pomoc-kondom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Snezna_kraljica:
bombona:
Cekam kuma:
Snezna, a sta su te josh ucili u skoli, ajde kazi chiki, dobish bonu :lol:
a ti bombonice kazi tvom trutu, da uradi nesto i sam, a ne da glumi nekog Agu, dok te nagu..... :wink:
Uradice on dosta toga sam,nakon sto mu stavim kondom :D
Da, ali, UNAPRED se muciti radi toga sto ce ON kasnije sve da radi... Sta ako pozeli da zabusava!? :roll:
Ma,ne sekiraj se :D

Snezna_kraljica:
worm:
Snezna_kraljica:
worm:
....Znaš dobro ko si i šta si... i koliko vrediš.
Ne znam ko sam, znam sta sam i znam koliko vredim, da, u pravu si.
Idi kod psihijatra
Da to ne znaš već bih se zabrinuo za tebe
Isto koliko vredi naš dinar
Da, vrlo si sarmantan kad si tako prgav. :lol:
Hvala, hvala...

Svaka ti se dala pa posle dobila (a ti si koliko svi vidimo ekspert u dobijanju) :twisted:

bombona:
Cekam kuma:
Ejjjj sneguljice, pa ne rece joj postupak skidanja. Ajde molim te, za moju dusu, sto opsirnije mozes :lol: :lol: :lol: :lol:
E,znam postupak skidanja :lol: :lol: :lol: Posle ejakulacije,polako izvucite penis iz vagine dok je jos u erekciji.Drzite cvrsto kondom oko baze penisa da ne sklizne sa penisa,da ne dodje do prosipanja sperme.Vodite racuna da sperma ne dodje na prste i odatle u vaginu partnerke.Zatim se kondom polako skida i baca u djubre.Ako osetite da je kondom pukao u toku odnosa,odmah se zaustavite i stavite drugi! :lol: :lol: :lol: 8)

A kako osjetis da je puko? To se ne moze osjetiti vec samo vidjeti jel puko ili ne. Moj savjet svima je - ipak svrsite van vagine, meni se nekoliko puta desilo da pukne bas famozni DUREX, naravno pazim i svrsavam vani

Snezna_kraljica:
Elem. Prvo se lepo otvori, to valjda znate, i to oprezno, da se ne bi makazama ostetio i kondom.
E, onda, lepo ga drzis za ivice (kao cd:) i vidis sa koje strane je ono ispupcenje. E, kad vidis koja strana je spoljasnja, uhvati to ispupcenje (mehuric) desnom rukom i prisloni kondom (logicno, unutrasnju stranu) na vrh njegovog penisa. Ne pustaj taj mehuric, to je jedino osiguranje da kondom nece puci. I onda lepo levom rukom samo odrolaj kondom do kraja (naravno, do korena, ne sme da bude samo polunavucen). Vazno je da ne ostane vazduha u onom mehuricu, jer u njega ulazi semena tecnost nakon svrsavanja.
To je sve vrlo jednostavno... Ali bitan je nacin na koji ces sve to uraditi...
Jel sve u životu radiš po šablonu i pedantno?

Snezna_kraljica:
Bad_Wolf:
Snezna_kraljica:
Elem. Prvo se lepo otvori, to valjda znate, i to oprezno, da se ne bi makazama ostetio i kondom.
Ne pustaj taj mehuric, to je jedino osiguranje da kondom nece puci. I onda lepo levom rukom samo odrolaj kondom do kraja (naravno, do korena, ne sme da bude samo polunavucen)
Naravno sterilnim...? Strasno.
Kako ti prezivis dan, nemam pojma?!
Ne shvatam sta si ovime hteo reci, meni su ovo vrlo ozbiljne stvari, i ne bih volela da se nesto pogresi...

Naravno da ne shvatas, to je u skladu sa tvojim skromnim inetelektualnim mogucnostima. To nisu samo tebi ozbiljne stvari, to je jasno, ali nikako da prestanes da drugima drzis predavanja i da govoris pogresne stvari (posto nisi shvatila - ajde da crtam): "Ne pustaj taj mehuric, to je jedino osiguranje da kondom nece puci.". Ova tvoja izjava je pogresna.

A da, zaboravih makaze...
"Dusho, da li imas makaze?",
"Nisam poneo!",
"Sta cemo sad, sta cemo sad???",
"Nista... nema sex-a".

