pomoc, molim vas!

stella93

Ističe se
Poruka
2.948
U poslednje vreme mi se sve cesce desava da mi se ekran na laptopu ukoci, tj. slika se poremeti, oni pikseli se pogube i pocne da krči... posle ga restartujem i bude okej... ranije se to jako retko desavalo, a u poslednje vreme sve cesce i cesce... zna li neko uzrok tome, i eventualno resenje? inace laptop je hp, ako ima neke veze...
hvala unapred! :D

Untitled.jpg

evo slike...

a sto se tice modela laptopa, ja ne znam koji je:rumenko: ako znate gde da to pogledam, javite mi :)

nisam primetila da se desava u tacno odredjenom trenutku, ranije sam mislila da se desava kada ga ukljucim na punjac ali se sad desava i bez toga... inace na njemu se ne radi nista zahtevno, otprilike sve sto radi na njemu je youtube+facebook+sajt faksa+par foruma istovremeno...

nemoj mi reci da otpozadi nema nalepnicu sa modelom laptopa,program kaze da je hp 143c,googe izbacuje kao hp g62-143cl,jel to taj ili ne?
226656-hp-g62-143cl-front.jpg

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2364121,00.asp?tab=Specs

aj daj sliku i temperature graficke,kartica sensors,druga po redu,pokreni gpu-z

mozda se nakupio prasine pa se pregreje,a mozda je i nesto softverski
posto je hard menjan,instaliraj hd sentinel i postavi sliku prve kartice u programu

ma koji god da je hard i ciji god ima 5 losih sektora ,hard ih je sam relocirao tako da ne bi trebalo da ima problema
nervira me sto ni jedan program ne pokazuje temperaturu graficke,treba da instalira 5 programa ne bi li na kraju saznali

aj posto znas da slusas i ako ti nije tesko instaliraj i everest,levo idi na computer-pa na sensors i postavi i tu sliku

kompjuter je zmaj,to ne bi smelo da stucne u radu a ne da koci
prvo sto mi pada na pamet to oko zamrzavanja slike i pogubljenih piksela je pregrevanje,riknjava graficka,ram,drajveri

kako stojis sa garancijom,jel istekla?

Instalirala sam ovaj program, ali kad kliknem na sensors nudi mi motherboard/display/multimedia/storage/network/direktX/devices/benchmark i od svega toga imaju podvrste, sta da kliknem? :)

kupila sam ga prosle godine u aprilu, ne znam kolika je garancija (nisu mi pri ruci ti papiri), ali ako je godinu dana onda je istekla :confused:

U poslednje vreme mi se sve cesce desava da mi se ekran na laptopu ukoci, tj. slika se poremeti, oni pikseli se pogube i pocne da krči... posle ga restartujem i bude okej... ranije se to jako retko desavalo, a u poslednje vreme sve cesce i cesce... zna li neko uzrok tome, i eventualno resenje? inace laptop je hp, ako ima neke veze...
hvala unapred! :D

greje li se? jel vruc? :lol:
probaj da ga opteretis pa vidi hoce li da se "mrzne" ekran
mozda i drajveri zaebavaju

Back