Poljubac za.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

SibirskiTigar

Buduća legenda
Poruka
37.421
Ovde ostavite poljubac za voljenu osobu, prijatelja, druga...za svakoga ko vam je drag,koga se setite i to pozelite. Ovaj poljubac je za sve dame sa ovog bloga

5btjf8.jpg
 
Neke osobe smatraju kako poljubac treba biti fizičko iskustvo, dok neke osobe jednostavno poljupcem izražavaju emocije i svoju bliskost s partnerom. Doživljaj poljupca ovisi i o horoskopskom znaku, evo što možete očekivati.

Horoskopski znak ovan – stil ljubljenja

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju onda je to kako zapaliti partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu – oduševljeno i impulzivno.

Horoskopski znak bik – stil ljubljenja

Lagano, senzualno i čvrsto – takav poljubac možete očekivati od bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze bikova traju dulje nego drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osjet dodira, zbog toga će vas prije poljupca maziti, tapšati po ramenu ili primiti za ruku.

Horoskopski znak blizanci – stil ljubljenja

Raznolik, zanimljivi i brzo promjenjiv. Blizanci kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, prije poljupca morat ćete se načekati i napričati.

Horoskopski znak rak – stil ljubljenja

Ugodno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i ugodan osjećaj. Oni se ne ustručavaju inicirati poljubac, nakon kojeg ćete se osjećati toplo i prekrasno.

Horoskopski znak lav – stil ljubljenja

Poljubac lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. S njim sve što trebate je opustiti se i prepustiti.

Horoskopski znak djevica – stil ljubljenja

Pažljivo, osjećajno i savršeno. Tako ljube djevice. One ne vole nered pa i atmosfera prije poljupca mora biti savršena. Budući da djevice ništa ne rade polovično i njihov je poljubac potpun.

Horoskopski znak vaga – stil ljubljenja

Vage žive da bi udovoljile partneru. Jedino, kvaka je u tome što očekuju i da njihov partner živi kako bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podjele je jedinstven. A užitak s njima će biti jednak i nakon 25 godina provedenih zajedno.

Horoskopski znak škorpion – stil ljubljenja

Škorpionov poljubac najbolje opisuje riječ strastveno. Oni su strastveni bilo što da rade pa tako i ljube. S njima trebate zaboraviti na sve drugo i usredotočiti se na poljubac, ali zbog načina na koji škorpioni ljube to neće biti preveliki izazov.

Horoskopski znak strijelac – stil ljubljenja

Strijelci uvijek žele više, više i još više. Mnogo će vam dati, a želite li ih osvojiti poljupcem, obratite pažnju što voli i ponovite to bezbroj puta.
Horoskopski znak jarac – stil ljubljenja


Jarci se rijetko odlučuju prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na trik i dobijete poljubac ispod imele (koju ste spremili mjesecima unaprijed) ljubite elegantno, profinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da poželi još.

Horoskopski znak vodenjak – stil ljubljenja

Vodenjaci su drugačiji, a i njihov cilj je ostati zapamćen. Oni vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način je da se pravite da vas ne zanima.

Horoskopski znak ribe – stil ljubljenja

Riba će vas poljubiti samo ukoliko lijepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Oni će vas ljubiti nježno, osjećajno i pažljivo. Jednako im uzvratite.
 
Naučimo nešto o ljubljenju iz Kama Sutre:
poljubac_150807.jpg

Moć poljupca

Poljupci, tragovi noktiju i ljubavni ugrizi su prethodnica vođenja ljubavi i raspaljuju ljubavni žar. Kama Sutra nam govor da kad se nađete usred ljubavne oluje, sve pripreme nestaju kao odnesene vjetrom.
Budite pažljivi kad se pođete u postelju sa nekom ženom po prvi put. Otklonite joj svaku bojazan i počnite lagano sa poljupcima. Kada vas potpuno prihvati, tada upotrijebite sve pripreme za vođenje ljubavi kako biste potaknuli njenu strast.
Privlačnost usana

Gdje se mogu davati poljupci? Gotovo bilo gdje. Konkretno, ljubite njene oči, obraze, vrat, prsa, grudi, usnice, pa i unutrašnjost njenih toplih ustiju.
Ako je mlada, možete probati tri vrste nježnijih poljubaca:

1. Neznatni poljubac
Neznatni poljubac je onaj kod kojega ona lagano dodiruje vaše usnice svojima.

2. Podrhtavajući poljubac
Podrhtavajući poljubac nastupa kada ona barem na trenutak odbaci sramežljivost i sa zatvorenim očima obuhvati vašu ruku i dopusti da lagano gricnete njenu donju usnicu.

