Kupujmo domaće!ti si za tastaturom s jeftinom brljom i pivom na snizenju u diskontu.eto gde si.
Samo rakija od proverenih domaćina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupujmo domaće!ti si za tastaturom s jeftinom brljom i pivom na snizenju u diskontu.eto gde si.
Koliko se ja sećam, svake godine bi bila TV reportaža o dešavanjima na fakultetima.ti si za tastaturom s jeftinom brljom i pivom na snizenju u diskontu.eto gde si.
Nov model je u izradiOvo je novi model za 2025
Hahaha
Šta ima novo u Demokratskoj Renesansi gospodine Hadžizdravkoviću?Dok vlast ne uhapsi nekog od nasilnika, vlast je organizovala nasilje!
Stole, kad se desi nasilni incident, država apsi nasilnike, ako to ne učini, najverovatnije je nasilje organizovala ona, da malo pravi medijski spin. Demokratska renesansa ne naseda...Šta ima novo u Demokratskoj Renesansi gospodine Hadžizdravkoviću?
Kako vaša člankovita glista?
Više stranaka nego članova imate kažu neki zli jezici
Ja razumem da se vi držite statuta demokratske renesanse gde vas jedino odgovornost ne zanima a sve ostalo daj odmah, ali mene je kao i sav pośten svet u Srbiji ova vest potresla.Stole, kad se desi nasilni incident, država apsi nasilnike, ako to ne učini, najverovatnije je nasilje organizovala ona, da malo pravi medijski spin. Demokratska renesansa ne naseda...![]()
Mislim da se i Pusilps potresao, verpvatno će gostovati na tv da priča o tome, ali da pohapsi odgovorne, to neće da bidne...Ja razumem da se vi držite statuta demokratske renesanse gde vas jedino odgovornost ne zanima a sve ostalo daj odmah, ali mene je kao i sav pośten svet u Srbiji ova vest potresla.
Kupujmo domaće!
Samo rakija od proverenih domaćina.
Ajde, Stole, batali sad to. Pre neki dan si izeo mekdonaldški burgeri. Tri komada sa sve pomfritima.![]()
Vučija rakija potiče iz porodice voćnih rakija, proizvedena od najboljih sorti zrelih i zdravih plodova voća, na tradicionalan način po recepturi iskusnih srpskih majstora. Pečenje se obavlja u malim kazanima kapaciteta 200 litara.
I kao što samo ime govori, Vučiju rakiju smo zaštitili od svakakvih zala, što znači da se proizvodi bez dodatnih aditiva ili šećera. Mlada kristalno bistra rakija stari najmanje godinu dana u hrastovim buradima i sudovima za odležavanje.
Radi očuvanja kvaliteta i načina proizvodnje, proizvode se ograničene količine. Nakon najmanje godinu dana rakija se pakuje u elegantnu modernu staklenu ambalažu koja dodatno naglašava vrhunski kvalitet i izdvaja naš proizvod na tržištu. Vučija rakija je prijatne jačine sa 43% alkohola, a harmoničan ukus dunje, vilijamovke, kajsije i šljive izaziva osećaj zadovoljstva nakon svakog gutljaja.
Pakuje se u ekskluzivnu staklenu bocu zapremine 0,7 i 0,2 litara, koja je jedinstvena na tržištu.
Kad ekipa puna sebičnih dajguza nekog nazove pusilips onda je to i kompliment.Mislim da se i Pusilps potresao, verpvatno će gostovati na tv da priča o tome, ali da pohapsi odgovorne, to neće da bidne...
Bez pomfrita, jel znaš šta stavljaju?Ajde, Stole, batali sad to. Pre neki dan si izeo mekdonaldški burgeri. Tri komada sa sve pomfritima.
Ej, i to u zemlji najdelikatesnijih pljeskavaca. Bruka.![]()
Ali šta bi predsednik rekao na to. O neće ništa što nije domaće. Neće palačinku sas Nutelu, nego sa šljivov pekmez.Bez pomfrita, jel znaš šta stavljaju?
