Poljupci...

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta biste sve ucinili da biste dobili priliku da se ljubite sa nekim?
Evo, ja umirem bez toga... I onda sanjam kako se ljubim sa nekim drugovima. I to vise njih u snu (dobro, de, u razlicitim delovima sna)! I bas mi je lepo! :( Uzasna sam......

iluzionista:
Ljubimo se na različite načine... Ljubimo različita mesta partnerkinog (partnerovog) tela... Ljubimo se uglavnom usnama, ali i na druge načine... Napr... Eskimski poljubac... Koji su vam poljupci omiljeni?

Slaba sam na wrat......kad me tip pocne ljubit onako lagano od wrata na dole.....ekstra.....a ako na to jos i ubaci lagano grickanje i rad ruku........hm..... ;)

MELLZINJA:
Poljupci....Prosto ih obozavam....Ali prosto se jezim kada me dechko ljubi po vratu....Extra filling...Medjutim i poljubac u chelo ,pa sisanje donje usne....eh.... :razz:
Cekajte, bre. Mislite li bas na vrat, ili malkice nize, na pregibu ramena, pa jos iza? Jos kad pridje sa ledja, i topao dah..... Najezim se iste sekunde, i kao po pozivu, izvijem se kako bih moj vratic prepustila njemu na milost i nemilost... Neka me ugrize, ako zeli... Grubo, grubo! Potpuno sam u njegovoj vlasti! A on je dobar.... Nezne usne i nezan jezik, a-joj.......... Topim se.....

Back