3. Dodirujući poljubac
Dodirujući poljubac je onaj kod kojega njen jezik na trenutak jurne u vaša željna usta.

Postoje još četiri vrste poljubaca prema kutu i pritisku.

1. Kada se vaše usne izravno susreću, imate ravan poljubac.
2. Ako su vaše glave lagano nagnute jedna prema drugoj, imate savijeni poljubac.
3. Ako su vaše glave podignute jedna od druge, imate podignuti poljubac.
4. Ako ljubite žestoko sa mnogo strasti, tada to postaje pritisnuti poljubac.
Još jedna vrsta poljupca može biti ona u kojoj držite njena usta prstima, poigravajući se svojim usnicama, to je "vrlo pritisnuti poljubac".
Igra ljubljenja
Igra ljubljenja

Drevni tekst predlaže sljedeće igre za raspaljivanje strasti među ljubavnicima tako da mogu voditi ljubav satima:
Kladite se tko će drugome uhvatiti donju usnicu koristeći samo usnice. Ako ona izgubi može glumiti žalost, tužiti se zbog varanja i zahtijevati novi pokušaj. Ako odbijete, ona može sisati ili grickati vaš nos dok ne pristanete na novi pokušaj. Ako ponovo izgubi, može se pretvarati da je još više razočarana nego prvi put i pokušati iznenada neočekivano uhvatiti ljubavnikovu usnicu te ju nježno držati zubima. Tada ona može skakati od veselja zbog pobjede, te vas obrvama i očima izazivati na novo natjecanje.
Oni sa većim stupnjem strasti mogu ovu igru proširiti i na nokte, zube i prste.

Ako poljubite gornju usnicu svoje voljene dok ona ljubi vašu donju usnu, to se zove poljubac u gornju usnicu.
Ali ako njene obje usnice uzmete u svoja usta, to se smatra za obuhvaćeni poljubac. Međutim, tijekom ta dva poljupca dok jedno drugom istražujete usta, to se lako može pretvoriti u, kako se to u davna vremena zvalo, "nadmetanje jezika". Slične borbe mogu se iskušati i sa usnicama i zubima.

Poljupci se mogu klasificirati na četiri vrste kad vaše usnice, zubi i jezik rade u suradnji. To su umjereni, stisnuti, pritisnuti i mekani, ovisno o dijelu tijela koji ljubite:

1. Mekani poljubac je za grudi i mjesta gdje se udovi spajaju s tijelom. Tim poljupcem nježno grickate i izazivate jezikom.
2. Umjereni poljubac je rezerviran za obraze, grudi, trbuh i bedra gdje ima više mesa pa možete dublje zagristi zubima bez da izazovete bol.
3. Pritisnuti poljubac koristi jezik da prati krivine njezinog tijela, kružno oko grudi i poigrava se na pupku.
4. Stisnuti poljubac koristi vaše usnice da ublaži golicanje izazvano kretanjem vaših noktiju po njenom tijelu.

Kada vas poljubi dok ste pospani (da bi pobudila vašu želju) to se zove potpaljujući poljubac. Ili, ako vas poljubi dok radite nešto što vas zaokuplja ili se svađate s njom, to je pametno nazvano poljubac odvraćanja pažnje.

Ako dođete doma kasno noću, nađete ju da spava i nježno ju poljubite, to je poljubac buđenja. Preporučuje se ženama kada čuju ljubavnika da dolazi, da se pretvaraju da spavaju kako bi saznale njihove prave namjere.

Ako želite iskazati svoju ljubav ženi s kojom u tom trenutku iz bilo kojeg razloga ne možete razgovarati, probajte poljubiti njenu sjenu ili odraz u vodi ili čak njenu sjenu na zidu. To je poljubac namjere.

