Poljubac u ruku

Poštovanje.

Prema ženi.
Ili Bogu, ako poljubite ruku svešteniku.
Dok je bilo džentlmena ženama
je neko ljubio ruke.

Nema te koja nije počastvovana ako je
lagano, samo ovlaš, poljubite u ruku.

Samo ruku sveštenika ljubim ja

Ova tema je nekako čudna

mimimi mimimi
:bljak:
Zar je taj neki sveštenik vredniji od svih tvojih voljenih? Znači ljubiš iz kurtoazije, protokola...Takav poljubac uopšte nije vredan.
Valjda ako već ljubite ruke sveštennicima, zašto ne bi poljubili ruke detetu, babi na samrti ili mužu, ljubavniku, otkud znam kome već...:lol:
Msm, zaista nije uobičajeno nekome ljubiti ruku, ako je to kao što rekoh neki formalni rukoljub. I taj formalni rukoljub mi je bolestan.

- - - - - - - - - -

Ovo sve ostalo je trenutak, koji može da se desi, ali nije praksa, a to sa sveštenicima je praksa.

:bljak:
Zar je taj neki sveštenik vredniji od svih tvojih voljenih? Znači ljubiš iz kurtoazije, protokola...Takav poljubac uopšte nije vredan.
Valjda ako već ljubite ruke sveštennicima, zašto ne bi poljubili ruke detetu, babi na samrti ili mužu, ljubavniku, otkud znam kome već...[emoji38]
Msm, zaista nije uobičajeno nekome ljubiti ruku, ako je to kao što rekoh neki formalni rukoljub. I taj formalni rukoljub mi je bolestan.
Bože me oprosti

Pa sto da ljubim ruke ?

Deci sam ljubila i guzu i tabane ruke uši oči itd [emoji38]

Muslimani vole ljubiti ruke naročito starim osobama ja to ne volim otkako sam upoznata sa činjenicom da slabo peru ruke jer ne vide kaku ispod noktiju ili iznad palca

Nemaš ti pojma sta oni sve rade sa rukama

[emoji38]

mimimi mimimi

Bože me oprosti

Pa sto da ljubim ruke ?

Deci sam ljubila i guzu i tabane ruke uši oči itd [emoji38]

Muslimani vole ljubiti ruke naročito starim osobama ja to ne volim otkako sam upoznata sa činjenicom da slabo peru ruke jer ne vide kaku ispod noktiju ili iznad palca

Nemaš ti pojma sta oni sve rade sa rukama

[emoji38]

mimimi mimimi
Ok, ajd sad onako da zaboravimo bebe, babe, muslimane...
Npr ništa bolesno ne vidim u tome da si sada napisala, jednom prilkom muž i ja u toku vođenja ljubavi ili nakon ili pre...bla bla i on meni poljubi dlan i pogleda me u oči. Ili ti njemu, svejedno.
Ima više lepote u tome, nego u toj tvojoj priči kako isključivo sveštenicima ljubiš ruku.

Ok, ajd sad onako da zaboravimo bebe, babe, muslimane...
Npr ništa bolesno ne vidim u tome da si sada napisala, jednom prilkom muž i ja u toku vođenja ljubavi ili nakon ili pre...bla bla i on meni poljubi dlan i pogleda me u oči. Ili ti njemu, svejedno.
Ima više lepote u tome, nego u toj tvojoj priči kako isključivo sveštenicima ljubiš ruku.
O boze u kom holivudskom filmu ta scena biva?

[emoji38]

mimimi mimimi

Vi naturalizovani švabovi samo zante špriccc špric :rotf:
đe ba tu nježnost?
Ne kažem da se to dešava milion puta u životu, al ebeš i čoveka i ženu koji to doživeo nije :)
[emoji38]

Ajde bre ja neverujem da je moj pokojni deda ikad video baku kompletno golu. Stambeno stanje je bilo takvo da je u jednoj sobi spavalo po 15 -ero a danju baka oko dece kuće i stoke a deda po njivi i tako to .....ljubili se za božić po tri puta kad su se mirbožali

I sad moderne snaše oce ljubljenje dlanova svašta bre [emoji38]

mimimi mimimi

[emoji38]

Ajde bre ja neverujem da je moj pokojni deda ikad video baku kompletno golu. Stambeno stanje je bilo takvo da je u jednoj sobi spavalo po 15 -ero a danju baka oko dece kuće i stoke a deda po njivi i tako to .....ljubili se za božić po tri puta kad su se mirbožali

I sad moderne snaše oce ljubljenje dlanova svašta bre [emoji38]

mimimi mimimi

Nije to moranje, moranje je to što ti ljubiš ruke sveštenicima.
I ne skreći sa teme :) Taj tvoj deda ako je napravio 15oro đece, ne znači da je 15 puta imao sex sa babom( sve obučenom u mraku), ko zna gde su se sve vijali :)))

Nije to moranje, moranje je to što ti ljubiš ruke sveštenicima.
I ne skreći sa teme :) Taj tvoj deda ako je napravio 15oro đece, ne znači da je 15 puta imao sex sa babom( sve obučenom u mraku), ko zna gde su se sve vijali :)))
Ne skrećemo sa teme

Samo neko previše očekuje ili zahteva a ljubav je einfach i uopšte nije komplikovano

I sad se setih poljubio mi je ruku na venčanju možda je bio motiv konačnog sređivanja vize i don't now

[emoji38]

mimimi mimimi

Back