Sasa Djordjevic nije rasista i nije primao donacije od Kju Kluks Klana, i drugih rasistickih organizacija, a Tramp jeste. Za normalnog coveka tu se prica o mogucnosti da pruzi podrsku Trampu zavrsava. Na to sam mislio i mogu 100 puta neki koji ga kritikuju biti skloni narkomaniji, to je tako.
vi neoliberalni fasisti ste izgubili vlast u americi i vreme je da se sa tim pomirite da je americkom narodu pun murac vaseg lopovluka korupcije kriminala i ubistava
Hilari Klinton i Bil Klinton koje ti podrzavas su masovne ubice
Zlikovci
Fasisti
I rasisti
Tramp nije idealan izbor ali makar nije zapoceo treci svetski rat, sto je Hilari Klinton obecavala u kampanji da ce napasti i isterati Ruse iz Sirije - a to bi , sto je i sam Tramp primetio dovelo do treceg svetskog rata....
Samim tim , svi vi sto ste podrzavali Hilari Klinton ste jednako bolesni koliko i ona jer zelite unistenje ljudske civilizacije u nuklearnom holokaustu
Da bi svet bio harmonicno mesto za zivot neophodno je da pre svega najvece sile sveta donose odluke zajedno, da postuju jedni druge i tudje interese, a ne da Amerika namece svoju volju i interese svima ostalima kroz teror, bombardovanje, genocid, puceve.... To vodi svet u haos i kolaps. To je haos i kolaps koji ti kao podrzavalac Hilari Klinton zelis.
Ja sam podrzao Trampa ne zato sto mislim da ce bog zna sta da uradi za nas Srbe, nece, vec samo zato da fasisticka opcija koja ceo svet vodi u nestanak kroz nuklearni rat - bude porazena i razvlascena.