chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Sto, hoces i ti u skolu.Bad_Wolf:Vuksanovic vas gleda... :shock:
E pa moraces da podjes posle mene, zato sto ucitelj uzima samo jednog ucenika svake sezone.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto, hoces i ti u skolu.Bad_Wolf:Vuksanovic vas gleda... :shock:

Ma ima on preča posla, ai poznajem čoveka...Bad_Wolf:Vuksanovic vas gleda... :shock:

bundeva:

bombona:Znam kako se skidaDellBoy-011:Mogu misliti kakva će frka tek nasati oko skidanja....zavodljiva1976:Pa citavu nauku napraviste oko stavljanja kondoma....![]()
![]()
Neka decko pita tatu kako se stavlja kondom...valjda on zna8)
![]()
8)
Mozda se ne skida bas tako kao sto ti mislis...bolje pitaj ovde nekog da ti objasni,cisto da budes sigurna da se tako radi... 
Napisala sam vec tj. objasnila sam kako se skida...Ako te zanima vrati se malo u nazad pa procitaj 8)zavodljiva1976:bombona:Znam kako se skidaDellBoy-011:Mogu misliti kakva će frka tek nasati oko skidanja....zavodljiva1976:Pa citavu nauku napraviste oko stavljanja kondoma....![]()
![]()
![]()
8)
Jel si sigurna da znas...Mozda se ne skida bas tako kao sto ti mislis...bolje pitaj ovde nekog da ti objasni,cisto da budes sigurna da se tako radi...
![]()
![]()
bombona:Napisala sam vec tj. objasnila sam kako se skida...Ako te zanima vrati se malo u nazad pa procitaj 8)zavodljiva1976:bombona:Znam kako se skidaDellBoy-011:Mogu misliti kakva će frka tek nasati oko skidanja....zavodljiva1976:Pa citavu nauku napraviste oko stavljanja kondoma....![]()
![]()
![]()
8)
Jel si sigurna da znas...Mozda se ne skida bas tako kao sto ti mislis...bolje pitaj ovde nekog da ti objasni,cisto da budes sigurna da se tako radi...
![]()
![]()
zavodljiva1976:bombona:Napisala sam vec tj. objasnila sam kako se skida...Ako te zanima vrati se malo u nazad pa procitaj 8)zavodljiva1976:bombona:Znam kako se skidaDellBoy-011:Mogu misliti kakva će frka tek nasati oko skidanja....zavodljiva1976:Pa citavu nauku napraviste oko stavljanja kondoma....![]()
![]()
![]()
8)
![]()
![]()
Uh..dobro je da bar nesto znas....8)
Pa,dobro... Ne bas sve :wink:AllPacino:Sve li zna ova bombona
ajde mala...danas sam nesto lepo raspolozen pa cu ti drzati prakticnu nastavu...javi mi se na pp. 8)bombona:Malo :wink:
Necu 8)mario80:ajde mala...danas sam nesto lepo raspolozen pa cu ti drzati prakticnu nastavu...javi mi se na pp. 8)bombona:Malo :wink:
ma hajde...imam ih raznih aroma...jagode, ananas, banana... a posle dobijes i sertifikat o zavrsenom kursu... 8)bombona:Necu 8)mario80:ajde mala...danas sam nesto lepo raspolozen pa cu ti drzati prakticnu nastavu...javi mi se na pp. 8)bombona:Malo :wink:
mario80:ma hajde...imam ih raznih aroma...jagode, ananas, banana... a posle dobijes i sertifikat o zavrsenom *... 8)bombona:Necu 8)mario80:ajde mala...danas sam nesto lepo raspolozen pa cu ti drzati prakticnu nastavu...javi mi se na pp. 8)bombona:Malo :wink:
pa sto si takva...bombona:mario80:ma hajde...imam ih raznih aroma...jagode, ananas, banana... a posle dobijes i sertifikat o zavrsenom *... 8)bombona:Necu 8)mario80:ajde mala...danas sam nesto lepo raspolozen pa cu ti drzati prakticnu nastavu...javi mi se na pp. 8)bombona:Malo :wink:Ma nema sanse 8)

Eto,takav mi grah paomario80:pa sto si takva...bombona:mario80:ma hajde...imam ih raznih aroma...jagode, ananas, banana... a posle dobijes i sertifikat o zavrsenom *... 8)bombona:Necu 8)mario80:ajde mala...danas sam nesto lepo raspolozen pa cu ti drzati prakticnu nastavu...javi mi se na pp. 8)bombona:Malo :wink:Ma nema sanse 8)
![]()

Ajd prvo da jedemo malo graha pa onda idemo u krevetmario80:pusti grah da se krchka u loncu a mi idemo u krevet?![]()
U a onda ima da bude explozivno!!!bombona:Ajd prvo da jedemo malo graha pa onda idemo u krevetmario80:pusti grah da se krchka u loncu a mi idemo u krevet?![]()
![]()
Soprano:U a onda ima da bude explozivno!!!bombona:Ajd prvo da jedemo malo graha pa onda idemo u krevetmario80:pusti grah da se krchka u loncu a mi idemo u krevet?![]()
![]()
Da,bice vatromet :wink:da prduljimo u ritmu sexa?bombona:Soprano:U a onda ima da bude explozivno!!!bombona:Ajd prvo da jedemo malo graha pa onda idemo u krevetmario80:pusti grah da se krchka u loncu a mi idemo u krevet?![]()
![]()
![]()
![]()
Da,bice vatromet :wink:

Da,da...bas tomario80:da prduljimo u ritmu sexa?bombona:Soprano:U a onda ima da bude explozivno!!!bombona:Ajd prvo da jedemo malo graha pa onda idemo u krevetmario80:pusti grah da se krchka u loncu a mi idemo u krevet?![]()
![]()
![]()
![]()
Da,bice vatromet :wink:
![]()