luna 30
Primećen član
- Poruka
- 809
Ali kad se budu kresnuli, seizmoloski zavod ce to zabeleziti![]()
nije obavezno...možda se završi prije nego počne....prevelika želja, neiskustvo....eto zeca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali kad se budu kresnuli, seizmoloski zavod ce to zabeleziti![]()
nije obavezno...možda se završi prije nego počne....prevelika želja, neiskustvo....eto zeca
Imam 18 godina i upravo sam zavrsio srednju skolu u kojoj sam stekao najbolju drugaricu i najboljeg druga. Jos od prve godine znam da je moj drug zaljubljen u tu moju drugaricu, a ona u njega nije i ne namerava da se ikada smuva sa njim (sto ne znaci da je losa osoba, nego jednostavno ima svoje razloge). To je najstarija prica u knjizi i svi moji (i njegovi) drugovi znaju za njegovu neuzvracenu ljubav. Decko pati za njom vec 4 godine. Ja sam se do sada trudio da budem neutralan u celoj toj stvari.. E a onda se sve to nekako promenilo u toku noci.. Nisam ni izvalio kada se to desilo samo znam da smo se ja i ona zaljubili jedno u drugo i to ne samo zaljubili, volim je kao nijednu do sada, ona mene takodje. U svemu se razumemo, nista ne sakrivamo jedno od drugog, zna vise o meni nego bilo ko drugi (pa cak i taj moj najbolji drug), znaci ozenio bih je da nije ovako sjebana situacija, zaljubljen sam do usiju! To traje vec nekih mesec dana, i dogovorili smo se da se ne smuvamo iz postovanja prema tom drugu, vec samo sedimo i pricamo po ceo dan. Niko ne zna za to osim nas dvoje.
Sobzirom na to da iz dana u dan postajemo sve vise ludi jedno za drugim, a i postaje neizdrzivo da sedim pored devojke koju volim najvise na svetu i da je samo gledam, svestan sam da cu uskoro morati da biram izmedju njih dvoje. Ustvari, izmedju nje i ostatka drustva, posto ne verujem da bih mogao da im pogledam u oci posle toga. A i verujem da bi me posle toga toliko grizla savest da bih se bacio sa mosta.
...
Pa tako nekako, pokusavam da izvucem najbolje za sve posto mi je stalo do svo troje, ali nekako mi nijedno normalno resenje ne pada na pamet, zato sam i zavrsio ovde.. Voleo bih da budem sa njom, ako to nije moguce a da se moj drug ne upuca, reci cu joj da ne zelim vise da je vidim, sto bi mi tesko palo i to nikako ne bih voleo tako da trazim neke savete pre onog sto ce se najverovatnije desiti.. Gde god da pobegnem sa njom, to ce nas proganjati i svestan sam toga... Jeb.em ti moj zivot!
Pa tako nekako, pokusavam da izvucem najbolje za sve posto mi je stalo do svo troje, ali nekako mi nijedno normalno resenje ne pada na pamet, zato sam i zavrsio ovde.. Voleo bih da budem sa njom, ako to nije moguce a da se moj drug ne upuca, reci cu joj da ne zelim vise da je vidim, sto bi mi tesko palo i to nikako ne bih voleo tako da trazim neke savete pre onog sto ce se najverovatnije desiti.. Gde god da pobegnem sa njom, to ce nas proganjati i svestan sam toga... Jeb.em ti moj zivot!
Da da....kako je to lepo..."riba",riba bude i prodje a ortak ostaje tu zauvek,jos ako je najbolji,i sve bih video tebe da si na njegovom mestu.Ja necu da mu dajem savete ali nek on lepo sedne i razmisli,koga zeli da izgubi,prijatelja ili tu devojku.Jer ce tesko koji prijatelj to da oprosti,jos vise kad je zaljubljen u nju 4 godine...To sto se vi volite ne znaci da cete da uspete,i jace veze su pucale nego vase,a recimo,smuvate se i izgubis druga zbog nje,kasnije se posvadjate i raskinete (daleko bilo) a sretnes druga na ulici,oces li moci da ga pogledas u oci,kako bi tebi bilo...samo malo razmisli,ne trebaju ti niciji saveti...