- Poruka
- 166.584
operem ti ja odvratan pleh maločas, naseckam glavicu kiselog kupusa
ženo, rekoh, jesi li svesna šta imaš, kakvo blago
a ona me belo gledaše...
ženo, rekoh, jesi li svesna šta imaš, kakvo blago
a ona me belo gledaše...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
metalni nije valjda drvenod čega je bio pleh?
u pravu je sinnke treba vas samo torbati i kinjitiKlasična reakcija nas žena,sta ti nije jasno?
od čega je bio umazan јеbem temetalni nije valjda drven![]()
Sta je torbati?u pravu je sinnke treba vas samo torbati i kinjiti
ovo sam izdejstvovao da mi kažeeešššš he heјеbem te

trpati, tovariti, taslačitiSta je torbati?
pa nisi moro temu zbog toga da otvarašovo sam izdejstvovao da mi kažeeešššš he he![]()
To svakako,ali šta si očekivao da ti ljubi stopala i klanja se sto si oprao pleh....Muško ima da radi podjednako kao i žena,nema tu opro sam pleh pa sad ne moram nista ženi pomoći naredne dve godinetrpati, tovariti, taslačiti
u pa to kad se zapeklo bilo je sigurno baš teško izribatipleh je bio od sv. vrata i krompira pa sam sutradan u njemu grejao pitu s mesom i pitu sirom
ma za tebe bi išo na koncert the frajlipa nisi moro temu zbog toga da otvaraš
a na prijovićkin?ma za tebe bi išo na koncert the frajli
tebe treba torbati sadističkiTo svakako,ali šta si očekivao da ti ljubi stopala i klanja se sto si oprao pleh....Muško ima da radi podjednako kao i žena,nema tu opro sam pleh pa sad ne moram nista ženi pomoći naredne dve godine![]()

ma i to samo ne na van goga na prijovićkin?
Sta je torbati?
Rekosamnemoze,samo kažem istinu...Bolucka aj jebaji gatebe treba torbati sadistički![]()
Pa ja sam nova ovdeHa! Kakvo pitanje! Zar je moguće da si propustila 2016 prajm krstaricu
ja bih s tobom išla i na van goga ako trebama i to samo ne na van gog![]()
vidi išo bi na van goga za soma evra plus taksi plus lukuzna večera i to samo moždaja bih s tobom išla i na van goga ako treba
al dobro, to sam ja
toksična si udalji seRekosamnemoze,samo kažem istinu...Bolucka aj jebaji ga
nema te muzike koju ne bih slušala za soma evra, ja nisam toliko sofisticirana ko nekividi išo bi na van goga za soma evra plus taksi plus lukuzna večera i to samo možda
Pa ja sam nova ovde