Poljoprivrednici poručili Vučiću da se Evropska Komisija i Evropa ne mažu na hleb i da će preorati puteve ne ispuni li uslove, i kažu ministru "kad vam dođemo u Beograd pod prozor onda zovi Evropsku Komisiju" Poljoprivrednici dolaze VIDEO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto poljoprivrednici u EU non stop protestuju kada je sve tako dobro?Nisu oni mnogo inteligentni. Da je Srbija deo EU, sada ne bi bili na ulici. Imali bi subvencije, imali bi ogromno tržište, kamioni ne bi stajali na granici 18 sati već bi samo prošli... ževeli bi kao carevi.
Ali ne, neće oni u EU, hoće izolovanu korumpiranu državu. Kako si glasao, tako i prolaziš![]()
Da je Srbija deo EU već bi imali poljoprivrednike na ulicama.Ti ne pratiš dešavanja iz EU?I imali bi potonuće ekonomije i plaćali bi energente 4 puta skuplje i uzimali bi kredite da finansiramo rat protiv Rusije.Nisu oni mnogo inteligentni. Da je Srbija deo EU, sada ne bi bili na ulici. Imali bi subvencije, imali bi ogromno tržište, kamioni ne bi stajali na granici 18 sati već bi samo prošli... ževeli bi kao carevi.
Ali ne, neće oni u EU, hoće izolovanu korumpiranu državu. Kako si glasao, tako i prolaziš![]()
Zemljoradnik koji je navikao da mulja na konkursima za podsticaje se ponaša upravo kao ovaj salašar,domaćini gledaju da obrade svoje imanje.Pa gledam ja svakodnevno zemljoradnike,ćute i žive,ne političare kao ovaj bahati što ga "zabole" za evropsku komisiju.Seljaci su uz penzionere najvece glasacko telo fasisticke SNS vlasti.
Prvo neka oni to rese sa svojim seljacima koji glasaju za SNS mafijasku i neustavnu vlast.
Znaci prvo da otvoreno i javno kazu tim seljacima sto glasaju za SNS sta misle o njima.
Zato sto hoce vise, hoce bolje.A zasto poljoprivrednici u EU non stop protestuju kada je sve tako dobro?
Da je Srbija deo EU već bi imali poljoprivrednike na ulicama.Ti ne pratiš dešavanja iz EU?I imali bi potonuće ekonomije i plaćali bi energente 4 puta skuplje i uzimali bi kredite da finansiramo rat protiv Rusije.
Zato sto ljudi u EU imaju vecu slobodu nego u fasistickim Srbijama i Rusijama, pa logicno da vise protestvuju.A zasto poljoprivrednici u EU non stop protestuju kada je sve tako dobro?
Zemljoradnik koji je navikao da mulja na konkursima za podsticaje se ponaša upravo kao ovaj salašar,domaćini gledaju da obrade svoje imanje.Pa gledam ja svakodnevno zemljoradnike,ćute i žive,ne političare kao ovaj bahati što ga "zabole" za evropsku komisiju.
Bukvalno se ekonomija Rusije raspada, dok je EU i dalje svetska velesila.Da je Srbija deo EU već bi imali poljoprivrednike na ulicama.Ti ne pratiš dešavanja iz EU?I imali bi potonuće ekonomije i plaćali bi energente 4 puta skuplje i uzimali bi kredite da finansiramo rat protiv Rusije.
Priče o potonuću ekonomije su stvarne,i vidimo ih kada čitamo vesti iz eu,pa ako oni lažu,lažem i ja koji pišem ovo.Energenti im jesu skočili,možeš da pronađeš to,mene sada mrzi da iznova postavljam nešto prežvakano u drugim temama.Kažeš da je finansiranje rata protiv Rusije rusofilska propaganda i ja bih se ovde zaustavio jer iznosiš neistinu.Ne,nije propaganda jer vidimo šta radi eu od kako je počeo sukob u Ukrajini.Ti ne vidiš da ih finansiraju ili nećeš da vidiš?Ovi naši "poljoprivrednici" iz videa koji je postavljen gore zapravo nisu klasični srpski poljoprivrednici nego rade po modelu po kojem je Ćuta postao ekolog kada ga je država odbila za mini hidrocentralu.To je klasično muljanje i uzimanje subvencija,a većina njih vozi kvalitetne automobile i koristi kvalitetnu mehanizaciju,i čim im nešto nije leglo na račun-eto njih na ulicu.Navikli da dobijaju,ne i da rade.Poljoprivrednici u EU imaju neuporedivo bolji položaj nego poljoprivrednici u Srbiji, po subvencijama, sigurnosti prihoda, pristupu tržištu i pravnoj zaštiti. To nije "malo bolje", već red veličine bolje.
