Pomoc! Ne radi mi virtuelni RAM!

japur

Obećava
Poruka
68
Iako je na hard disku alocirana maksimalna kolicina memorije u tu svrhu, programi kojima je potrebno vise od 256 MB RAM-a, koliko je nataknuto na plocu, nece da rade. Ovakvo stanje vazi od kada je izvrseno smanjivanje C particije, (na kojoj je windows xp), da bi se dobilo mesto za novu particiju, koja mi je trebala. Pre te akcije, sve je radilo bez problema a sada nece. Da li mora biti minimalna velicina C particije ili tako nesto? Pri radu s particijama koriscen je Partition magic 7.0. Mozda je problem neki drugi ili neka glupost? Hvala unapred.

System managed size-uradjeno na particiji na kojoj je win, pa opet ne radi.
Particija C bila je smanjena na celih 30 gb, pri cemu je skoro tri cetvrtine toga bilo slobodno, pa ne radi.Negde rekose da je optimum cak 50 gb velicine win particije, pa je i taj uslov ispunjen, opet uz Partition Magic, i opet nista ne radi...Vrlo cudno...Win xp mi je, inace, jedini na C particiji.

Bas cudno,moja c particija je 10giga,i puna je skoro do daske,pa ipak imam 1giga page file.Pa neznam sta drugo da ti kazem,nesto se tu debelo zeznulo,pokusaj nesto sa sistem restore,da vratis win na neki raniji datum,pa ako ti i to ne pomogne onda preinstaliraj win.

Back