Nodi-wolf
Domaćin
- Poruka
- 3.965
Dakle nije za mene...
Hvala na obavestenju...
Hvala na obavestenju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha, kralju...pa šta ako ima 13 godina? ja sam se prvi put ljubio sa 16, pa šta?
kao ono, "imate 13 godina", sad je pravo vreme za ludilo i haos, juče naučili da vežete pertle a prekjuče azbuku.

daj bre normalizujte se, skupljajte sličice, salvete, upisujte se u spomenare. evo ja skupljam "euro2008", oćel neko da se menja?

Brate,ljubim se dobro
Pa do nedavno je bio jedan decko aktuelan (kod mene:razi bio je presladak,ali me je svu izbalavio.Mislim,slatko je to u manjim kolicinama...
Ali ponekad,kad decko glumi filmskog zavodnika,pa hoce da to bude ona strasna scena,puknem od smeha,pa covek pomisli da mu rastu rogovi...
A da,najsladji poljubac mi je bio prvi,njega se jedino skroz secam,i jedan ples sa poljupcem (bez muzike)

Eh, pa ja imam 14 i kao se sad ne smijem ljubiti? Bože, to zavisi od osobe do osobe. Ovde ima cura mojih godina koje su već spavale sa svojim momcima, a ja se nisam ni poljubila. E pa namjeravam se poljubiti, baš me briga što imam 14...
E da ne idesh sluchajno u OS ''Petar Kochic'' ?
:shock::shock::shock: Spavala sa dech...14 godina? Qq meni gde mi ode generacija...![]()
nemoj to nista da te cudi.....
Kako bre da me ne chudi? To treba govnjavom motkom tuci!:x
ne morate da mi verujete,ali kod moje sestre u razredu je jedna sa 13 godina spavala sa deckom!!!!!!!!!VI razred!!!!!!!!!!

Izgleda da je neko ovde malo pobrkao pojmove. Naime, "ta" je legla u jedan krevet, njen "dečko" u drugi pored, i oni su onda spavali zajedno. Sve te priče se u stvari svode na ovo.ne morate da mi verujete,ali kod moje sestre u razredu je jedna sa 13 godina spavala sa deckom!!!!!!!!!VI razred!!!!!!!!!!
Kako bre da me ne chudi? To treba govnjavom motkom tuci!:x

pa šta ako ima 13 godina? ja sam se prvi put ljubio sa 16, pa šta?
kao ono, "imate 13 godina", sad je pravo vreme za ludilo i haos, juče naučili da vežete pertle a prekjuče azbuku. daj bre normalizujte se, skupljajte sličice, salvete, upisujte se u spomenare. evo ja skupljam "euro2008", oćel neko da se menja?

Eh, pa ja imam 14 i kao se sad ne smijem ljubiti? Bože, to zavisi od osobe do osobe. Ovde ima cura mojih godina koje su već spavale sa svojim momcima, a ja se nisam ni poljubila. E pa namjeravam se poljubiti, baš me briga što imam 14...

...........to je prslo,i to nisu cure,to je nesto izmedju,nisu im ni sise izdjihale a vec se ......mislim stvarno

Oni su napredna generacija, lazovi mali
lazu bolje nego sto smo mi
ajd da je zanimljivo, pa da se nasmejem malo:-|
bljutavo
...O tome se ne raspravlja...(kao n o ukusima)

a kad sam se oporawila zawrshili smo...