Ненад
Buduća legenda
- Poruka
- 49.325
Upravo tako.Nismo se razumelu, kada Rusi ne bi bili u g....ma mozda ovog napada na Iran ne bi ni bilo vec bi sve proslo sa nekim kompromisima kao i vise puta pre pocetka rata u Ukrajini/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo tako.Nismo se razumelu, kada Rusi ne bi bili u g....ma mozda ovog napada na Iran ne bi ni bilo vec bi sve proslo sa nekim kompromisima kao i vise puta pre pocetka rata u Ukrajini/
Biće blago onom koga Rusi čuvaju a Kinezi brane, i obrnuto.
Hvala, dao si mi ideju za novu temu!Nismo se razumelu, kada Rusi ne bi bili u g....ma mozda ovog napada na Iran ne bi ni bilo vec bi sve proslo sa nekim kompromisima kao i vise puta pre pocetka rata u Ukrajini/

Kao da bi se Tramp uplašio jake Rusije?? Šta bi Rusija mogla?? Objaviti rat Amerima radi neke vukohebine i započeti WW3??Upravo tako.

Cekaj bre kako sada Kina? Koliko juce promatrać zakljucio da je Kaja Kallas totalno pukla zbog nafte iz zaliva, Kinezi valjda uvoze naftu vazdusnim putem.Putinu na neki bolestan način trenutno verovatno odgovara rast cene nafte i povećana kineska potražnja koja je najviše pogođena obustavom količina iz Irana.
Daje mu bolju poziciju u trgovini sa Kinom i možda izmuze i bolji "deal".
Sada jbg ne znam šta mu je važnije, gubitak reputacije među "slobodarcima" Irana, Srbije i Kube ili da zaradi više i malo podmaže privredu. Muke diktatorske![]()
Interes mu je da ovo traje ali ne znam da li će uvuci Amere u višegodišnji sukob ..Sumljam verovatno će Ameri početi tražiti izlaz za par sedmicaPutinu na neki bolestan način trenutno verovatno odgovara rast cene nafte i povećana kineska potražnja koja je najviše pogođena obustavom količina iz Irana.
Sada jbg ne znam šta mu je važnije, gubitak reputacije među "slobodarcima" Irana, Srbije i Kube ili da zaradi više i malo podmaže privredu. Muke diktatorske![]()
Dovro se Iran drzi, 3 F15 oborena.Ne kasapi izreku molim te.
Dovro se Iran drzi, 3 F15 oborena.
Nema, samo kazem, neda se Iran.Kakve veze to ima sa izrekom?
Kinezi.Nema, samo kazem, neda se Iran.
Dakle ili Rusi ili Kinezi su im dali PVO. Ptodli put su Izraelci opusteno preletsli avionima.
?? Oni koje je Kuvajt greškom oborio... prijateljska vatra???Dovro se Iran drzi, 3 F15 oborena.
E to ne znam, samo sam video na internetu ds su oboreni?? Oni koje je Kuvajt greškom oborio... prijateljska vatra???
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...skom-vatrom-u-kuvajtu-posade-spasene-15684930E to ne znam, samo sam video na internetu ds su oboreni
Ruska Federacija, da je pravi saveznik Irana kao što nije, sada bi objavila rat Izraelu i gađala bi ciljeve u Tel Avivu razornim projektilima sa podmornice kao ono jednom što je gađala Islamsku državu u Sirji, a ruski bombarderi bi po Jerusalimu već bacali fosforne bombe.
Putinu na neki bolestan način trenutno verovatno odgovara rast cene nafte i povećana kineska potražnja koja je najviše pogođena obustavom količina iz Irana.