Politzajatz sa Petlovog brda

Sad i ovo reprizira RTS...Sta vi mislite o ovoj seriji?Meni je ok,mada je malo naivna...

jao premijera!

ne znam nekako sve te serije koje su kod nas snimane u socijalističko doba imaju taj neki vonj kao sve je uglancano, umereno, humor nekako ne znam da objasnim al bezveze obojen... kao deca cveća

nema nekog šmeka i kreativnosti kao kod recimo britanskih serija tog tipa i iz tog doba

a i što kaže - nervira me ovaj samardžić do y

Што да не..надам се да ће следеће емитовати Бољи живот. Долазе "неки нови клинци", зашто да не погледају.

Da,ali i taj "Bolji zivot" je repriziran 100 puta.Ja bih recimo pustao one manje reprizirane serije,koje nisu odavno prikazivane:"Pozoriste u kuci"(originalno),"Levaci","Majstori"(sa fenomenalnim malim Oliverom Tomicem),"Sivi dom","Zaboravljeni","Vise od igre","Diplomci","Salas u malom ritu"...

Da,ali i taj "Bolji zivot" je repriziran 100 puta.Ja bih recimo pustao one manje reprizirane serije,koje nisu odavno prikazivane:"Pozoriste u kuci"(originalno),"Levaci","Majstori"(sa fenomenalnim malim Oliverom Tomicem),"Sivi dom","Zaboravljeni","Vise od igre","Diplomci","Salas u malom ritu"...

Што се мене тиче, никакав проблем, ја бих пре гледао те серије него ове нове. Само не знам како би прошле те црно-беле технике код млађих генерација :mrgreen:

Back