivecu. Samo kad nije bilo gore.
Podignes patosnicu gde ti stoji rezervni tocak i pogledas da li je nesto iskrivljeno mozda, vezni lim ili sta vec ide tu.Necu plakati. On je prosao katastrofa greota. Naglo sam zakocila i zakucao se. Valjda me nece opeljesiti. Prezivecu. Samo kad nije bilo gore.
Ma on je mislio da cu da prodjem na zuto, inace stalno prolazim al sta mi ovaj put bi ne znamPa šta te briga kako je on prošao, nije prilagodio brzinu trenutačno situaciji, ili si ti kočila onako bezveze?
Hm, nije prilagodio vožnju. Ja sam se isto jedan put tako zabio na semaforu. Semafor je počeo bliska ti zeleno, znate kao najava zutoga, i ženska ispred mene počela na zeleno kociti a ja po gasu, za dlaku bilo.Ma on je mislio da cu da prodjem na zuto, inace stalno prolazim al sta mi ovaj put bi ne znam![]()
Zato se uvek pred semaforom usporava i pazljivije vozi.Hm, nije prilagodio vožnju. Ja sam se isto jedan put tako zabio na semaforu. Semafor je počeo bliska ti zeleno, znate kao najava zutoga, i ženska ispred mene počela na zeleno kociti a ja po gasu, za dlaku bilo.
Istina ali opet ne koči se ni na zeleno.Zato se uvek pred semaforom usporava i pazljivije vozi.
Vodim ga danas kod limara neka on pogleda da ja ne cackam