E da, setila sam se ja jedne, ali bas i nije za Pericu

...
Zajedno su isli i u osnovnu i u srednju skolu, studirali medicinu, bili su najbolji prijatelji, samo sto je jedan bio kardiolog, a drugi ginekolog. Postali su profesionalci u svom poslu, veoma znacajni specijalisti, medjutim kardiolog je umro, tako da je ginekolog ostao 'sam'. Na sahrani, dok su nosili sanduk i kada su ga spustili, na poklopcu je bilo nacrtano srce (kao znak njegovog zanimanja). Svi su plakali, jer bio je veoma uvazen lekar, samo se njegov najbolji prijatelj smejao. Zamislite??? A zasto se smejao?
(mozda pricica i nije neka, ali znam da sam je cula bas, bas davno)
A druga koju sam isto cula pre jedno 10 godina ide ovako (valjda

)...
Momak i devojka su se dogovorili da se u tacno odredjeno vreme nadju na tacno odredjenom mestu, medjutim mladic je zakasnio 2 sekunde i devojka je bila mrtva. Zasto, kako???
I ima jedna pricica, ispricali su mi je, ali mi nisu dali odgovor

... Mozda vi znate koji je odgovor?
Nekog coveka su jurili neki kauboji i on je bezeci dospeo do jedne raskrsnice gde je sedeo jedan covek. Raskrsnica se racvala na dva puta - jedan put je vodio ka 'slobodi', jer tamo su bili obicni ljudi, a drugi put je vodio u 'smrt' jer tamo su bili kanibali. Covek koji sedi na raskrsnici sme da odgovori samo na jedno postavljeno pitanje, a nase pitanje je KOJE PITANJE postaviti tom coveku (pri tom ne znamo da li je kanibal ili obican covek) da bi nas uputio na pravi put? I jos nesto - ako je obican covek onda ce nam reci samo istinu, a ako nije, tj. ako je kanibal, onda ce nas slagati. Dakle

?