Ako iz nekog razloga, ili zato jer vam se u njenoj nazočnosti "veže jezik", poljubite dijete, sliku ili kip tako da ona može osjetiti da ustvari želite poljubiti nju, to je preneseni poljubac.

Ako ste s onom koju volite u društvu ili noću tražite nešto i potiho joj poljubite prst, to se zove pokazni poljubac.

Zapamtite: ako ona učini potez, uzvratite joj zagrljajem na zagrljaj, poljupcem na poljubac i ljubavnim ugrizom na ugriz. Tek tada će se žar ljubavi raspaliti i postati vatra.
 
Koje su ključne stvari za nezaboravan poljubac? Možda nemate uvek kontrolu nad formom najlepšeg susreta na svetu, ali znate li bar osnove za dobro ljubljenje?
Ako ne znate kako da se ljubite ili to radite osrednje, trebalo bi da znate kako partneru mnogo toga uskraćujete. Ipak, nemojte mnogo da brinete, jer i ljubljenje može da se nauči.

poljubac

Evo, bar za početak, četiri greške koje mogu uništiti svaki poljubac pa ih treba izbegavati.1. greška: Usta napadaju

Poljubac ne bi trebalo da bude previše intenzivan, ali ni previše slab. Svakako nikako ne bi smeo da bude agresivan, životinjski napad ustima. Ako sumnjate da možda vi upravo tako ljubite, promenite taktiku. Počnite polako i pustite da se poljubac prirodno razvija. Ako forsirate strast, mogli biste da uhvatite partnera nespremnog pa će mu to delovati kao napad. Obratite pažnju na signale koje vam partner šalje. Ljubljenje je timski sport, a ako vaša druga polovina celo veče mora da igrati u obrani, previše ste agresivni. Opustite se, usporite i uživajte. Omogućite i partneru da uživa zajedno s vama.2. greška: Bapski poljubac

Jezik ima svoju ulogu u ljubljenju pa bi bilo dobro da ga koristite. Poljubac ne mora biti jako mokar, ali nije dobro ni kada je potpuno suv. Sigurno ne želite da se vaš partner pita da li je uopšte bilo poljupca. Spajanje usta uz blage pokrete ne može se nazvati poljupcem. Prikazuje vas kao osobu koja se loše ljubi ili kao osobu koja ne želi da se ljubi. Ljubite kao da to zaista mislite i želite. Zaposlite zdušno i usne i jezik, a užitak neće izostati.

3. greška: Loš zadah

Jako jako loše. Zamislite kako bi vama bilo da morate da ljubite nekoga tko ima loš zadah. Pepermint bombone ili žvakaće gume trebale bi da busu obavezan pribor. Bolje sprečiti nego lečiti. Ne treba vam posebno napominjati da je nužno redovno prati zube i održavati higijenu usta. Koristite i vodice za ispiranje, ali neka vam osveživači daha uvek budu pri ruci pa problema neće biti. Svež poljubac najljepši je poljubac.


4. greška: Poljupci u usta uključuju usta

Sigurno vam se neko nekada požalio na loš poljubac koji je obuhvatio celo lice, ali nije usta. Da, sitni poljupci u obraze su slatki, ali kada neko upre svu snagu jezika i potroši ga na celo lice i zaboravi usne, onda nešto jako ne valja. Pravi, lepi poljubac zbližava partnere. Složićete se da niko nije sretan kada mu celo lice prekrije mokri jezik, a usne ostanu netaknute. Nemojte biti jedna od tih osoba. Ako ipak ne možete da se suzdržite od te navike, ponesite barem maramice. Naš je savet da ipak izbegavate takav način ljubljenja. Posvetite pažnju partnerovim usnama.
 
Neke osobe smatraju kako poljubac treba biti fizičko iskustvo, dok neke osobe jednostavno poljupcem izražavaju emocije i svoju bliskost s partnerom. Doživljaj poljupca ovisi i o horoskopskom znaku, evo što možete očekivati.

Horoskopski znak ovan – stil ljubljenja

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju onda je to kako zapaliti partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu – oduševljeno i impulzivno.

Horoskopski znak bik – stil ljubljenja

Lagano, senzualno i čvrsto – takav poljubac možete očekivati od bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze bikova traju dulje nego drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osjet dodira, zbog toga će vas prije poljupca maziti, tapšati po ramenu ili primiti za ruku.