Bad_Wolf:
Snezna_kraljica:
Bad_Wolf:
Snezna_kraljica:
Ne pustaj taj mehuric, to je jedino osiguranje da kondom nece puci. I onda lepo levom rukom samo odrolaj kondom do kraja (naravno, do korena, ne sme da bude samo polunavucen)
Naravno sterilnim...? Strasno.
Kako ti prezivis dan, nemam pojma?!
Ne shvatam sta si ovime hteo reci, meni su ovo vrlo ozbiljne stvari, i ne bih volela da se nesto pogresi...

Naravno da ne shvatas, to je u skladu sa tvojim skromnim inetelektualnim mogucnostima. To nisu samo tebi ozbiljne stvari, to je jasno, ali nikako da prestanes da drugima drzis predavanja i da govoris pogresne stvari (posto nisi shvatila - ajde da crtam): "Ne pustaj taj mehuric, to je jedino osiguranje da kondom nece puci.". Ova tvoja izjava je pogresna.

A da, zaboravih makaze...
"Dusho, da li imas makaze?",
"Nisam poneo!",
"Sta cemo sad, sta cemo sad???",
"Nista... nema sex-a".
:lol: :lol: :lol:

bombona:
Da li neko moze biti ljubazan i napisati mi DETALJNO kako se stavlja kondom...Imam decka koji zeli da mu ja stavim kondom,pa bih zelela da to uradim 'pravilno'... Unapred hvala :oops:

posto si dobila detaljne odgovore ovde i na forumu "zdravlje", jedino je jos preostalo da ti dam da malo vezbash

bombona:
mario80:
sneguljice, bolje da si joj objasnila kako se stavlja ustima... :lol: :lol: :lol:
:lol: Uh,i to me zanima... Moze da li neko biti ljubazan pa mi objasniti :lol: Snezna...?
snezna je profi...i meni je pokazala...
izvadis ga iz kesice i pogledas na koju je stranu namotan...onda ga stavis u usta i lagano ga navuces uz malo pomoci prstiju...mozes da ga stavis izmedju zuba i usana a moze i samo na usne. ma uostalom pitaj sneznu, ona je profi! :wink:

Bad_Wolf:
U redu, jeste da to nije potpuno tacno. I sta sad? Ali, to vazno jeste, zar ne? (da ne objasnjavam, neces shvatiti zasto.)

Zli vuce, ponekad pomislim da ti je jedino zadovoljstvo u zivotu da ponizavas mene. Ako je tako, neka ti je, ne smeta mi! Zalosno... :roll:
Otkud tolika ogorcenost?

Od sad prestajem da se obazirem na tvoje komentare, mozes pisati sta hoces o meni.

bombona:
DellBoy-011:
bombona:
mario80:
sneguljice, bolje da si joj objasnila kako se stavlja ustima... :lol: :lol: :lol:
:lol: Uh,i to me zanima... Moze da li neko biti ljubazan pa mi objasniti :lol: Snezna...?
To ti je bar prosto, vežbaj da ga staviš usnama na svoje prstiće :lol:
Kad budeš spremna, biće to pravo iznenadjenje za njega :wink:
:lol: :lol:
Ma samo se ti smeškaj :lol:
A da ti ispričam kako sam ja, kao klinac, vežbao da se ljubim "Filmski"? :lol: :oops:

DellBoy-011:
bombona:
DellBoy-011:
bombona:
mario80:
To ti je bar prosto, vežbaj da ga staviš usnama na svoje prstiće :lol:
Kad budeš spremna, biće to pravo iznenadjenje za njega :wink:
:lol: :lol:
Ma samo se ti smeškaj :lol:
A da ti ispričam kako sam ja, kao klinac, vežbao da se ljubim "Filmski"? :lol: :oops:
Ajde,ispricaj :lol: Bas me zanima :D

Ne sećam se tačno koliko sam imao godina, ali sigurno ne više od 13. Svidjala mi se jedna devojcica iz starijeg razreda, a i ja njoj, dogovorili smo se da idemo u bioskop i uhvatila me frka jer sam znao da je ona imala nekog dečka pre, a ja se nikad nisam ljubio :lol:
Obratio sam se za savet bratu od strica, koji je stariji 4 god, on mi je kao objašnjavao ali mi je rekao da je najlakše da vežbam na sledeći način:
stavim kliker u plitku, a shiroku čašu i pokušavam da ga izvadim jezikom.
Nisam ga izvadio, ali super se ljubim :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back