Da, i oni ponekad protestuju, upravo zato što imaju mehanizme da protestom nešto izbore, a ne zato što su na ivici opstanka. Protesti u EU su najčešće oko visine podsticaja, ekoloških pravila ili konkurencije iz uvoza, dok se kod nas protestuje jer ljudi ne mogu da prežive od svog rada.
Priče o "potonuću ekonomije","4x skupljoj energiji" i "finansiranju rata" su klasična rusofilska propaganda i zamena teza. EU poljoprivrednik ima garantovan sistem, predvidiva pravila i tržište od 450 miliona ljudi. Srpski poljoprivrednik ima milost politike, proveru partijske podobnosti, kašnjenje subvencija, korupciju i kamione koji stoje na granici.
Razlika je jednostavna: u EU se boriš da ti bude još bolje, u Srbiji se boriš da ne propadneš![]()
Nije istina da imaju veću slobodu jer sam ja to dokazao na primeru kolege forumaša koji se potpisuje kao frederick,on ne sme da pisne o nemačkom kancelaru jer bi dobio ispisnicu u roku od odmah.Zato sto ljudi u EU imaju vecu slobodu nego u fasistickim Srbijama i Rusijama, pa logicno da vise protestvuju.
Koliko je meni poznato kada poljoprivrednik nešto proizvede slobodan je to i da proda na tržištu.Ne znam o kakvoj "crkavici" govoriš kada upravo poljoprivrednik dobija subvencije za sve,bukvalno za sve.Cute, zive, trpe, i glasaju za SNS mafijase zbog neke crkavice.
Tuzno, jadno i bedno.
Ovde si lupio žešće i iskreno se nadam da si ostao živ.Bukvalno se ekonomija Rusije raspada, dok je EU i dalje svetska velesila.
Počni da postavljaš linkove ka svojim tekstovima inače ću pomisliti da izmišljaš.Blokada Ibarske magistrale u mestu Mrčajevci kod Čačka, koja je počela u sredu traje i dalje, a proizvođačima mleka juče su se pridružili i povrtari iz ovog kraja. Juče je blokiran i put u mestu Vitanovac na putu za Kraljevo, a odluka je da će i ovaj putni pravac biti blokiran do ispunjenja zahteva. Očekuje se da bude blokiran i putni pravac kod Loznice, kao i put od Kragujevca ka Topoli.
Priče o potonuću ekonomije su stvarne,i vidimo ih kada čitamo vesti iz eu,pa ako oni lažu,lažem i ja koji pišem ovo.Energenti im jesu skočili,možeš da pronađeš to,mene sada mrzi da iznova postavljam nešto prežvakano u drugim temama.Kažeš da je finansiranje rata protiv Rusije rusofilska propaganda i ja bih se ovde zaustavio jer iznosiš neistinu.Ne,nije propaganda jer vidimo šta radi eu od kako je počeo sukob u Ukrajini.Ti ne vidiš da ih finansiraju ili nećeš da vidiš?Ovi naši "poljoprivrednici" iz videa koji je postavljen gore zapravo nisu klasični srpski poljoprivrednici nego rade po modelu po kojem je Ćuta postao ekolog kada ga je država odbila za mini hidrocentralu.To je klasično muljanje i uzimanje subvencija,a većina njih vozi kvalitetne automobile i koristi kvalitetnu mehanizaciju,i čim im nešto nije leglo na račun-eto njih na ulicu.Navikli da dobijaju,ne i da rade.
Poljoprivrednici poručili Vučiću da se Evropska Komisija i Evropa ne mažu na hleb i da će preorati puteve ne ispuni li uslove, i kažu ministru "kad vam dođemo u Beograd pod prozor onda zovi Evropsku Komisiju" Poljoprivrednici dolaze VIDEO
Imas dve vrste poljprivrednikaSeljaci su uz penzionere najvece glasacko telo fasisticke SNS vlasti.
Prvo neka oni to rese sa svojim seljacima koji glasaju za SNS mafijasku i neustavnu vlast.
Znaci prvo da otvoreno i javno kazu tim seljacima sto glasaju za SNS sta misle o njima.
Da jednako kao sto je Hrvatska u EU pa iz godine u godinu imaju pad prihoda poljoprivrednog sektora. Bar razmisli malo pre nego sto napises.Nisu oni mnogo inteligentni. Da je Srbija deo EU, sada ne bi bili na ulici. Imali bi subvencije, imali bi ogromno tržište, kamioni ne bi stajali na granici 18 sati već bi samo prošli... ževeli bi kao carevi.
ni u EU nije bajno basNisu oni mnogo inteligentni. Da je Srbija deo EU, sada ne bi bili na ulici. Imali bi subvencije, imali bi ogromno tržište, kamioni ne bi stajali na granici 18 sati već bi samo prošli... ževeli bi kao carevi.