Horoskopski znak blizanci – stil ljubljenja

Raznolik, zanimljivi i brzo promjenjiv. Blizanci kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, prije poljupca morat ćete se načekati i napričati.


Horoskopski znak rak – stil ljubljenja

Ugodno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i ugodan osjećaj. Oni se ne ustručavaju inicirati poljubac, nakon kojeg ćete se osjećati toplo i prekrasno.

Horoskopski znak lav – stil ljubljenja

Poljubac lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. S njim sve što trebate je opustiti se i prepustiti.

Horoskopski znak djevica – stil ljubljenja

Pažljivo, osjećajno i savršeno. Tako ljube djevice. One ne vole nered pa i atmosfera prije poljupca mora biti savršena. Budući da djevice ništa ne rade polovično i njihov je poljubac potpun.

Horoskopski znak vaga – stil ljubljenja

Vage žive da bi udovoljile partneru. Jedino, kvaka je u tome što očekuju i da njihov partner živi kako bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podjele je jedinstven. A užitak s njima će biti jednak i nakon 25 godina provedenih zajedno.

Horoskopski znak škorpion – stil ljubljenja

Škorpionov poljubac najbolje opisuje riječ strastveno. Oni su strastveni bilo što da rade pa tako i ljube. S njima trebate zaboraviti na sve drugo i usredotočiti se na poljubac, ali zbog načina na koji škorpioni ljube to neće biti preveliki izazov.


Horoskopski znak strijelac – stil ljubljenja

Strijelci uvijek žele više, više i još više. Mnogo će vam dati, a želite li ih osvojiti poljupcem, obratite pažnju što voli i ponovite to bezbroj puta.
Horoskopski znak jarac – stil ljubljenja


Jarci se rijetko odlučuju prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na trik i dobijete poljubac ispod imele (koju ste spremili mjesecima unaprijed) ljubite elegantno, profinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da poželi još.

Horoskopski znak vodenjak – stil ljubljenja

Vodenjaci su drugačiji, a i njihov cilj je ostati zapamćen. Oni vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način je da se pravite da vas ne zanima.

Horoskopski znak ribe – stil ljubljenja

Riba će vas poljubiti samo ukoliko lijepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Oni će vas ljubiti nježno, osjećajno i pažljivo. Jednako im uzvratite.


POsto sam Blizanac/Skorpija onda kombinacija oba stila vazi za mene...:whistling:
 
97d812356e3132a774fcd27.gif


za onog koga volim

Horoskopski znak djevica – stil ljubljenja

Pažljivo, osjećajno i savršeno. Tako ljube djevice. One ne vole nered pa i atmosfera prije poljupca mora biti savršena. Budući da djevice ništa ne rade polovično i njihov je poljubac potpun.
podznak - blizanac...Horoskopski znak blizanci – stil ljubljenja

Raznolik, zanimljivi i brzo promjenjiv. Blizanci kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, prije poljupca morat ćete se načekati i napričati.
 
Poslednja izmena:

USNE


Usne jedino zato postoje
da s nekim podelis nesto svoje.
I da ti sapatom sapat vrate.
Usne postoje da se pozlate.

Usne su vulkan tvog tela.
Usne su izvor tvojih reka.
Usne su pupoljak gde se srela
pcela od vetra s pcelom od mleka.

Usne postoje da se procveta
u vatromet neba i sveta.
Usne su da se u dahu zgusne
krilatost zvezda i kometa.

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekse, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje.

Nemoj

nikom nemoj tako
ponuditi usne
koje mirisu na jesen
jer osetice neko
kako moji poljupci jos traju
i kako ti rukama struji
ova jesen i zima
nikome nemoj tako ponuditi usne
jer znas da te u meni ima
za pet stoleca
i pet nedosanjanih proleca

nemoj ni to malo sjaja u ocima
potrositi s nekim u nocima
kad moja senka zaluta
iznad oblaka
pa ti na jastuk padne kao suza
neka kap kise
i ne reci nikad vise
jer Bog ce znati
i mozda hteti
da me se zauvek tvoje srce seti

Željko Krznarićlove-picture-hug-couple-rain-orangeacid-love.jpg
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top