mala vestica
Aktivan član
- Poruka
- 1.671
Maloprije sam skidala nausnice sa woskom,i sluchajno sam wosak prosuLa po tepihu i po mojim charapama(ala sam smotana)...Kako se wosak miche sa toga?Ko zna neka odg.please...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maloprije sam skidala nausnice sa woskom,i sluchajno sam wosak prosuLa po tepihu i po mojim charapama(ala sam smotana)...Kako se wosak miche sa toga?Ko zna neka odg.please...
to uopste ne skida,kupila sam svojoj mami te trake(joj sta me sve ceka u starosti smrc smrc ) i ne skine ni 30%za ubuduce
skidaj bar nausnice trakicama za depilaciju
stvarno nisu skupe
kad porastes bices vuk karadzicto uopste ne skida,kupila sam svojoj mami te trake(joj sta me sve ceka u starosti smrc smrc ) i ne skine ni 30%
kad porastes bices vuk karadzic
i da peva uz gusle junacke pesme dok mi ostali lijemo patriotske suzepa dobro, barem ce znati sva slova
nemoj molim tekad porastes bices vuk karadzic
Imala sam slican problem, prosula vosak od svece (mirisljave) na tepih, pa probala sa peglom, ali posle bilo jos gore, onda sam pokusavala da oribam to, ali naravno da nije upalilo...i sad imam haos u stanu, uzas...