Neznanko
Iskusan
- Poruka
- 5.497
Poljubac često igra presudnu ulogu u vezi. ,,Što se više ljudi ljube, sposobniji su da komuniciraju na romantičan način’’
Šta mislite o ovoj rečenici ?
Poljubac često igra presudnu ulogu u vezi. ,,Što se više ljudi ljube, sposobniji su da komuniciraju na romantičan način’’
pa ako se sa nekim ne uklapaš u poljupcu, još manje ćeš u sexu. prema tome...![]()
pa ako se sa nekim ne uklapaš u poljupcu, još manje ćeš u sexu. prema tome...![]()
ionako se ljubljenje svodi na minimum što si duže sa nekim...![]()
zavisi....ako neko voli da se ljubi, njemu će poljubac verovatno biti značajan za vezu...ali postoje i ljudi koji prosto ne vole da se cmaču, al to ne znači da ne vole svog partnera
ionako se ljubljenje svodi na minimum što si duže sa nekim...![]()
šta znam...žene mnogo prave romantiku i fantaziju od ljubljenja...muškarcima je ljubljenje više uvod u dalja, konkretnija dešavanja: )
a i to zavisi...kada sprovedes 10 piva kroz zdrelo,ni majka te ne bi poljubila...tada ne mora...ako je romantika tokom celog dana zasto nije i kada si odvaljen kao prase...nema tu logike...to je neki zenski trip za isisavanje duse iz muskog tela...ti poljupci i te fore...šta znam...žene mnogo prave romantiku i fantaziju od ljubljenja...muškarcima je ljubljenje više uvod u dalja, konkretnija dešavanja: )
Pa da, ti koji se vise ljube manje kitu koriste.
Hm, na koju foru se ta kita diže, ako ti poljubac tu ne pomogne ?
Dizalicom ?
Čak ni vijagra kažu ne funkcioniše dok se ne maziš ili ljubiš sa partnerkom.
Hm, na koju foru se ta kita diže, ako ti poljubac tu ne pomogne ?
Dizalicom ?
Čak ni vijagra kažu ne funkcioniše dok se ne maziš ili ljubiš sa partnerkom.
šta znam...žene mnogo prave romantiku i fantaziju od ljubljenja...muškarcima je ljubljenje više uvod u dalja, konkretnija dešavanja: )
Baš tako, ja sam baš jedan od tih.
Poljubac i uzbudjenost istim, ima svoje uslove ?
Recimo, na to utiče mekota usana parnerke?
Meni usne koje su napunjene crvenim ružom onako bogato, toliko deluju odvratno, da nema šanse da mi se digne na takvo nešto, a niti da se ljubim sa takvom.
Baš tako, ja sam baš jedan od tih.
Poljubac i uzbudjenost istim, ima svoje uslove ?
Recimo, na to utiče mekota usana parnerke?
Meni usne koje su napunjene crvenim ružom onako bogato, toliko deluju odvratno, da nema šanse da mi se digne na takvo nešto, a niti da se ljubim sa takvom.
Ne volim da se ljubim a i nisam romanticna![]()