"Pomeri se! mamu ti..." brutalno nasilje na Zvezdari zbog parkinga

Pandur ga vuče za ruku umesto da ga hefta službenom utokom po glavi dok se ne usere.
Pandur nije lud i besan nego stalozen.
Ali u policijskoj stanici ih ima navidjeno ludih i besnih sa dozvolom da mlate nerazumne ljude. Zaglavio moj drug jednom, odvalili ga od finih batina. Tabane nije osecao dve nedelje, hodao kao po jajima

Ali u policijskoj stanici ih ima navidjeno ludih i besnih sa dozvolom da mlate nerazumne ljude. Zaglavio moj drug jednom, odvalili ga od finih batina. Tabane nije osecao dve nedelje, hodao kao po jajima
Ako je zaglavio pendrecenje po tabanima sigurno je imao neki tezi prekrsaj, ne ide to tako kao pokupili ga na ulici ni krivog ni duznog i tako.....

U pravu si, ja gledam po sebi. Na iživljavanje bi odgovorio ekstremnim sredstvom prinude.

Kupiš garažu onda.
U bg se ne isplati nista kupovati , ni auto , bolji je renta kar ni garazu , evo ti 17000 ti je mesecna karta za parking neograniceno....i resen posao , u ostalim garazama je manje, najskuplje je u centru , najjeftinije kod Vuka ili mozda ima i neka dalje garaza...

Ja ne verujem da moze da prodjes za 140e da rentiras garazu mesecno...

Treba pritisnuti parking servis da to bude javno i zvanicno koliko kosta parkiranje bilo gde u gradu mesecna ....

"POMERI SE! MAMU TI..." Brutalno nasilje na Zvezdari zbog PARKINGA: Muškarac krvnički udara vozača "audija" i cepa mu majicu, nije prezao ni od POLICIJE (VIDEO)​

Stravično nasilje dogodilo se danas u Ulici Miloša Zečevića na Zvezdari kada je jedan muškarac pretukao mladića zbog - parkinga.
Link
Pogledajte prilog 1630495

Kako se navodi na društvenim mrežama, a što se vidi i na snimku, muškarac je napao mladića jer mu je zasmetalo to što je parkirao "audi" ispred njegove zgrade, iako propisno.

Kada je u jednom trenutku naišao pikap, i parkirao se na obeleženo mesto, on je napao i osobu koja je bila na mestu suvozača.

Nasilnik je sve vreme vređao i psovao vozače i nasrtao na njih, a vozaču "audija" je pocepao majicu.
"Pomeri se mamu ti je**m!"
, vikao je muškarac koji je napadao druge vozače.

Da stvar bude još gora, on nije prezao ni od komunalne policije, koja je bila prisutna. Kada je na kraju opet napao vozača "audija", koji je stajao pored svog vozila, komunalni policajac ga je odvukao u drugu stranu.

Vozač "audija" nije uzvraćao udarce.

Samo zidaju, zgrada 40 stanova sa 3 parking mesta , prekipelo? Već par dana jezive gužve u gradu špic je po 12 sati dnevno.
Prebio čoveka a ovaj izgleda regularno parkiran.
IMa SNS leđa tukao ga i pred komunalcima.
BELI samo naplaćuju kazne za ostalao truba?

Ovaj će da dobije neku kaznu 2500din ako je u partiji?
Треба вратити Милошеве казне; 20-50 тољагом по леђима. Нисмо ми за боље.

Pretučeni muškarac na Zvezdari je srpski pevač: Oglasio se i otkrio sve detalje VIDEO​

Juče je na društvenim mrežama objavljen snimak nasilja koje se dogodilo u Ulici Miloša Zečevića na Zvezdari kada je jedan muškarac zbog parking mesta pretukao mladića.

