ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.844
Već je preneo da si fatalnaNeka hvala nemoj,da mi tu prenosis u medijima kakva sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već je preneo da si fatalnaNeka hvala nemoj,da mi tu prenosis u medijima kakva sam
Zašto uopšte da mu daju vakcinu za besnilo, ako je miroljubiv?Bio je malopre,i nisu hteli da mu daju vakcinu za besnilo.
Dole na jugu ima svašta nešto i besnils i malarije nije tako naivnoNema brige,u Srbji vec dugo godina nije zabelezen slucaj besnila.
Naravno da nisu hteli jer nije takva procedura. Daje se jedino ako ulove psa, na analizama se utvrdi da ima besnilo pa tek onda.Bio je malopre,i nisu hteli da mu daju vakcinu za besnilo.
To je juče primioTetanus treba
Kako je došlo do ujeda?To je juče primio
Besnila kod pasa nema sigurno a za druge oblike zivota nisam bas siguran.Dole na jugu ima svašta nešto i besnils i malarije nije tako naivno
da, kazu da toga nema vise ni medju lisicama..Da li je neko možda imao takvo iskustvo?
Обавезно адвоката. Једног познаника у ПА је угризао "градски" пас. Добио је одштету. Адвокат га је заступао.ne ni trebalo koliko znam, tetanus je najvazniji...skupi sve sto imas a dobio si fotografije i izvestaj o ujedu i odmah idi i trazi odstetu od grada nisa i kazi im ako ne prihvate osnovan zahtev angazovaces privatnog advokata a dobijas sigurno bilo da je vlasnicki pas ili ili lutalica... razlika u odsteti je 1:5 sko imas advokata i on ce ti brze resiti..ako neces cekaces dve godine.
da, kazu da toga nema vise ni medju lisicama..
Dobro pitanje i direktno vezano za davanje vakcine protiv besnila, jer je za pse koji imaju besnilo karakteristicno to da ujedaju bez razloga, pa se tako i doslo do toga da se vakcina daje odmah, jer dok se utvrdi da li je pas oboleo ili ne, vec je kasno. Nekada nije bilo bi moguce pronaci upravo tog psa.Kako je došlo do ujeda?
Šta je tačno uradio da isprovocira psa?
Dobro pitanje i direktno vezano za davanje vakcine protiv besnila, jer je za pse koji imaju besnilo karakteristicno to da ujedaju bez razloga, pa se tako i doslo do toga da se vakcina daje odmah, jer dok se utvrdi da li je pas oboleo ili ne, vec je kasno. Nekada nije bilo bi moguce pronaci upravo tog psa.
Medjutim, verovatnoca da pas stvarno ima besnilo je minimalna.
mene ujeo moj pas, nemacki ovcar, .....prolazili neki ljudi ulicom, on se razbesneo , bio na lancu i lajao na njih, ja priso da ga smirim i ondak me lapio za desnu ruku. Dva ocnjaka zario u ruku, pored vene, hvala bogu, .......za sta vremena bio sam u ambulanti, primio serum, doktori dosli kuci da pregledaju psa, pas potpuno zdrav, ..........i danas nosim taj oziljak. Pas je poziveo jos dugo godina a ondak sam ga jednog dana odveo u jedno daleko selo, nekom seljaku, ..........nisam zeleo da znam kada ce i kako umreti.Da li je neko možda imao takvo iskustvo?
Морао је да стигне то је приоритет а ваљда неће бити ништаProblem je što danas ne može da primi vakcinu protiv besnila jer Institut za javno zdravlje radi samo do 14h valjda i nije stigao, pa će je primiti tek sutra ujutru. Zanima me da li je već kasno za vakcinu, jer do sutra će biti tj proći će nekih 36 sati.
Preplašeni smo.
Па није против беснила сигурноAko je redovno vakcinisan onda nema zime.
Neka jesu, lud gazda, lud pas.Pseta nisu besna, a narod je poludeo.
ajde sada lice i vas dvoje, ujedenog i ti koji kao brines... nemoj lazno, to se odmah vidi, ili oseti kao dobar pas....Ćao svima, želim da pitam za savet jer smo u strepnji.
Moj brat je sinoć oko 20h u Nišu ujeden od lutalice. Na ruci je ujeden.
Rana je malo dublja, vidljivo ujedeno i krvava bila.
Odmah je bio u klinickom tamo su isprali prepisali terapiju i danas je primio tetanus. Dali su mu danas uput za instutut za javno zdravlje za epidemiologa.
Problem je što danas ne može da primi vakcinu protiv besnila jer Institut za javno zdravlje radi samo do 14h valjda i nije stigao, pa će je primiti tek sutra ujutru. Zanima me da li je već kasno za vakcinu, jer do sutra će biti tj proći će nekih 36 sati.
Preplašeni smo..
ajde sada lice i vas dvoje, ujedenog i ti koji kao brines... nemoj lazno, to se odmah vidi, ili oseti kao dobar pas....
Sto je isao na teritorija psa lutalice? Pas mu sam dosao? Ili se sam oslobodio od ludog gazde, i ludog lanca?
Razgovor leci sve sumnje ili nedoumice. Ukoliko imate pamet pa ne gurate ruku psu
Kako možete tako da pričate ?prišli su mu na parkingu dva psa, kada je izlazio iz auta,i jedan ga dohvatio i ujeo za rukuajde sada lice i vas dvoje, ujedenog i ti koji kao brines... nemoj lazno, to se odmah vidi, ili oseti kao dobar pas....
Sto je isao na teritorija psa lutalice? Pas mu sam dosao? Ili se sam oslobodio od ludog gazde, i ludog lanca?
Razgovor leci sve sumnje ili nedoumice. Ukoliko imate pamet pa ne gurate ruku psu u usta...
Pre par dana u Nišu je čopor pasa napao devojku , a drugo dete je auto udarilo dok je bežalo..