LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.151
dobro, jos uvek mislis...proces je u toku...
...masi rucicama...: )
...masi rucicama...: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A shta je kontra od polovnjacha? Beba?
Za mushkarce znamo, to je Baja...
Tako da jedino mozzemo da zakljuchimo da polovnjache ne postoje.
A shta je ono drugo?
U istoj sam dilemi kao i Cru...
Nemam pojma što se većina vredja,to je valjda ono žal za mladošću :-PSta je to polovnjaca i koliko godina mora zena/devojka imati da bi bila nazvana polovnjacom?
Da li polovnjace neko zeli da ozeni? Zasto se zene toliko na to uvrede?
Ziv biodobro vece.evo vratio sam se sa dejta sa jednom "polovnjacom".ljudi moji hteo sam da se frapiram kad je rekla da ima 52.koju god terminologiju upotrebili,ja ovo mora da opamprcim.![]()
ne mogu da vjerujem...al i dalje zaprepascen sam sinjenicom da ima vise zuba od mene...znaci sve![]()
ne mogu da vjerujem...
znaci ima zube dolje u medjunozju?
Mislim da jeste...ima i pitanje ko zeli da se ozeni zenom u "zrelim" godinama, ovaj izraz polovnjaca mi je debilan, a ako neko to zeli i zeli potomstvo u toj vezi trebao bi da racuna i na zdravstvene probleme, i svoje i svoje partnerke. Oboljenja prostate ili materice tj.uro - genitalnih organa kod oba pola sve su cesca i kod "mladjih" osoba, moze i to da utice na izbor partnera, opet u zavisnosti od "ozbiljnosti" takve veze.zene stare brze od muskaraca...to je cinjenica...a sto se zdravlja tice svi ga nastojimo ocuvati...al nas nekad sjEbu genetske predispozicije...no...kod nas je najveca briga o federu...kao na zipo upanjacu...pokvari se...i mozes da ga bacis...dok je zena dozivotno upotrebljiva...ali ne i u reproduktivne svrhe...no to ovde nije tema...
Mislim da jeste...ima i pitanje ko zeli da se ozeni zenom u "zrelim" godinama, ovaj izraz polovnjaca mi je debilan, a ako neko to zeli i zeli potomstvo u toj vezi trebao bi da racuna i na zdravstvene probleme, i svoje i svoje partnerke. Oboljenja prostate ili materice tj.uro - genitalnih organa kod oba pola sve su cesca i kod "mladjih" osoba, moze i to da utice na izbor partnera, opet u zavisnosti od "ozbiljnosti" takve veze.
Znaci te zene su dobre samo za seks.a bre covece sta ti je...ode do oltara...inace ako su osobe pribliznih godina(zrelih)...i vec imaju zasebno potomstvo...nece se odluciti na korak ka novoj bebi...ma bili fizicki sposobni...
Znaci te zene su dobre samo za seks.
Nije ni cudo sto se vredjaju.One ne mogu da odbruse kao muskarci polovnjaci "dodji cici, da te cica spici".
zapravo..."da ti cica spici"...i odakle tebi da njih sex vredja...zena koja ne voli racku je...sta?u startu se postavlja...hoce provod ili nesto vise...
sto se polovnjaca tice...ponavljam...taj termin koriste drkadzije...da bi opravdali sexualni neuspeh...
PS a kako tek zene znaju da odbruse...kao kad prelazi teretni voz...