A ona dva čizburgera i jedan dupli pa šta sad?
Kod Vučića standard dozvoljava.
Dok su bili žuti to ni kod Zokija Trovača nije moglo da se ode a ne u McDonalds.
Kod Slobe isto moglo.
Najgori ste![]()
Šta ima da kaže kad i sam zna da je McD govedje meso sa srBskih farmi, salata iz arBskih plastenika, zemičke iz srBske pekare.Ali šta bi predsednik rekao na to. O neće ništa što nije domaće. Neće palačinku sas Nutelu, nego sa šljivov pekmez.![]()
Uzimam od čoveka iz komšiluka i uvek stara 8-10 godina. 1000 din. litar za mene. Kazan od 100 l. Godišnje peče 500-600 l I psuje majku EU.![]()
Vučija rakija potiče iz porodice voćnih rakija, proizvedena od najboljih sorti zrelih i zdravih plodova voća, na tradicionalan način po recepturi iskusnih srpskih majstora. Pečenje se obavlja u malim kazanima kapaciteta 200 litara.
I kao što samo ime govori, Vučiju rakiju smo zaštitili od svakakvih zala, što znači da se proizvodi bez dodatnih aditiva ili šećera. Mlada kristalno bistra rakija stari najmanje godinu dana u hrastovim buradima i sudovima za odležavanje.
Radi očuvanja kvaliteta i načina proizvodnje, proizvode se ograničene količine. Nakon najmanje godinu dana rakija se pakuje u elegantnu modernu staklenu ambalažu koja dodatno naglašava vrhunski kvalitet i izdvaja naš proizvod na tržištu. Vučija rakija je prijatne jačine sa 43% alkohola, a harmoničan ukus dunje, vilijamovke, kajsije i šljive izaziva osećaj zadovoljstva nakon svakog gutljaja.
Pakuje se u ekskluzivnu staklenu bocu zapremine 0,7 i 0,2 litara, koja je jedinstvena na tržištu.
![]()
Rakijica, beli luka, slanina i vruća proja i nema lekara.@aleksije radicevic
Ko što reče Mihalj Kertes - najbolji je srpski pekmez.
Mada greota za toliku šljivu da završi u pogrešan proizvod.
Englezi su potvrdili da stari srBski običaj čašica ujutru i uveĉe posle pete banke predstavlja prirodnu preventivu za kardiovaskularna oboljenja. Još se čude kako su to prosti ljudi bez škole znali da odrede jer sve preko toga pravi problem.
Medjutim, ti u Domu Zdravlja možeš na vakcinu protiv gripa za to imaju para a za kardiovaskularnu preventivu nemaju? Narod bi disciplinovano dolazio to sam siguran.
Ili je državi jeftinije da plaća silne aparate i invalidske?
Bilo nekad sad sve zatrovanoRakijica, beli luka, slanina i vruća proja i nema lekara.
Udri ženu i ne primaj pozive za vojskuStvarno je sramota kako AV krsi zakon sprecavajuci policiju da radi svoj posao i hapsi huligane.
Ko sebi uzgaja miran je. Mnogo seljaka za sebe proizvodi na prirodan način. I sam imam lep plastenik i nema prskanja. Sad stručnjaci svašta znaju pa i kako se prirodnim putem štiti od bolesti i štetočina.Bilo nekad sad sve zatrovano
Ovi pedeseto godiśte ima da nadžive sedamdeseto
Jel baš jako potresla?Ja razumem da se vi držite statuta demokratske renesanse gde vas jedino odgovornost ne zanima a sve ostalo daj odmah, ali mene je kao i sav pośten svet u Srbiji ova vest potresla.
Čaj od koprive pa prskajKo sebi uzgaja miran je. Mnogo seljaka za sebe proizvodi na prirodan način. I sam imam lep plastenik i nema prskanja. Sad stručnjaci svašta znaju pa i kako se prirodnim putem štiti od bolesti i štetočina.
Ima dosta toga. Supruga je stručnjak.Čaj od koprive pa prskaj