Poljaci Belorusi Ukrajinci Rusi su braća slovenska

Poljakromantik1995

Zainteresovan član
Poruka
385
Svidjao se nekim forumasima(poput Esada) ili ne . One predrasude o ovome ,koliko prosecan Poljak je protiv svoje istocnoslovenske braće,guraju Vam namerno propagandne novine tipa Kurir ,Telegraf itd. its . Istina je ,sto ima neki posto glupana ,koji imaju problem s Belorusima/Rusima/Ukrajincima ,ali nije ovo vecina,cak i polovina. Slazem se ,sto imao sam dva ili tri puta probleme s nekim drogiranim klincima i jedan put s matorim ispranim mozgom,jer raspravljao sam s Belorusima/Ukrajincima/Rusima na ruskom(i zbog toga glupani nisu znali,da sam Poljak),ali kada sam rekao svojim dobrim drugarima i drugaricama sa faksa,sto se meni ovakvo nesto dogodilo,rekli su : ,, Dobro ,da ima ih malo,ali Bartek ,nemoj birati u sredstvama ,kada sledeći put ces da sretnes takve klosare'' .
Pre 5 dana pio sam s Belorusima u Olsztynu (grad,u kome studiram) i lepo smo se druzili , 6/7 flasa piva,sampijon i pocelismo vikati :,, Zyvie Belarus'' i ,,Poljaki i Belorusi-bratja navek'' .
Pre oko 3 godina sreo sam mesanu grupu Ukrajinaca i Rusa (tacnije 3 devojke i jedan decko) .Ista stvar. Ja sam poceo da napadam po politicarima ,oni su rekli ,, Ti anarhist ? '' ,ja sam odgovorio ,,Net,ja PANSLAVIST'' .
Bio je ovde i jedan Rus iz studentske razmene(Erasmus Exchange program ) .
Upoznao sam ga ,kada sam pio pivo na klupi u parku ispred studentske kuce . Isto smo poceli raspravljati o zivotu, smo popili par flasa pive i 0,5 votke i iste parole smo poceli vikati : ,,Slava Slavjanam '' ,,Poljaki i Russkije,bratja navek''' .
Zasto uvek da upoznam takve ljude? Jer kada cujem ruski/beloruski/ukrajinski odmah se pocnem da obraćam ljudima na ruskom i tako se upoznajemo.
Sta sam hteo ovome da kazem ?
Nemojte da nasedate na provokacije marijonetskih politicara plaćenih od strane zapada i zna se odlicno jos koga + novinarske lazi .
Poljska,Belorusija,Rusija,Ukrajina-JEDAN rod . Stop bratoubijstvennim vojnam ! Protiv UE ,SAD ,NATO-A - za pomirenje i saradnju medju Slovenskim narodima i drzavama !!

Generalno ovde o Poljacima vlada pozitivno misljenje s obzirom na daljinu i koliko znamo jedni o drugima. Naravno ima par onih kremljofila, pravoslavnih novoveraca i zilota sto sve gledaju kroz prizmu Vatikana i pape Jovana Pavla drugog.

Znam :) . I kod nas ima par ludaka,ali srećno jesu manjina.

- - - - - - - - - -

reci ti to svojoj vladi, papinim pudlicama

Cu reci,kada Ti kazes svojoj vladi,da ne prodaju polako Kosovo arnautima …Ja barem sam glasao za stranku,koja bi mogla to da promeni ,a Ti sigurno si podrzao SNS .

heh, 'problem' sa Belorusima/Rusima/Ukrajincima, kako kažeš, zapravo slovenskim pravoslavcima, imaju samo papine mezimice - Poljska i hrvacka

ali, što se Poljaka, poljskih rodoljuba, tiče - njihova podrška Srbiji, pre svega u vezi Kosova i Metohije (opet posle ruske/beloruske :lol:),se svakako poštuje :ok:

смерть врагом

Poslednja izmena:
Pa i sledeći put bolje biraj recnik ,jer da je mene neko nazvao ,,mezimicom '' uzivo,lose bi prosao .

