motorheadsd Ističe se Poruka 2.689 04.11.2022. u 09:51 - Поломио се зуб, остао корен #1 Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала
Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала
unbekannt_ Zainteresovan član Banovan Poruka 124 04.11.2022. u 09:56 - Поломио се зуб, остао корен #2 motorheadsd: Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала Kliknite za proširenje... Zavisi koliko duboko je puko Ako nije ispod desni onda možda može da ostane koren a da se uradi kruna
motorheadsd: Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала Kliknite za proširenje... Zavisi koliko duboko je puko Ako nije ispod desni onda možda može da ostane koren a da se uradi kruna
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 89.168 04.11.2022. u 10:03 - Поломио се зуб, остао корен #3 motorheadsd: Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала Kliknite za proširenje... Заказао си код зубара? тешко да форумаши могу да знају. Треба да прегледа стоматолог.
motorheadsd: Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала Kliknite za proširenje... Заказао си код зубара? тешко да форумаши могу да знају. Треба да прегледа стоматолог.
Zla Beba Elita Poruka 15.703 04.11.2022. u 10:05 - Поломио се зуб, остао корен #4 motorheadsd: Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала Kliknite za proširenje... Izvadi da ne bi došlo do kakve upale ili infekcije. Čika-zuba će to pincetom da čupne, nećeš ni osjetiti.
motorheadsd: Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала Kliknite za proširenje... Izvadi da ne bi došlo do kakve upale ili infekcije. Čika-zuba će to pincetom da čupne, nećeš ni osjetiti.
bmaxa Legenda Poruka 70.808 04.11.2022. u 10:05 - Поломио се зуб, остао корен #5 motorheadsd: Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала Kliknite za proširenje... Moze da se razvije karijes, ne znam.
motorheadsd: Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала Kliknite za proširenje... Moze da se razvije karijes, ne znam.
Elle Elita VIP Poruka 16.743 04.11.2022. u 10:47 - Поломио се зуб, остао корен #6 bmaxa: Moze da se razvije karijes, ne znam. Kliknite za proširenje... Možda se i slomio zbog karijesa, ako je veći ili ako je zub već prethodno istanjen zbog opravki. U svakom slučaju je za stomatologa i to što pre.
bmaxa: Moze da se razvije karijes, ne znam. Kliknite za proširenje... Možda se i slomio zbog karijesa, ako je veći ili ako je zub već prethodno istanjen zbog opravki. U svakom slučaju je za stomatologa i to što pre.
maybell Poznat Poruka 9.211 04.11.2022. u 11:29 - Поломио се зуб, остао корен #7 uvek vade koren, ako se polomi zub, a posebno osmicu!
Elle Elita VIP Poruka 16.743 04.11.2022. u 11:46 - Поломио се зуб, остао корен #8 maybell: uvek vade koren, ako se polomi zub, a posebno osmicu! Kliknite za proširenje... Zavisi, tj. ne mora uvek da se vadi ceo zub, ali često da
maybell: uvek vade koren, ako se polomi zub, a posebno osmicu! Kliknite za proširenje... Zavisi, tj. ne mora uvek da se vadi ceo zub, ali često da
Nona2 Poznat Poruka 9.030 04.11.2022. u 12:51 - Поломио се зуб, остао корен #9 maybell: uvek vade koren, ako se polomi zub, a posebno osmicu! Kliknite za proširenje... ne vade uvek dokle god zub moze da se sacuva i koren, ide se dotle ako moze kruna, probaj tako
maybell: uvek vade koren, ako se polomi zub, a posebno osmicu! Kliknite za proširenje... ne vade uvek dokle god zub moze da se sacuva i koren, ide se dotle ako moze kruna, probaj tako
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 388.711 04.11.2022. u 14:23 - Поломио се зуб, остао корен #10 motorheadsd: Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала Kliknite za proširenje... zavisi..to ce stomatolog da proceni nakon pregleda ako moze navlaka da se uradi na to malo sto je ostalo od zuba je najbolje
motorheadsd: Поломила ми се горња десна осмица. Остало је једно мало парче корена да вири са једне стране. Има ли потребе да се вади тај корен? Хвала Kliknite za proširenje... zavisi..to ce stomatolog da proceni nakon pregleda ako moze navlaka da se uradi na to malo sto je ostalo od zuba je najbolje