Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
a polujpci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gryphon:Zivela i ti zabice.
Ja bih te poljubio u te krastave prstice.

zelena_zabica:Ja bih se bas sad ljubila,ljubila,ljubila,ljubilaaa..
Zivelo pijanstvo...
zelena_zabica:Ona muckalica zvana BAMBUS..)

Uzasna sam......
Ma neću.
Biću fin i dobar. Ma, ne, nije to..... Nego, cak mi i horoskop kaze:Petar_Pan:Otiso momak na put a ti bi se odma ljubila sa drugovima... ti... :shock:

A sta to, a sta to?iluzionista:Da li da ti kažem ili ne?Ma neću.
Biću fin i dobar.
![]()
Snezna_kraljica:A sta to, a sta to?
Da si se astralno projektovao u moj san, i da si me obljubio? Sramotinice jedan! :razz:

Aj... natrci se...Snezna_kraljica:Ma, ne, nije to..... Nego, cak mi i horoskop kaze:
Ribe: Imate pojacanu potrebu za ljubavlju.
Ne da BIH, ali sam to sanjala... Ajde, tuci me![]()
Salim se jel...Nina2:Po vratu, ramenima, usnama, ledjima, stomaku, poljubac u dlan, u obraz...ma obozavam poljupce!
iluzionista:Ljubimo se na različite načine... Ljubimo različita mesta partnerkinog (partnerovog) tela... Ljubimo se uglavnom usnama, ali i na druge načine... Napr... Eskimski poljubac... Koji su vam poljupci omiljeni?
Cekajte, bre. Mislite li bas na vrat, ili malkice nize, na pregibu ramena, pa jos iza? Jos kad pridje sa ledja, i topao dah..... Najezim se iste sekunde, i kao po pozivu, izvijem se kako bih moj vratic prepustila njemu na milost i nemilost... Neka me ugrize, ako zeli... Grubo, grubo! Potpuno sam u njegovoj vlasti! A on je dobar.... Nezne usne i nezan jezik, a-joj.......... Topim se.....MELLZINJA:Poljupci....Prosto ih obozavam....Ali prosto se jezim kada me dechko ljubi po vratu....Extra filling...Medjutim i poljubac u chelo ,pa sisanje donje usne....eh.... :razz:
A sto se VI ne izjasnjavate?:-?donald tramp:samooooo napred!!!!!!!