- - - - - - - - - -

Pravilno, po brutalnost neodoljivo podseca na ustase.

Da su bili banderovci severni ustase ,zna se odlicno . Nikad nismo mi ,nisu Rusi ,nit Srbi cinili slicne pokolje u takvom velikom broju . Ipak ne moze da se gleda celu Ukr naciju kroz ovo ,sto su radili banderovci . Danas je XXI vek . Neprijatelji su nama isti (globalizacija,invazija dzihada ,uticaj poznatih svima porodica i bankara) .Njima je cilj da istorijskom politikom nas zavada i da salju nas u sukobe. Nesvesni ljudi umesto da gase vatru mrzinje medju bratskim narodima ,nasedaju na provokacije onih,koji zele da nas istrebe.

Generalno ovde o Poljacima vlada pozitivno misljenje s obzirom na daljinu i koliko znamo jedni o drugima. Naravno ima par onih kremljofila, pravoslavnih novoveraca i zilota sto sve gledaju kroz prizmu Vatikana i pape Jovana Pavla drugog.

Ма Пољаци су НИКАКВИ - али зато су ПОЉАКИЊЕ ПРВА ЛИГА !!! :ok:...:lol:...... много су лепеееееее...........

Svidjao se nekim forumasima(poput Esada) ili ne . One predrasude o ovome ,koliko prosecan Poljak je protiv svoje istocnoslovenske braće,guraju Vam namerno propagandne novine tipa Kurir ,Telegraf itd. its . Istina je ,sto ima neki posto glupana ,koji imaju problem s Belorusima/Rusima/Ukrajincima ,ali nije ovo vecina,cak i polovina. Slazem se ,sto imao sam dva ili tri puta probleme s nekim drogiranim klincima i jedan put s matorim ispranim mozgom,jer raspravljao sam s Belorusima/Ukrajincima/Rusima na ruskom(i zbog toga glupani nisu znali,da sam Poljak),ali kada sam rekao svojim dobrim drugarima i drugaricama sa faksa,sto se meni ovakvo nesto dogodilo,rekli su : ,, Dobro ,da ima ih malo,ali Bartek ,nemoj birati u sredstvama ,kada sledeći put ces da sretnes takve klosare'' .
Pre 5 dana pio sam s Belorusima u Olsztynu (grad,u kome studiram) i lepo smo se druzili , 6/7 flasa piva,sampijon i pocelismo vikati :,, Zyvie Belarus'' i ,,Poljaki i Belorusi-bratja navek'' .
Pre oko 3 godina sreo sam mesanu grupu Ukrajinaca i Rusa (tacnije 3 devojke i jedan decko) .Ista stvar. Ja sam poceo da napadam po politicarima ,oni su rekli ,, Ti anarhist ? '' ,ja sam odgovorio ,,Net,ja PANSLAVIST'' .
Upoznao sam ga ,kada sam pio pivo na klupi u parku ispred studentske kuce . Isto smo poceli raspravljati o zivotu, smo popili par flasa pive i 0,5 votke i iste parole smo poceli vikati : ,,Slava Slavjanam '' ,,Poljaki i Russkije,bratja navek''' .
Zasto uvek da upoznam takve ljude? Jer kada cujem ruski/beloruski/ukrajinski odmah se pocnem da obraćam ljudima na ruskom i tako se upoznajemo.
Nemojte da nasedate na provokacije marijonetskih politicara plaćenih od strane zapada i zna se odlicno jos koga + novinarske lazi .
Poljska,Belorusija,Rusija,Ukrajina-JEDAN rod . Stop bratoubijstvennim vojnam ! Protiv UE ,SAD ,NATO-A - za pomirenje i saradnju medju Slovenskim narodima i drzavama !!

