interesuje me koliko dugo ste se ljubili bez prestanka,i da li ste nekada pomislili da ste malkice preterali sa vremenom? ops: ops: ops:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Heh, Nikola tebi je smijesno kad joj ogulis bradu, ali da to dozivis na svojoj kozi, ne znam bas da li bi se smijao...
Nije bas ugodan osjecaj, kad ujutro pod rukom osjetis hrapavu, crvenu, iziritiranu kozu... Jos ako je toliko oguljeno da se i krasta napravi preko toga, bude prava fantazija... :? :? :?
Gazdarica:Ma, navikne se, vraga... Bar moja nikad nije...
Vjecito nesto zgulim - ili bradu, ili celo ili koljena ili laktove, a jednom sam ogulila i khm, znas sta hocu reci... Mislim, on mi ju je ogulio na jednom jestu... Kako, pojma nemam...
malecka:moj najduzi poljubac je trajao koliko voznja autobusom 53 ili 52 do novoskojevskog naselja od zelenjaka...
Gazdarica:Heh, Nikola tebi je smijesno kad joj ogulis bradu, ali da to dozivis na svojoj kozi, ne znam bas da li bi se smijao...
Nije bas ugodan osjecaj, kad ujutro pod rukom osjetis hrapavu, crvenu, iziritiranu kozu... Jos ako je toliko oguljeno da se i krasta napravi preko toga, bude prava fantazija... :? :? :?
Anđela:Mislim da je to nesto najlepse..maziti se i ljubiti sa deckom. Ja sam se sa mojim deckom ljubila dok se nisu zavrsile sve pesme V. Georgieva... E a onda je morao da prestane, da pusti drugu muziku, pa smo nastavili.... mljac....
Anonymous:Anđela:Mislim da je to nesto najlepse..maziti se i ljubiti sa deckom. Ja sam se sa mojim deckom ljubila dok se nisu zavrsile sve pesme V. Georgieva... E a onda je morao da prestane, da pusti drugu muziku, pa smo nastavili.... mljac....
Hm, pazi ovo, ovde ljudi ne da seru, nego to nije normalno. Toliko laži na jednom mestu pa to je čudo. Ili ste deca koja su u fazi puberteta ili nemoj da više haluscinirate. Ovo je samo jedan primer neviđene laži i umišljanja, ali ovo je samo jedan u nizu postova kojih ima na ovoj temi , za druge da i ne pričam, po ostalim temema.
Mislim da Gazdarica prednjači u tim nebulozama, ili je ogavna ***** ili mnogo laže i izmišlja.
* ti forum gde je cilj da će par ljudi da vodi glavnu reč, oni sve znaju, oni su vični svemu,...
Da ne dužim sa ovim dalje, ali ovo bi trebalo u najmanju ruku da posluži ``ovima`` koji se prepoznaju kao savet da obrate pažnju na svoje pisanje, da ne prodaju pamet svima.
Za sada toliko...
Za sada toliko pa nisi ni ovoliko morao prijatelju sto rece Lens mogao si nas udostojiti podatka o sebi a to ko se s kim ***** izvini al to je privatna stvar ako ga i ima,mislim na kurvanje naravno...Anonymous:Anđela:Mislim da je to nesto najlepse..maziti se i ljubiti sa deckom. Ja sam se sa mojim deckom ljubila dok se nisu zavrsile sve pesme V. Georgieva... E a onda je morao da prestane, da pusti drugu muziku, pa smo nastavili.... mljac....
Hm, pazi ovo, ovde ljudi ne da seru, nego to nije normalno. Toliko laži na jednom mestu pa to je čudo. Ili ste deca koja su u fazi puberteta ili nemoj da više haluscinirate. Ovo je samo jedan primer neviđene laži i umišljanja, ali ovo je samo jedan u nizu postova kojih ima na ovoj temi , za druge da i ne pričam, po ostalim temema.
Mislim da Gazdarica prednjači u tim nebulozama, ili je ogavna ***** ili mnogo laže i izmišlja.
* ti forum gde je cilj da će par ljudi da vodi glavnu reč, oni sve znaju, oni su vični svemu,...
Da ne dužim sa ovim dalje, ali ovo bi trebalo u najmanju ruku da posluži ``ovima`` koji se prepoznaju kao savet da obrate pažnju na svoje pisanje, da ne prodaju pamet svima.
Za sada toliko...
Anonymous:Anđela:Mislim da je to nesto najlepse..maziti se i ljubiti sa deckom. Ja sam se sa mojim deckom ljubila dok se nisu zavrsile sve pesme V. Georgieva... E a onda je morao da prestane, da pusti drugu muziku, pa smo nastavili.... mljac....
Za sada toliko...
Dragi moj goste, mozda ne bih uopste ni trebala trositi rijeci na tebe, ali posto si me vec uzeo u usta, hajde da ti i odgovorim...Anonymous:Anđela:Mislim da je to nesto najlepse..maziti se i ljubiti sa deckom. Ja sam se sa mojim deckom ljubila dok se nisu zavrsile sve pesme V. Georgieva... E a onda je morao da prestane, da pusti drugu muziku, pa smo nastavili.... mljac....
Za sada toliko...