"Polivali su nas vodom, lepili nalepnice po meni" urednica Novosadske Emilija Marić otkrila detalje linča u novosadskom kampusu

ti si za tastaturom s jeftinom brljom i pivom na snizenju u diskontu.eto gde si.
Koliko se ja sećam, svake godine bi bila TV reportaža o dešavanjima na fakultetima.
Bilo da je prijem brucoša, gde se koliko upisalo, gde ima još mesta, gde neće niko, po kojoj ceni rentiraju drugom studentu jer žive kod rodbine u blizini...

I ovo je trebala da bude dnevna reportažica ĉisto pro forme radi
A onda je ispalo da oni koji "podržavaju slobodu kretanja i delanja" ne dozvoljavaju drugima to isto?
Novinarka nije tražila da vidi śta će da baljezgaju samoupravno na plenumu nego da u ambijentu zgrade fakulteta obavesti javnost o ispitnim rokovima.

A onda izleteše "akademski gradjani"... "Odabrani"...
Takvi maltretiraju kolege, sredjuju im preko svojih seljačko rodbinskih veza da ne dobiju posao...

Stoka koju treba lemati i reći na sudu da si učinio korisno delo za Srbiju, ne mora spomenik može neka ulica...

Ovo je novi model za 2025
Nov model je u izradi
Sada je u fazi prototipa.
Polako ga testiramo i Bože zdravlja ako sve bude u redu pokrećemo ga 2027-me.
Nov model nastupa i priče, još uvek ubacujemo podatke.
Hvala na interesovanju jedino bih naglasio da ovo sve radimo o svom trošku bez pomoći i donacija Evropske Unije pa ako ima neko sa viškom para, ono uletelo mu a nije dedovina ni ostavinska, prosto bio pri budžetu, da priliži neku podršku u novčanom obliku za Nov Projekat.
Stojkov Menidjer je kako bi rekli malo dosadio i vlasniku ali bez vaśih širokogrudih & nesebičnih novčanih sredstava Nov Projekat neće tako brzo zażiveti. Pomeraj zmijarnik iz džepa i vadi novčanik.
@RIA77

Šta ima novo u Demokratskoj Renesansi gospodine Hadžizdravkoviću?
Kako vaša člankovita glista?
Više stranaka nego članova imate kažu neki zli jezici
Stole, kad se desi nasilni incident, država apsi nasilnike, ako to ne učini, najverovatnije je nasilje organizovala ona, da malo pravi medijski spin. Demokratska renesansa ne naseda... :cool:

Stole, kad se desi nasilni incident, država apsi nasilnike, ako to ne učini, najverovatnije je nasilje organizovala ona, da malo pravi medijski spin. Demokratska renesansa ne naseda... :cool:
Ja razumem da se vi držite statuta demokratske renesanse gde vas jedino odgovornost ne zanima a sve ostalo daj odmah, ali mene je kao i sav pośten svet u Srbiji ova vest potresla.

Ja razumem da se vi držite statuta demokratske renesanse gde vas jedino odgovornost ne zanima a sve ostalo daj odmah, ali mene je kao i sav pośten svet u Srbiji ova vest potresla.
Mislim da se i Pusilps potresao, verpvatno će gostovati na tv da priča o tome, ali da pohapsi odgovorne, to neće da bidne...

Kupujmo domaće!
Samo rakija od proverenih domaćina.
Simex-vucija-sljiva.png

Vučija rakija potiče iz porodice voćnih rakija, proizvedena od najboljih sorti zrelih i zdravih plodova voća, na tradicionalan način po recepturi iskusnih srpskih majstora. Pečenje se obavlja u malim kazanima kapaciteta 200 litara.

I kao što samo ime govori, Vučiju rakiju smo zaštitili od svakakvih zala, što znači da se proizvodi bez dodatnih aditiva ili šećera. Mlada kristalno bistra rakija stari najmanje godinu dana u hrastovim buradima i sudovima za odležavanje.

Radi očuvanja kvaliteta i načina proizvodnje, proizvode se ograničene količine. Nakon najmanje godinu dana rakija se pakuje u elegantnu modernu staklenu ambalažu koja dodatno naglašava vrhunski kvalitet i izdvaja naš proizvod na tržištu. Vučija rakija je prijatne jačine sa 43% alkohola, a harmoničan ukus dunje, vilijamovke, kajsije i šljive izaziva osećaj zadovoljstva nakon svakog gutljaja.

Pakuje se u ekskluzivnu staklenu bocu zapremine 0,7 i 0,2 litara, koja je jedinstvena na tržištu.

zlatna-dunja.png

Simex-vucija-sljiva.png

Vučija rakija potiče iz porodice voćnih rakija, proizvedena od najboljih sorti zrelih i zdravih plodova voća, na tradicionalan način po recepturi iskusnih srpskih majstora. Pečenje se obavlja u malim kazanima kapaciteta 200 litara.

