pomoc oko ADSL

stewa96

Zainteresovan član
Poruka
151
zivim u selu i zelim da uzmem ADSL internet u glavnoj ulici su kopali ljudi mrezu za ADSL internet.zelim da znam dali ,da bi ja ugradio internet, dali moraju kopati i kod menee u ulici ili to iskopano u glavnoj ulici vazi za celo selo.i jos nesto. dali postoji internet ADSL paket kada se placa 1400 dinara mesecno i ako postoji kolika mu je internet konekcija...hwala u napred

zivim u selu i zelim da uzmem ADSL internet u glavnoj ulici su kopali ljudi mrezu za ADSL internet.zelim da znam dali ,da bi ja ugradio internet, dali moraju kopati i kod menee u ulici ili to iskopano u glavnoj ulici vazi za celo selo.i jos nesto. dali postoji internet ADSL paket kada se placa 1400 dinara mesecno i ako postoji kolika mu je internet konekcija...hwala u napred

Ako imaš fiksni tel., možeš imati i ADSL, u slučaju da ga taj provajder nudi.

Cijene i brzine paketa ti zavise od provajdera do provajdera.

Da bi koristio ADSL moras imati fiksnu telefonsku liniju preko koje i ide isti.Potrebno je da i centrala preko koje ides jeste digitalna novije generacije a ne analogna.Pozoves lepo nekog provajdera(Telekom, Orion Telekom i td.) i lepo ih zamolis da provere da li ispunjavas tehnicke uslove za dobijanje ADSL-a i oni ti sve lepo objasne.
Za Telkom pozoves Korisnički servis: 9818
za Orion Telekom 011 4 100 100
Eto br. telefona za ovadva, mrzelo me dalje da trazim :)

Back