milimail
Zainteresovan član
- Poruka
- 483
poljubac je susret najlepsi na svetu...
i ima puno varijacija...
i zagrljaj je super...
but kiss is still a kiss
i ima puno varijacija...
i zagrljaj je super...
but kiss is still a kiss
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel si gledao ti film Zgodna zena...Kaa:+ jeste li ikad razmisljali o tome,zasto rave pristaju gotovo na sve sto zelis da uradis sa njima ali ne pristaju na poljubac.
Jock.Zasto?milimail:A jel si gledao ti film Zgodna zena...
A ako je bio los i ocajan sta ce ti opet???newerna_beba:Prvog poljupca se sjecam nazalost... bio je mnogo los i ocajan...
Pamtim od svih tih njeznosti najvise jedan zagrljaj.... joj.... vracu mi se uspomene...ocu ga opet...
Vidi,nasla moju staru temu,raznezila si me... imas poljubacnewerna_beba:Ocu opet zagrljaj,ne prvi poljubac.... mozda neki drugi poljuba,bilo je lijepih ali ih nisam pamtila,uglavnom prvi je bio uzas... ali taj zagrljaj... prelijep...njezan...pun ljubavi...kmee..
Zasto u zivotu srecem samo devojke koje imaju totalno drugacije stavove od tebe?Zaaasto!!? :-(LUDICA:Moj prvi poljubac...
Sjecam se da je bio lijep(momak je bio puuuuno iskusniji, pa nije bilo tih tehnickih problema), ali nemam neke emocije vezane za njega.
Inace, uvijek sam "padala" na zagrljaje i poljupce(a tu sam bas kriticna, jedan los poljubac moze me dozivotno odbiti od neke osobe,i obrnuto), na mazenje i sl.
Sve sto se tice njeznosti mene obara sa nogu. U stanju sam da 3 dana i 3 noci lezim i mazim se s nekim, a sex operisan od toga je neuspio sex.
I razne sheme, ako se svedu samo na kr.esanje, totalno gube smisao.
Mozda se samo pretvaraju... :-DKaa:Zasto u zivotu srecem samo devojke koje imaju totalno drugacije stavove od tebe?Zaaasto!!? :-(
divlja u srcu:Daaaaaaa. To mi je glavni okidac.
Prvi poljubac mi je izazvao amneziju.
Ima poljubaca koji lice na vrtesku, kad se sve oko tebe okrece, i ti zelis da se vozis i vozis, i uopste ne vode sexu.
Ima onih koje ja zovem "rupa", padas, padas, a dna nema.
Pa onda oni vreli i pozudni, koji izludjuju. To je poljubac djavola.
A ima i onih, zovem ih "poljupci smrti", to je ono " kad ljubim, ja umirem".
Pa vampirski poljubac u vrat, kad te uhvati jeza i drhtanje.
Poljubac andjela, nezan i cedan.
Ma mogu do sutra.
Ne znas ti...LUDICA:Mozda se samo pretvaraju... :-D
Ne, ja sam unikat 8)Kaa:Ne znas ti...Ebote,gde rastu devojke poput tebe,mislim jel ima neko drvo pa da naberem i ja jednu.
![]()
I moj prvi poljubac bio je na obali Dunava...very merry berry:Naravno da se secam prvog poljupca - na Dunavu, sa ukusom malina... Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Valjda zato sad OBOZAVAM da se ljubim![]()
. .....a moj u kuci moje drugarice gde je celo drustvo u sobi igralo "istina&izazov"!!!!!!!!!!!!!!!Nestasna Ameba:I moj prvi poljubac bio je na obali Dunava...![]()