Polovnjaca

Trebaju li polovnjaci da jure samo polovnjace, i obrnuto, i da li je dozvoljeno njihovo mesanje sa drugim ljudskim (forumaskim) podvrstama? Da li sve polovnjace sanjaju iskljucivo baje, a polovnjaci su im rezervna varijanta, imaju li one pokrice za takve zahteve? Pun k...c gorucih pitanja! A odgovor isti - boli te k...c kad si zaljubljen. Prosto i jednostavno.

dobro vece.evo vratio sam se sa dejta sa jednom "polovnjacom".ljudi moji hteo sam da se frapiram kad je rekla da ima 52.koju god terminologiju upotrebili,ja ovo mora da opamprcim.:D

dobro vece.evo vratio sam se sa dejta sa jednom "polovnjacom".ljudi moji hteo sam da se frapiram kad je rekla da ima 52.koju god terminologiju upotrebili,ja ovo mora da opamprcim.:D
Ziv bio :), a ovde vidim ima i "majstora" koji cak i cure od 25 godina sutaju kao polovnjace...Ako su ti videli p...e, ja sam Kristijano Ronaldo...:) i zabijam bar dva puta u svakoj utakmici...:)

O tome sam i hteo, po meni je diskutabilno ko pre "propadne", muskarac ili zena, cini mi se da je zeni najvaznije da ocuva svoje zdravlje kada dospe u te "neke" godine, a spoljasnji izgled (privlacnost, atraktivnost) ne mora biti najbitniji, primer "imam sve zube".

zene stare brze od muskaraca...to je cinjenica...a sto se zdravlja tice svi ga nastojimo ocuvati...al nas nekad sjEbu genetske predispozicije...no...kod nas je najveca briga o federu...kao na zipo upanjacu...pokvari se...i mozes da ga bacis...dok je zena dozivotno upotrebljiva...ali ne i u reproduktivne svrhe...no to ovde nije tema...

zene stare brze od muskaraca...to je cinjenica...a sto se zdravlja tice svi ga nastojimo ocuvati...al nas nekad sjEbu genetske predispozicije...no...kod nas je najveca briga o federu...kao na zipo upanjacu...pokvari se...i mozes da ga bacis...dok je zena dozivotno upotrebljiva...ali ne i u reproduktivne svrhe...no to ovde nije tema...
Mislim da jeste...ima i pitanje ko zeli da se ozeni zenom u "zrelim" godinama, ovaj izraz polovnjaca mi je debilan, a ako neko to zeli i zeli potomstvo u toj vezi trebao bi da racuna i na zdravstvene probleme, i svoje i svoje partnerke. Oboljenja prostate ili materice tj.uro - genitalnih organa kod oba pola sve su cesca i kod "mladjih" osoba, moze i to da utice na izbor partnera, opet u zavisnosti od "ozbiljnosti" takve veze.

Mislim da jeste...ima i pitanje ko zeli da se ozeni zenom u "zrelim" godinama, ovaj izraz polovnjaca mi je debilan, a ako neko to zeli i zeli potomstvo u toj vezi trebao bi da racuna i na zdravstvene probleme, i svoje i svoje partnerke. Oboljenja prostate ili materice tj.uro - genitalnih organa kod oba pola sve su cesca i kod "mladjih" osoba, moze i to da utice na izbor partnera, opet u zavisnosti od "ozbiljnosti" takve veze.

a bre covece sta ti je...ode do oltara...inace ako su osobe pribliznih godina(zrelih)...i vec imaju zasebno potomstvo...nece se odluciti na korak ka novoj bebi...ma bili fizicki sposobni...

Znaci te zene su dobre samo za seks. :?:
Nije ni cudo sto se vredjaju.One ne mogu da odbruse kao muskarci polovnjaci "dodji cici, da te cica spici".

zapravo..."da ti cica spici"...i odakle tebi da njih sex vredja...zena koja ne voli racku je...sta?u startu se postavlja...hoce provod ili nesto vise...
sto se polovnjaca tice...ponavljam...taj termin koriste drkadzije...da bi opravdali sexualni neuspeh...

PS a kako tek zene znaju da odbruse...kao kad prelazi teretni voz...

zapravo..."da ti cica spici"...i odakle tebi da njih sex vredja...zena koja ne voli racku je...sta?u startu se postavlja...hoce provod ili nesto vise...
sto se polovnjaca tice...ponavljam...taj termin koriste drkadzije...da bi opravdali sexualni neuspeh...

PS a kako tek zene znaju da odbruse...kao kad prelazi teretni voz...

O da! Zenski teretni voz je najgadniji! :)
Moram da se ispravim, mislio sam da ih vredja stav "ja sam s tobom samo zbog seksa", kao iz nekog sazaljenja prema njima.
A kakvih tu iskusnih "primeraka" ima, u pravu si, mnoge u startu preuzimaju inicijativu i same definisu situaciju "provod ili nesto vise", tako da se nadju i one koje nisu "uvredljive", koje zele iskljucivo seks, "predatori".

Back