Pomagajte! :)

The_Comi

Početnik
Poruka
1
Zdravo svima, prvi put sam na ovom forumu, i uopste na bilo kakvom forumu. Ne znam ni kako se koristi ovo bas najbolje, iskren da budem, ni oce li ovo biti objavljeno, nista ne znam. Nego nebitno, da predjem na stvar. Imam 16 godina, i za svojih 16 godina sam imao 18 djevojaka, najduza veza mi je bila 2 i po godine, a najkraca 2 mjeseca. Od malih nogu sam poceo sa djevojkama, doslovno. Tri puta u zivotu sam se zaljubio, u djevojku sa kojom sam bio 30 mjeseci, u djevojku s kojom sam bio 18 mjeseci i u ovu sad. Tacnije, s njom nisam u vezi bio, a posmatrajuci moje ponasanje, necu ni biti. Upoznali smo se prije nekoliko nedelja, i sve je bilo okej, ali sam se zaljubio. Da bi stvar bila jos teza, moram sve da radim na "old way" zato sto ona nema nijednu drustvenu mrezu. Svaki dan dolazim kod nje u skolu da bih je gledao. Satima bih je posatrao a da ne progovorim. Uvijek kad sam blizu nje, noge mi drhte, sav se tresem tacnije. Ne mogu da progovorim, imam neku tremu, nesto. Prznao sam joj sve, i ona meni, ali moj problem je sto ne mogu cak ni da je poljubim, koliko me strah. Po prvi put se osjecam tako. Neka mi neko pomogne, molim vas. Izludjeh :D

Zdravo svima, prvi put sam na ovom forumu, i uopste na bilo kakvom forumu. Ne znam ni kako se koristi ovo bas najbolje, iskren da budem, ni oce li ovo biti objavljeno, nista ne znam. Nego nebitno, da predjem na stvar. Imam 16 godina, i za svojih 16 godina sam imao 18 djevojaka, najduza veza mi je bila 2 i po godine, a najkraca 2 mjeseca. Od malih nogu sam poceo sa djevojkama, doslovno. Tri puta u zivotu sam se zaljubio, u djevojku sa kojom sam bio 30 mjeseci, u djevojku s kojom sam bio 18 mjeseci i u ovu sad. Tacnije, s njom nisam u vezi bio, a posmatrajuci moje ponasanje, necu ni biti. Upoznali smo se prije nekoliko nedelja, i sve je bilo okej, ali sam se zaljubio. Da bi stvar bila jos teza, moram sve da radim na "old way" zato sto ona nema nijednu drustvenu mrezu. Svaki dan dolazim kod nje u skolu da bih je gledao. Satima bih je posatrao a da ne progovorim. Uvijek kad sam blizu nje, noge mi drhte, sav se tresem tacnije. Ne mogu da progovorim, imam neku tremu, nesto. Prznao sam joj sve, i ona meni, ali moj problem je sto ne mogu cak ni da je poljubim, koliko me strah. Po prvi put se osjecam tako. Neka mi neko pomogne, molim vas. Izludjeh :D

Hmm... Imas 16 godina , i bio sa 18 devojaka nek si sa svakom bio... pa dovoljno je i po par meseci to je pfffffff.... 20 godina :think:

Cek da uzmem digitron ... z:hm:

Poljubi je bre , pa kud puklo da puklo :lol:

Poslednja izmena:
Ovaj imao vise veza nego ja u mojih 22 godine... :eek:
Moja zivotna filozofija je da je bolje da se kajem sto sam nesto uradio nego sto nesto nisam,zato ti to napadni pa kud puklo da puklo.
Bolje da se jedes sto si to uradio nego da se ejdes sta bi bilo kad bi bilo.

Ovaj imao vise veza nego ja u mojih 22 godine... :eek:
Moja zivotna filozofija je da je bolje da se kajem sto sam nesto uradio nego sto nesto nisam,zato ti to napadni pa kud puklo da puklo.
Bolje da se jedes sto si to uradio nego da se ejdes sta bi bilo kad bi bilo.

Ćuti i pjevaj,i od mene je ima više a ja 36:sad2:
doduše,ja sam žešće birao,inače bi brojka bila bar 60..:cool:

Koliko ja vidim ti gubis vreme ovde.Mislim ko bi ti poverovao da si imao 18 devojke za 16 godina.Ja poznajem jednog decka koji je imao dosta devojaka mada mislim da nije toliko mnogo.Tako da ja mislim da ti ovde nece niko pomoci nego ce samo da se smeju.Mada i ti gubis vreme sa devojkama za 5-6 godina neces imati nista od toga.Mislim lepo je da imas devojku ali ti si bukvalno svaki dan bio u vezi od 1. razreda.A po mom proracunu ti si za 5 godina imao 14 devojaka.A tu vezu od 2.5 godine si sigurno imao od 1-4 razreda jer kasnije cesto dosadite jedno drugom posle 2-3 meseca mozda i manje.Tu devojku pokusaj da poljubis.Bice tebi to lako posto vidim da ti je hobi da imas devojke.

Poslednja izmena:

I ja imam taj problem.
Ne razmisljaj nego uradi to.

Back