"Obaveštavam vas da nakon što je na društvenim mrežama objavljiven snimak na kom se vidi muško lice kako u Beogradu, u Ulici Miloša Zečevića vrši nasilje zbog parking mesta Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je formiralo predmet i odmah naložilo policijskim službenicima PS Zvezdara utvrđivanje identiteta lica i uzimanje izjava od učesnika događaja. Policijski službenici su istog dana postupili po naredbi tužilaštva i utvrdili identitet muškarca J.B. Prema J.B. dežurni javni tužilac je odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati s obzirom da postoji sumnja da je izvršio krivično delo Nasilničkog ponašanje iz člana 344 Krivičnog zakonika. U navedenom roku, osumnjičeni će biti saslušan, a u zavisnosti od odbrane i ličnosti osumnjičenog, odnos da li je ranije osuđivan ili ne, javni tužilac će odlučiti o predlogu za predlogu za određivanje pritvora."

Podsetimo, izvesni muškarac je napao mladića, Nikolu Trifića, jer mu je zasmetalo to što je parkirao "audi" ispred njegove zgrade. Nasilnik je sve vreme vređao i psovao vozače i nasrtao na njih, a u napadu na Trifića mu je i pocepao majicu.

Na koju je foru ovde dozvoljeno parkiranje?
Sta je sa zakonskih 1.6 metara na trotoaru, za pesake?
Sta je sa zakonskih 1.6 metara uz zgradu, namenjenih za hitne sluzbe (vatrogasci i hitna pomoc)?

E, gospodo, uzrok ovoga je divljacki urbanizam. Mnogo toga je prekrseno jos pre nego je ovom divljaku puko film.
Bas sam juce to gledao , pa ne stigoh da pogledam na licu mesta a blizu mi...
Usput je tu i neki prozor, ne znam od cega, ja sam imao situaciju kao podstanar da mi je prozor u nivou ulice i da se tu parkira neko, to je uzas za mene bio , ja sam cak doneo gumu i napravio odmak od 1m, samo 1m, da mi ne ubacuje svaki put kad neko parkira izduvne gasove u stan....naravno gazda se pobunio, cak me optuzio da sam tu gumu koja je bila tu pored kontejnera negde maznuo,
Zar neko maznjava gume koje mozes kod balansera ili autoservisa da dobijes za dz....samo kazem koliko su Srbi ispod svega ludi i sebicni i zatvoreni u svoju logiku razmisljanja..

A iz iskustva znam da je uzasno imati prozor u nivou ili malo ispod nivoa ulice i da ti neko stalno parkira auto odmah uz prozor...to je na svakih pola sata sat puna kuca ulja dima i ljutog vazduha..

Ali pricati Srbima je isto kao pricati neljudima....to logike nema, a ima sazaljenja nije da ni to nema, poneko i ponekad, kad je superioran pa mu se omakne...ali logike nema..

Treba li reci da mi je ta gazdarica ukrala tepih , i neke totalno njima bezvredne stvari , pod izgovorom da je to obezbedjenje ako napravim telefonski racun , a ja nisam ni koristio telefon nego adsl...

Poslednja izmena:
Ako je zaglavio pendrecenje po tabanima sigurno je imao neki tezi prekrsaj, ne ide to tako kao pokupili ga na ulici ni krivog ni duznog i tako.....
[/QU
U pravu si, ja gledam po sebi. Na iživljavanje bi odgovorio ekstremnim sredstvom prinude.
Moj drug je bio nasilan prema zeni, a onda je pobrkao loncice i zaboravio je da se nalazi u policijskoj stanici pa je nasrnuo i udario jednog policajca. Posle toga prestao je da bude nasilan prema bilo kome, ne mogu da ga prepoznam, pretvorio se u bika Ferinanda.

Krv mu ***** kako bi ga spahlom sklanjali s asvalta

Полако !

Нажалост, дошало је време да овакав поступак силеџије може бити исправан !
Да, да !

Накотило се разних и "слабих" и "јаких" !
Слаби (наоко) могу бити тешки идиоти, људи који пишају уз ветар,

Не знам да ли је то овде случај,
али не бих судио пре него што чујем о чему се ради !

Back