Potpuno tacno! Dodaj i Cehe, Slovake, Slovence, na kraju i ove nesrecne Hrvate, pa Crnogorce, Makedonce i na kraju nas - SRBE!

Ako nas ista moze otrezniti da to shvatimo - da smo jedan rod - jeste odnos Zapada prema nama koji je oduvek i samo ponizavajuci. Mi smo svi za njih niza rasa.

I jos jednom cu uputiti sve zainteresovane da pogledaju mapu Slovena i bice im potpuno jasno zasto nas se toliko plase.

350px-Slavic_europe.svg.png

Ako Bog da opameticemo se uskoro i udruziti i onda nam NIKO NECE MOCI NISTA!

SLAVA SLAVJANAM!

Potpuno tacno! Dodaj i Cehe, Slovake, Slovence, na kraju i ove nesrecne Hrvate, pa Crnogorce, Makedonce i na kraju nas - SRBE!

Ako nas ista moze otrezniti da to shvatimo - da smo jedan rod - jeste odnos Zapada prema nama koji je oduvek i samo ponizavajuci. Mi smo svi za njih niza rasa.

I jos jednom cu uputiti sve zainteresovane da pogledaju mapu Slovena i bice im potpuno jasno zasto nas se toliko plase.

Pogledajte prilog 516398

Ako Bog da opameticemo se uskoro i udruziti i onda nam NIKO NECE MOCI NISTA!

SLAVA SLAVJANAM!
Volim da citam komentare ljudi,koji imaju trezan pogled . Svaka Ti cast covece !
SLAVA SLAVJANAM/SLOVENIMA/SŁOWIANOM !

- - - - - - - - - -

Mita samo pokazuje da nije gej - sto je pohvalno! :ok:

Ali ipak nije lepo pljuvati po drugima.

Brate ,salim se ja malo sad :D .

Ми Југословени смо заправо Илири и немамо везе са вама. Бечко-Берлинска школа нам је у 19. веку наметнула погрешну теорију да смо ми Словени који су се доселили на Балкан у седмом веку н.е. На младим историчарима је да то исправе.

Ми Југословени смо заправо Илири и немамо везе са вама. Бечко-Берлинска школа нам је у 19. веку наметнула погрешну теорију да смо ми Словени који су се доселили на Балкан у седмом веку н.е. На младим историчарима је да то исправе.

Ti "Iliri" zapravo i jesu bili Srbi-Slověni.

Tebe ko da su rusi postavili da štitiš njihove interese.

• Podržavam
Reactions: MJK
Ti "Iliri" zapravo i jesu bili Srbi-Slověni.

Komsija zapravo hoce da kaze da je toliko tup da ne shvata da niko, ali niko ne bi mogao ni pod kojim uslovima da tim nekakvim Ilirima usadi slovenski jezik, i to ne jedan vec 5-6 razlicitih sto jezika sto dijalekata, i to samo da bi "nabedio" te iste Ilire da su nekakvi Sloveni sto oni nisu, a bez ikakve logike zasto bi Germani tako nesto uopste radili da bi se posle toga mucili da te iste nabedjene Slovene-koji-to-nisu ubedjuju da nisu Sloveni, da nisu sa ovih prostora, da nisu bratski narod sa Rusima i ostalim Istocnim Slovenima.

Pa vidimo svi koliko Zapad lako manipulise ovima sto zamisljaju da su nekakvi Iliri. I sad ce oni to da pretvaraju u neke komplikovane Slovene sa kojima ce muku da muce.

Nidje log'ke!

Mita samo pokazuje da nije gej - sto je pohvalno! :ok:

Ali ipak nije lepo pljuvati po drugima.

Ама јок, човече, био сам једном у Пољској - у Вроцлаву и могу ти рећи да су Пољакиње у највећем броју случајева веома лепе...... а Пољаци мушкарци уопште НЕ .... што ми је остало потпуно нејасно..........

Back