I kao što samo ime govori, Vučiju rakiju smo zaštitili od svakakvih zala, što znači da se proizvodi bez dodatnih aditiva ili šećera. Mlada kristalno bistra rakija stari najmanje godinu dana u hrastovim buradima i sudovima za odležavanje.

Radi očuvanja kvaliteta i načina proizvodnje, proizvode se ograničene količine. Nakon najmanje godinu dana rakija se pakuje u elegantnu modernu staklenu ambalažu koja dodatno naglašava vrhunski kvalitet i izdvaja naš proizvod na tržištu. Vučija rakija je prijatne jačine sa 43% alkohola, a harmoničan ukus dunje, vilijamovke, kajsije i šljive izaziva osećaj zadovoljstva nakon svakog gutljaja.

Pakuje se u ekskluzivnu staklenu bocu zapremine 0,7 i 0,2 litara, koja je jedinstvena na tržištu.
Ajde, Stole, batali sad to. Pre neki dan si izeo mekdonaldški burgeri. Tri komada sa sve pomfritima.
Ej, i to u zemlji najdelikatesnijih pljeskavaca. Bruka. :D

Mislim da se i Pusilps potresao, verpvatno će gostovati na tv da priča o tome, ali da pohapsi odgovorne, to neće da bidne...
Kad ekipa puna sebičnih dajguza nekog nazove pusilips onda je to i kompliment.

No to śto vi ne prihvatate rezultate izbora kao volju gradjana je problem koji ne treba isticati kroz luftidup proteste već da se izvadi prst iz guze i metne na čelo.

Ajde, Stole, batali sad to. Pre neki dan si izeo mekdonaldški burgeri. Tri komada sa sve pomfritima.
Ej, i to u zemlji najdelikatesnijih pljeskavaca. Bruka. :D
Bez pomfrita, jel znaš šta stavljaju?

A ona dva čizburgera i jedan dupli pa šta sad?
Kod Vučića standard dozvoljava.
Dok su bili žuti to ni kod Zokija Trovača nije moglo da se ode a ne u McDonalds.
Kod Slobe isto moglo.
Najgori ste :p

Bez pomfrita, jel znaš šta stavljaju?

A ona dva čizburgera i jedan dupli pa šta sad?
Kod Vučića standard dozvoljava.
Dok su bili žuti to ni kod Zokija Trovača nije moglo da se ode a ne u McDonalds.
Kod Slobe isto moglo.
Najgori ste :p
Ali šta bi predsednik rekao na to. O neće ništa što nije domaće. Neće palačinku sas Nutelu, nego sa šljivov pekmez. :D

Ali šta bi predsednik rekao na to. O neće ništa što nije domaće. Neće palačinku sas Nutelu, nego sa šljivov pekmez. :D
Šta ima da kaže kad i sam zna da je McD govedje meso sa srBskih farmi, salata iz arBskih plastenika, zemičke iz srBske pekare.

E jedino kompir ne znam.
Frikom pa uvozi kompir, Delez isto...

Simex-vucija-sljiva.png

zlatna-dunja.png
Uzimam od čoveka iz komšiluka i uvek stara 8-10 godina. 1000 din. litar za mene. Kazan od 100 l. Godišnje peče 500-600 l I psuje majku EU.

@aleksije radicevic

Ko što reče Mihalj Kertes - najbolji je srpski pekmez.
Mada greota za toliku šljivu da završi u pogrešan proizvod.
Englezi su potvrdili da stari srBski običaj čašica ujutru i uveĉe posle pete banke predstavlja prirodnu preventivu za kardiovaskularna oboljenja. Još se čude kako su to prosti ljudi bez škole znali da odrede jer sve preko toga pravi problem.
Medjutim, ti u Domu Zdravlja možeš na vakcinu protiv gripa za to imaju para a za kardiovaskularnu preventivu nemaju? Narod bi disciplinovano dolazio to sam siguran.
Ili je državi jeftinije da plaća silne aparate i invalidske?

@aleksije radicevic

Ko što reče Mihalj Kertes - najbolji je srpski pekmez.
Mada greota za toliku šljivu da završi u pogrešan proizvod.
Englezi su potvrdili da stari srBski običaj čašica ujutru i uveĉe posle pete banke predstavlja prirodnu preventivu za kardiovaskularna oboljenja. Još se čude kako su to prosti ljudi bez škole znali da odrede jer sve preko toga pravi problem.
Medjutim, ti u Domu Zdravlja možeš na vakcinu protiv gripa za to imaju para a za kardiovaskularnu preventivu nemaju? Narod bi disciplinovano dolazio to sam siguran.
Ili je državi jeftinije da plaća silne aparate i invalidske?
Rakijica, beli luka, slanina i vruća proja i nema lekara.

Bilo nekad sad sve zatrovano
Ovi pedeseto godiśte ima da nadžive sedamdeseto
Ko sebi uzgaja miran je. Mnogo seljaka za sebe proizvodi na prirodan način. I sam imam lep plastenik i nema prskanja. Sad stručnjaci svašta znaju pa i kako se prirodnim putem štiti od bolesti i štetočina.

Back