misicamisic
Početnik
- Poruka
- 9
Velika bi sreca u svetu nastupila kada se polovi ne bi mesali! Kada bi lepo zene bile sa zenama a muskarci sa muskarcima svi bi bili srecni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Velika bi sreca u svetu nastupila kada se polovi ne bi mesali! Kada bi lepo zene bile sa zenama a muskarci sa muskarcima svi bi bili srecni![]()
Velika bi sreca u svetu nastupila kada se polovi ne bi mesali! Kada bi lepo zene bile sa zenama a muskarci sa muskarcima svi bi bili srecni![]()
idemo ka tome. ako nista drugo, ubijamo sustinske razlike medju polovima, postajemo unisex sto je ravno (buducem) nestanku vrste.
šta sad..da shvatimo ovu izjavu sa početka kao sarkazam![]()
ovu moju citiranu izjavu? da li sam bila sarkasticna? ne, ozbiljna sam.
Misljenje je kao i dupe, svako ga ima ...Velika bi sreca u svetu nastupila kada se polovi ne bi mesali! Kada bi lepo zene bile sa zenama a muskarci sa muskarcima svi bi bili srecni![]()
dobro.Velika bi sreca u svetu nastupila kada se polovi ne bi mesali! Kada bi lepo zene bile sa zenama a muskarci sa muskarcima svi bi bili srecni![]()