Snezna_kraljica
Domaćin
- Poruka
- 3.730
Ne znam ko sam, znam sta sam i znam koliko vredim, da, u pravu si.worm:....Znaš dobro ko si i šta si... i koliko vrediš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ko sam, znam sta sam i znam koliko vredim, da, u pravu si.worm:....Znaš dobro ko si i šta si... i koliko vrediš.
Da, ali, UNAPRED se muciti radi toga sto ce ON kasnije sve da radi... Sta ako pozeli da zabusava!?bombona:Uradice on dosta toga sam,nakon sto mu stavim kondomCekam kuma:Snezna, a sta su te josh ucili u skoli, ajde kazi chiki, dobish bonu![]()
a ti bombonice kazi tvom trutu, da uradi nesto i sam, a ne da glumi nekog Agu, dok te nagu..... :wink:![]()
Ma,ne sekiraj seSnezna_kraljica:Da, ali, UNAPRED se muciti radi toga sto ce ON kasnije sve da radi... Sta ako pozeli da zabusava!?bombona:Uradice on dosta toga sam,nakon sto mu stavim kondomCekam kuma:Snezna, a sta su te josh ucili u skoli, ajde kazi chiki, dobish bonu![]()
a ti bombonice kazi tvom trutu, da uradi nesto i sam, a ne da glumi nekog Agu, dok te nagu..... :wink:![]()
![]()
Idi kod psihijatraSnezna_kraljica:Ne znam ko sam, znam sta sam i znam koliko vredim, da, u pravu si.worm:....Znaš dobro ko si i šta si... i koliko vrediš.
Da, vrlo si sarmantan kad si tako prgav.worm:Idi kod psihijatraSnezna_kraljica:Ne znam ko sam, znam sta sam i znam koliko vredim, da, u pravu si.worm:....Znaš dobro ko si i šta si... i koliko vrediš.
Da to ne znaš već bih se zabrinuo za tebe
Isto koliko vredi naš dinar

Hvala, hvala...Snezna_kraljica:Da, vrlo si sarmantan kad si tako prgav.worm:Idi kod psihijatraSnezna_kraljica:Ne znam ko sam, znam sta sam i znam koliko vredim, da, u pravu si.worm:....Znaš dobro ko si i šta si... i koliko vrediš.
Da to ne znaš već bih se zabrinuo za tebe
Isto koliko vredi naš dinar![]()
bombona:E,znam postupak skidanjaCekam kuma:Ejjjj sneguljice, pa ne rece joj postupak skidanja. Ajde molim te, za moju dusu, sto opsirnije mozes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Posle ejakulacije,polako izvucite penis iz vagine dok je jos u erekciji.Drzite cvrsto kondom oko baze penisa da ne sklizne sa penisa,da ne dodje do prosipanja sperme.Vodite racuna da sperma ne dodje na prste i odatle u vaginu partnerke.Zatim se kondom polako skida i baca u djubre.Ako osetite da je kondom pukao u toku odnosa,odmah se zaustavite i stavite drugi!
![]()
![]()
8)
Jel sve u životu radiš po šablonu i pedantno?Snezna_kraljica:Elem. Prvo se lepo otvori, to valjda znate, i to oprezno, da se ne bi makazama ostetio i kondom.
E, onda, lepo ga drzis za ivice (kao cdi vidis sa koje strane je ono ispupcenje. E, kad vidis koja strana je spoljasnja, uhvati to ispupcenje (mehuric) desnom rukom i prisloni kondom (logicno, unutrasnju stranu) na vrh njegovog penisa. Ne pustaj taj mehuric, to je jedino osiguranje da kondom nece puci. I onda lepo levom rukom samo odrolaj kondom do kraja (naravno, do korena, ne sme da bude samo polunavucen). Vazno je da ne ostane vazduha u onom mehuricu, jer u njega ulazi semena tecnost nakon svrsavanja.
To je sve vrlo jednostavno... Ali bitan je nacin na koji ces sve to uraditi...
Snezna_kraljica:Ne shvatam sta si ovime hteo reci, meni su ovo vrlo ozbiljne stvari, i ne bih volela da se nesto pogresi...Bad_Wolf:Naravno sterilnim...? Strasno.Snezna_kraljica:Elem. Prvo se lepo otvori, to valjda znate, i to oprezno, da se ne bi makazama ostetio i kondom.
Ne pustaj taj mehuric, to je jedino osiguranje da kondom nece puci. I onda lepo levom rukom samo odrolaj kondom do kraja (naravno, do korena, ne sme da bude samo polunavucen)
Kako ti prezivis dan, nemam pojma?!
Bad_Wolf:Snezna_kraljica:Ne shvatam sta si ovime hteo reci, meni su ovo vrlo ozbiljne stvari, i ne bih volela da se nesto pogresi...Bad_Wolf:Naravno sterilnim...? Strasno.Snezna_kraljica:Elem. Prvo se lepo otvori, to valjda znate, i to oprezno, da se ne bi makazama ostetio i kondom.
Ne pustaj taj mehuric, to je jedino osiguranje da kondom nece puci. I onda lepo levom rukom samo odrolaj kondom do kraja (naravno, do korena, ne sme da bude samo polunavucen)
Kako ti prezivis dan, nemam pojma?!
Naravno da ne shvatas, to je u skladu sa tvojim skromnim inetelektualnim mogucnostima. To nisu samo tebi ozbiljne stvari, to je jasno, ali nikako da prestanes da drugima drzis predavanja i da govoris pogresne stvari (posto nisi shvatila - ajde da crtam): "Ne pustaj taj mehuric, to je jedino osiguranje da kondom nece puci.". Ova tvoja izjava je pogresna.
A da, zaboravih makaze...
"Dusho, da li imas makaze?",
"Nisam poneo!",
"Sta cemo sad, sta cemo sad???",
"Nista... nema sex-a".

