poljubac s jezikom

pa šta ako ima 13 godina? ja sam se prvi put ljubio sa 16, pa šta?
kao ono, "imate 13 godina", sad je pravo vreme za ludilo i haos, juče naučili da vežete pertle a prekjuče azbuku.
hahaha, kralju... :D:D:lol::lol::lol:
daj bre normalizujte se, skupljajte sličice, salvete, upisujte se u spomenare. evo ja skupljam "euro2008", oćel neko da se menja?

Ja bih skuplj'o da mi igramo... :(

Brate,ljubim se dobro:D
Pa do nedavno je bio jedan decko aktuelan (kod mene:razz:) i bio je presladak,ali me je svu izbalavio.Mislim,slatko je to u manjim kolicinama...;)Ali ponekad,kad decko glumi filmskog zavodnika,pa hoce da to bude ona strasna scena,puknem od smeha,pa covek pomisli da mu rastu rogovi...:cool:
A da,najsladji poljubac mi je bio prvi,njega se jedino skroz secam,i jedan ples sa poljupcem (bez muzike)

Sestro nije da se hvališ ali tako je...

prvi je najbolja stvar, još kad je sa djevojkom koju voliš, još kad je u godinama kad si svjestan sta radiš to je prava stvar onda...
/point Keeper
svaka čast

do 19? pf... ja uskoro ispadam odavde:/
pa verujem da je svako iskusio bar nekoliko ruznih poljubaca u zivotu... meni se od prvog poljupca povracalo... i od svakog sledeceg sa tim deckom... ali ima i umeshnih, sto jes' jes;)
ja se ljubim lepo, garantujem! :p

Eh, pa ja imam 14 i kao se sad ne smijem ljubiti? Bože, to zavisi od osobe do osobe. Ovde ima cura mojih godina koje su već spavale sa svojim momcima, a ja se nisam ni poljubila. E pa namjeravam se poljubiti, baš me briga što imam 14...

Eh, pa ja imam 14 i kao se sad ne smijem ljubiti? Bože, to zavisi od osobe do osobe. Ovde ima cura mojih godina koje su već spavale sa svojim momcima, a ja se nisam ni poljubila. E pa namjeravam se poljubiti, baš me briga što imam 14...

E da ne idesh sluchajno u OS ''Petar Kochic'' ?

:shock::shock::shock: Spavala sa dech...14 godina? Qq meni gde mi ode generacija... :roll:

ne morate da mi verujete,ali kod moje sestre u razredu je jedna sa 13 godina spavala sa deckom!!!!!!!!!VI razred!!!!!!!!!!

ma ljudi,u nama je problem....mi smo retardirani...;)
pa nije Bog dzabe namjestio da se menstruacija dobija sa 12-13..pa to ti je taman..dobijes i odma u akciju.."djeca su nase blago":lol:
a i to su obicno one curice sto mnogo vole da se lickaju i pickaju, pa kad neko to primjeti sto ga i ne bi poljubile i dale mu neku nagradu za to...pa zasto one da zaostaju za onima od 16-17..-20god??
jednostavno, te curice su napredne..eto ja se pomirih s tim:-P

al, da se vratimo na temu....
...hmm ja se nisam ljubila vec...iha ha...:cry:
eto mozda je i to razlog moje ironije...;-)

moram jos jednom :mrgreen::mrgreen::mrgreen:...........to je prslo,i to nisu cure,to je nesto izmedju,nisu im ni sise izdjihale a vec se ......mislim stvarno:!::!::!:

E zaista smo mi bas napredna generacija,'94.I kod mene ima njih koje su vec spavale sa momcima.Ali se ne bih slozila sa tim da devojke moje godiste nemaju grudi itd. , da nisu razvijene,bas naprotiv.Nazalost,ima jako puno fuxi,meni je jedna zamalo preotela decka tako da....Ja mislim da je fuxa ona koja se sa svima redom ****,a ne ona koja ima decka sa kojim je svasta radila.A to sto ima i ovih ljubomornih akrepa kojima je svaka iole zgodna devojka fuxa...Takvih mi je zao.

pa ne znam ja kako se ljubim,pitajte one shto me ljube hahahahahhaha:D najlepshi poljubac a koji mi je usput ostao u glawi je onaj od mog zadnjeg dechka,trebalo mi je 2 dana da se oporawim kako se lik dobro ljubi:P a kad sam se oporawila zawrshili smo...

Back