POMAGAJTE OKO IZBORA MP3 PLAYERA U KLASI CREATIVE I GDE MOGU DA SE KUPE KOD NAS ?

gospodin

Početnik
Poruka
15
Pomagajte braćo oko izbora mp3 pleyer-a, POLUĐEH VIŠE ! Pa to se iz dana u dan menja, i nikad u istu pamet da su obuje, no svaki put nešto "novo" ili slično. Svoj izbor sam sveo na firmu CREATIVE i njihove proizvode iz serije MuVo, posebno me interesuje model TX SE od 512 MB ( ne znam šta bih radio sa FM-om, ako je on tu da stoji ,,kao piletu sise, onda čemu "bacati" još 20 € bezpotrebno, ako samo šušti, ili se nazire stanica ?), ali sada su se pojavile još neke verzije, kao MuVo V 200 ( kakv je on ?), pa Zen Nano od 512 MB, black ( isto pitanje), pa neki C 100, nikad čuo i video za njega nisam !
Da bude muka još veća, sad se pojavljuju i iRiveri u prihvatljivoj cenovnoj clasi, tipaT 30, od 512 MB.
Kriterijum mi je da odnos cena /kvalitet odaberu pobednika, a u rangu takmičenja do 100 € ( +/- 10-20 €), da imaju dobar zvuk, sluške i kvalitetan, dobro vidljiv display.
Naravno, pošto nisam iz BG-a, molio bih Vas , da mi i kažete gde to ima da se kupi u prestonici .
Da li je pametno čekati Novogodišnje praznike, pa da to, možda pojeftini, ili ta roba ima fixnu cenu ?
Molim Vas odgovorite mi !!!!
 
ako si bas zapeo za creative onda ti ne mogu pomoci ali ja ti savetujem MSI Mega Player 533.
256MB ali i prostor za karticu tako da po zelji mozes dosta da dopunis (sto mislim da ovi creativovi nemaju) Sluske mu nisu nesto posebno pa bi njih mogao da dokupis ali sobzirom da player kosta svega 50€ dodatnih 500 din za dobre panasonic slusalice i nije neki izdatak.
Nema radio (kao sto si i sam rekao bespotreban) ali zato ima mogucnost snimanja, usb 2.0, kao i ekvilajzere. (predefinisanih 5 ili 6 polozaja)
Nije ti los sajt da pogledas
http://www.itsvet.com
tu ces naci razne modele, cene a i adrese sa brojevima telefona firmi koje prodaju taj model.
 

Back
Top