bombona:Da li neko moze biti ljubazan i napisati mi DETALJNO kako se stavlja kondom...Imam decka koji zeli da mu ja stavim kondom,pa bih zelela da to uradim 'pravilno'... Unapred hvalaops:
Uvezbala sam se vecbundeva:bombona:Da li neko moze biti ljubazan i napisati mi DETALJNO kako se stavlja kondom...Imam decka koji zeli da mu ja stavim kondom,pa bih zelela da to uradim 'pravilno'... Unapred hvalaops:
posto si dobila detaljne odgovore ovde i na forumu "zdravlje", jedino je jos preostalo da ti dam da malo vezbash
Ali ipak hvala :wink:

mario80:sneguljice, bolje da si joj objasnila kako se stavlja ustima...![]()
![]()
![]()
Uh,i to me zanima... Moze da li neko biti ljubazan pa mi objasniti
Snezna...?snezna je profi...i meni je pokazala...bombona:mario80:sneguljice, bolje da si joj objasnila kako se stavlja ustima...![]()
![]()
![]()
Snezna...?
Ona sigurno...bombona:mario80:sneguljice, bolje da si joj objasnila kako se stavlja ustima...![]()
![]()
![]()
Snezna...?
mario80:snezna je profi...i meni je pokazala...
izvadis ga iz kesice i pogledas na koju je stranu namotan...onda ga stavis u usta i lagano ga navuces uz malo pomoci prstiju...mozes da ga stavis izmedju zuba i usana a moze i samo na usne. ma uostalom pitaj sneznu, ona je profi! :wink:
Dobices ti, po guzi... 
U redu, jeste da to nije potpuno tacno. I sta sad? Ali, to vazno jeste, zar ne? (da ne objasnjavam, neces shvatiti zasto.)Bad_Wolf:Naravno da ne shvatas, to je u skladu sa tvojim skromnim inetelektualnim mogucnostima. To nisu samo tebi ozbiljne stvari, to je jasno, ali nikako da prestanes da drugima drzis predavanja i da govoris pogresne stvari (posto nisi shvatila - ajde da crtam): "Ne pustaj taj mehuric, to je jedino osiguranje da kondom nece puci.". Ova tvoja izjava je pogresna.
Bas vala,u pravu si.Ona je jedina odgovorila na postavljeno pitanje,zato pustite Sneznu na miru :wink:Pera_Zdera:Joj bre sto ste toliko napali devojku, pa ona je samo htela da pomogne.
To ti je bar prosto, vežbaj da ga staviš usnama na svoje prstićebombona:mario80:sneguljice, bolje da si joj objasnila kako se stavlja ustima...![]()
![]()
![]()
Snezna...?
DellBoy-011:To ti je bar prosto, vežbaj da ga staviš usnama na svoje prstićebombona:mario80:sneguljice, bolje da si joj objasnila kako se stavlja ustima...![]()
![]()
![]()
Snezna...?
![]()
Kad budeš spremna, biće to pravo iznenadjenje za njega :wink:

Ma samo se ti smeškajbombona:DellBoy-011:To ti je bar prosto, vežbaj da ga staviš usnama na svoje prstićebombona:mario80:sneguljice, bolje da si joj objasnila kako se stavlja ustima...![]()
![]()
![]()
Snezna...?
![]()
Kad budeš spremna, biće to pravo iznenadjenje za njega :wink:![]()
![]()
ops:Ajde,ispricajDellBoy-011:Ma samo se ti smeškajbombona:DellBoy-011:To ti je bar prosto, vežbaj da ga staviš usnama na svoje prstićebombona:mario80:sneguljice, bolje da si joj objasnila kako se stavlja ustima...![]()
![]()
![]()
Snezna...?
![]()
Kad budeš spremna, biće to pravo iznenadjenje za njega :wink:![]()
![]()
![]()
A da ti ispričam kako sam ja, kao klinac, vežbao da se ljubim "Filmski"?![]()
ops:
Bas me zanima