D dzorzd Gost 08.10.2004. u 19:48 - pomoc da uklonim spyware guard #1 juce sam instalirao ovaj program sa interneta pa sad mi blokira komp zbog njega kako da ga uklonim nece klasicnim putem . unapred zahvalan
juce sam instalirao ovaj program sa interneta pa sad mi blokira komp zbog njega kako da ga uklonim nece klasicnim putem . unapred zahvalan
Gost 12.10.2004. u 04:15 - pomoc da uklonim spyware guard #2 dzorzd: juce sam instalirao ovaj program sa interneta pa sad mi blokira komp zbog njega kako da ga uklonim nece klasicnim putem . unapred zahvalan Kliknite za proširenje... Uradi sledece START-CONTROL PANEL-ADMINISTRATIV TOOLS-SERVICES-nadji i iskljuci sta zelis
dzorzd: juce sam instalirao ovaj program sa interneta pa sad mi blokira komp zbog njega kako da ga uklonim nece klasicnim putem . unapred zahvalan Kliknite za proširenje... Uradi sledece START-CONTROL PANEL-ADMINISTRATIV TOOLS-SERVICES-nadji i iskljuci sta zelis
D dzordz Gost 14.10.2004. u 12:10 - pomoc da uklonim spyware guard #3 nasao sam to ali ga nema tamo bar pod tim istim imenom
drago41 Primećen član Poruka 589 15.10.2004. u 03:12 - pomoc da uklonim spyware guard #4 dzorzd: juce sam instalirao ovaj program sa interneta pa sad mi blokira komp zbog njega kako da ga uklonim nece klasicnim putem . unapred zahvalan Kliknite za proširenje... Ja sm slican slucaj resio sa sistemom restore
dzorzd: juce sam instalirao ovaj program sa interneta pa sad mi blokira komp zbog njega kako da ga uklonim nece klasicnim putem . unapred zahvalan Kliknite za proširenje... Ja sm slican slucaj resio sa sistemom restore