poljubac s jezikom

E zaista smo mi bas napredna generacija,'94.I kod mene ima njih koje su vec spavale sa momcima.Ali se ne bih slozila sa tim da devojke moje godiste nemaju grudi itd. , da nisu razvijene,bas naprotiv.Nazalost,ima jako puno fuxi,meni je jedna zamalo preotela decka tako da....Ja mislim da je fuxa ona koja se sa svima redom ****,a ne ona koja ima decka sa kojim je svasta radila.A to sto ima i ovih ljubomornih akrepa kojima je svaka iole zgodna devojka fuxa...Takvih mi je zao.

*** imate 13 godina deco a vec pricate koje fuksa koja je kome decka ukrala!!!ja sam tad skupljala slicice i CDove riblje corbe... :roll: :roll:

Prvi puuut sam se poljubio sa 8 godina... OMG kako sam bio zgrozen lol ^^
Tek kasnije mi se svidelo :)
Pa, najcesce se ljubim nezno, ali imam i veoooma strastvenih trenutaka ;)
Najlepsi je bio pre... auuuu, proslo vec 2 godine :shock: Dakle, pre 2 godine, mart 2008 :D

Pa, sta je sa vama ljudi!!!!!!!!!! Svi znamo da je ovaj svet lud! Cudi me to kako mene koja imam 16 godina ne cudi to kada cujem da je neka devojka(citaj, devojcica) mladja od mene fuxa i sta ti ja znam. Mada ja uvek kazem da te koje cesto menjaju partnere traze onog pravog, a do tad moraju da poljube mnoooooogo zaba. XEXEXE............ sad vec lupam.
A sad ono sto ste pitali. First kiss- sa 13. god. i uopste ne mislim da je to rano, meni je to sasvim ok ako ostane na tome..Ipak je to 13.god, a tada nisam ni znala za nesto vise (sacuvaj boze)! Kiss je bio..pa, onako, nista posebno. Uglavnom sve je proslo ok. A najsladji POLJUPCI su sadasnjim deckom. Stvarno mi je divnooo when se kissujeeeeeemooooo.... I am in love!!!!!!!!!

Nesto najlepse i najdivnije i sve naj naj naj....... Poslednji poljubac, ujedno i najlepsi na svetu , noc izmedju prvog i drugog marta.. On i ja..Setamo polako zagrljeni, okrece se preme meni, povlaci me uz sebe i ljubi......... Eh zivote!

uf, najgori mi je poljubac kad neko krkne jezik do grla...josh kad krene da vrti..maaaajko : povratj:

volim nezne poljupce :mrgreen:

prvi poljubac mi je bio najgori....kad se nisam udavila :lol:

desilo mi se da je dechko skroz sladak, ok, super.....ali se odvratno ljubi....i nisam mogla da ostanem s njim...***, kad mi je odvratno da ga poljubim :|

Poslednja izmena:

Back