Poljubac

• Začetnik teme Začetnik teme Kaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
newerna_beba:
Prvog poljupca se sjecam nazalost... bio je mnogo los i ocajan...
Pamtim od svih tih njeznosti najvise jedan zagrljaj.... joj.... vracu mi se uspomene... :cry: ocu ga opet...
A ako je bio los i ocajan sta ce ti opet???

A po ovome sto ovde citam, moj prvi kiss je bio super. Jeste da oboje nismo nikad pre toga radili ali nije bilo balavljenja, grickanja, udaranja zubima itd...

Ocu opet zagrljaj,ne prvi poljubac.... mozda neki drugi poljuba,bilo je lijepih ali ih nisam pamtila,uglavnom prvi je bio uzas... ali taj zagrljaj... prelijep...njezan...pun ljubavi...:cry: kmee..

newerna_beba:
Ocu opet zagrljaj,ne prvi poljubac.... mozda neki drugi poljuba,bilo je lijepih ali ih nisam pamtila,uglavnom prvi je bio uzas... ali taj zagrljaj... prelijep...njezan...pun ljubavi...:cry: kmee..
Vidi,nasla moju staru temu,raznezila si me... imas poljubac ;)

Moj prvi poljubac...
Sjecam se da je bio lijep(momak je bio puuuuno iskusniji, pa nije bilo tih tehnickih problema), ali nemam neke emocije vezane za njega.
Inace, uvijek sam "padala" na zagrljaje i poljupce(a tu sam bas kriticna, jedan los poljubac moze me dozivotno odbiti od neke osobe,i obrnuto), na mazenje i sl.
Sve sto se tice njeznosti mene obara sa nogu. U stanju sam da 3 dana i 3 noci lezim i mazim se s nekim, a sex operisan od toga je neuspio sex.
I razne sheme, ako se svedu samo na kr.esanje, totalno gube smisao.

LUDICA:
Moj prvi poljubac...
Sjecam se da je bio lijep(momak je bio puuuuno iskusniji, pa nije bilo tih tehnickih problema), ali nemam neke emocije vezane za njega.
Inace, uvijek sam "padala" na zagrljaje i poljupce(a tu sam bas kriticna, jedan los poljubac moze me dozivotno odbiti od neke osobe,i obrnuto), na mazenje i sl.
Sve sto se tice njeznosti mene obara sa nogu. U stanju sam da 3 dana i 3 noci lezim i mazim se s nekim, a sex operisan od toga je neuspio sex.
I razne sheme, ako se svedu samo na kr.esanje, totalno gube smisao.
Zasto u zivotu srecem samo devojke koje imaju totalno drugacije stavove od tebe?Zaaasto!!? :-(

divlja u srcu:
Daaaaaaa. To mi je glavni okidac.
Prvi poljubac mi je izazvao amneziju. :lol:
Ima poljubaca koji lice na vrtesku, kad se sve oko tebe okrece, i ti zelis da se vozis i vozis, i uopste ne vode sexu.
Ima onih koje ja zovem "rupa", padas, padas, a dna nema.
Pa onda oni vreli i pozudni, koji izludjuju. To je poljubac djavola.
A ima i onih, zovem ih "poljupci smrti", to je ono " kad ljubim, ja umirem". :)
Pa vampirski poljubac u vrat, kad te uhvati jeza i drhtanje.
Poljubac andjela, nezan i cedan.
Ma mogu do sutra.

Baš si divlja u srcu...

Kaa:
Ne znas ti... :( Ebote,gde rastu devojke poput tebe,mislim jel ima neko drvo pa da naberem i ja jednu. :idea:
Ne, ja sam unikat 8)
Salim se, pa svi se mi pitamo kako to da je toliko ljudi na ovom svijetu koji razmisljaju na slican nacin kao mi, a nikako da ih sretnemo.

Hm, poljupci.
Pa prvi je bio cudan, nije mi bas bilo stalo do tog decka i sudarili smo se zubima i tako.
A prvi sa mojim dragim uf! Njemu je bio prvi poljubac, pa je navalio ko lud i ljubili smo se celu noc i od tad mi vilica krcka kad je onako puno otvorim. Ludica moja.
Volim da se ljubim i mazim i ceskam i grlim.

prvi je bio uzas, suvise mokar i nespretan, ali ovo na dalje.... prelepo mada mi je i dalje tesko da izustim da su zagrljaj i poljubac bolji od sexa, ali da su bitniji, bitniji su

Secam se nekoliko koji bi mogli pasti u kategoriju "prvog", jednostavno ne znam koji od njih je stvarno bio prvi , i ni jedan nije bio neshto (sa trinest- chetrnest niko stvarno ne zna kako se to radi).

e moj prvi poljubac je bio stvarno super,pamtim i taj osecaj...bas se vazi ono 'samo on je bio sladak'...a pamtim i nekoliko poljubaca sa deckom koji mi je znacio vise od svih...radili smo svasta ali ja pamtim bas samo te poljupce...kissssss

Back