Pomirenje sa Natasom! :(

Moderni Pevac

Početnik
Banovan
Poruka
18
Jutros je predlozila seks, a posto sam joj rekao da zelim da ostanem nevin do braka, ona me je popljuvala i izasla kao furija razbijajauci neke stvari sa police! Kasnije mi je poslala poruka, da joj je zao i da nije trebala tako da reagira, i da zeli bar da mi ga vidi i da ona dzara picu na to! Da li sam onda i dalje nevin?

Poslednja izmena:
Jutros je predlozila seks, a posto sam joj rekao da zelim da ostanem nevin do braka, ona me je popljuvala i izasla kao furija razbijajauci neke stvari sa police! Kasnije mi je poslala poruka, da joj je zao i da nije trebala tako da reagira, i da zeli bar da mi ga vidi i da ona dzara picu na to! Da li sam onda i dalje nevin?

to je žena koja u sebi gaji orkane
mislim da je ta žena prejaka za tebe i da treba da odeš zarad njenog dobra i pusti je već jednom da uživa tiho u svojoj veličini
generalno taj problem imate vi sitni crvi što se zakačite za moćne žene i posle kad one manifestuju svoju moć lupanjem vaza, čaša, stolova, splavova, upravljenjem vetrova i ostalim, vi joj prikačite etiketu divljakuša i to
a to nije tačno

Back