Fucker
Primećen član
- Poruka
- 615
***....
:-P al bar ti nesto ostalo u secanju,i to jako,jako lep0m!
:-P al bar ti nesto ostalo u secanju,i to jako,jako lep0m!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:-P al bar ti nesto ostalo u secanju,i to jako,jako lep0m!pa ne znam ja kako se ljubim,pitajte one shto me ljube hahahahahhahanajlepshi poljubac a koji mi je usput ostao u glawi je onaj od mog zadnjeg dechka,trebalo mi je 2 dana da se oporawim kako se lik dobro ljubi
a kad sam se oporawila zawrshili smo...

zaprawo bili smo na jedno weche i to je to...

E zaista smo mi bas napredna generacija,'94.I kod mene ima njih koje su vec spavale sa momcima.Ali se ne bih slozila sa tim da devojke moje godiste nemaju grudi itd. , da nisu razvijene,bas naprotiv.Nazalost,ima jako puno fuxi,meni je jedna zamalo preotela decka tako da....Ja mislim da je fuxa ona koja se sa svima redom ****,a ne ona koja ima decka sa kojim je svasta radila.A to sto ima i ovih ljubomornih akrepa kojima je svaka iole zgodna devojka fuxa...Takvih mi je zao.

bravo svaka cast... najvise volim takve ...kao nece a ovamo umiru da ih neko muva ...
te fora meni niko ne odgovara itd .. dajte bre klinci imate 13 god...

Bolje.Grozno je kad se skolarci ljube a kad se ne sakriju.

ja se uvek ljubim jezikom, a ljubila sam se milion puta, tako da nema šta da se pamti...