Holy1
Ističe se
- Poruka
- 2.579
Sigurno ste svi čuli za DUMDUM kanal na Youtubu?
Upravo na ovom linku gore je video zapis o kojem želim da pričamo..Premotajte na 2:26 sec..
Da li je Zastava M70 zaista legalna za civile?
Kako da nabavim dozvolu? Mislim da je posedovanje i rukovanje oruzjem nama osnova za opstanak, što se Srba tiče. Imajući u vidu našu daleku i blisku istoriju..Verovatno misli legalna kada nabavis dozvolu. Trebaju malo olabaviti zakon o oruzju, ovako nemas nacina da se branis
Ako je tako ja se prijavljujem. Samo gde i kako? Koliko je novca?Ide se na predavanje ,polaganje i gadjanje za dozvolu,pa jos i pitaju po kraju kakav si dal si problematican
dok ti u vojsci uguraju pusku bez pardonaIde se na predavanje ,polaganje i gadjanje za dozvolu,pa jos i pitaju po kraju kakav si dal si problematican
Ne verujem da je toliko veliki porez, ko je budala onda da polaze i poseduje ga. U mom kraju pucaju iz topova čoveče, a ne iz pušaka..Pa se ništa ne dešava..Mene strah samo kad ispalim metak u vis da ne padne na nekoga ko zna gde..Legalno nabavi pa kao budala plaćaj besmisleni porez na nju i budi spreman da ti je oduzmu za bilo kakav trivijalni prekršaj npr. remećenje javnog reda i mira.
Ne verujem da je toliko veliki porez, ko je budala onda da polaze i poseduje ga. U mom kraju pucaju iz topova čoveče, a ne iz pušaka..Pa se ništa ne dešava..Mene strah samo kad ispalim metak u vis da ne padne na nekoga ko zna gde..DDD
Xexe dadok ti u vojsci uguraju pusku bez pardona
na strazu sa punim okvirom vecina ide
Vjerujem i nadam se da se ova puska nemoze imati legalno u vlasnistvu.Zastava M70 PAP, vodi se kao poluautomatski lovački karabin..Poluautomatska verzija standardne jurišne puške M70B2 sa drvenim kundakom. Trebalo bi da je sasvim legalno za civile. Ako posedujem dozvolu za nabavku lovačkog karabina trebalo bih po zakonu da mogu da kupim i posedujem ovo oružje. Kalibar je 7,62 x 39 mm
Vjerujem i nadam se da se ova puska nemoze imati legalno u vlasnistvu.Zastava M70 PAP, vodi se kao poluautomatski lovački karabin..Poluautomatska verzija standardne jurišne puške M70B2 sa drvenim kundakom. Trebalo bi da je sasvim legalno za civile. Ako posedujem dozvolu za nabavku lovačkog karabina trebalo bih po zakonu da mogu da kupim i posedujem ovo oružje. Kalibar je 7,62 x 39 mm
Šta imaš da kažeš o tromblonima?Vjerujem i nadam se da se ova puska nemoze imati legalno u vlasnistvu.
Ova puska moze da ispaljuje tromblon i zato ne bi smjela da se legalizuje.
Moje misljenje.
Nista.Pricitaj na mrezi sta te interesuje o tromblonima.Šta imaš da kažeš o tromblonima?
Svi su problematicni u Srbiji , nemoj da ste smesni da neko nije problematican...Ide se na predavanje ,polaganje i gadjanje za dozvolu,pa jos i pitaju po kraju kakav si dal si problematican
To ti je najveci strah.....?Vjerujem i nadam se da se ova puska nemoze imati legalno u vlasnistvu.
Ova puska moze da ispaljuje tromblon i zato ne bi smjela da se legalizuje.
Moje misljenje.
Sta reci na tvoje pisanje?To ti je najveci strah.....?
Pa raketni bacac koji neki poseduju je nocna mora za tebe...
Tesko da ce biti radnjica pored MAXija koja prodaje tromblonske mine....