Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 33.805
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brigaj svoje brige.To je njegova izmisljotina Da to on besramno LAZE…
Cekamo da Savo Manojlovic pozove na proteste ili blokade, ima svi da se odazovemo.Drago mi je da su Srbi konačno složni oko nečega
čak je i većina SNS sendvičara protiv kopanja Litijuma..
samo su oni najljigaviji ZA
čekamo rasplet
Ako pogledas na forumu , vise od pola su sa zadatkom promocije otvaranja rudnika....Drago mi je da su Srbi konačno složni oko nečega
čekamo rasplet
Sta blokade...na kocke se sad zove...Cekamo da Savo Manojlovic pozove na proteste ili blokade, ima svi da se odazovemo.
Nema kaldrme tamo, a i licno ne bih gadjala nikog takvim necim.Sta blokade...na kocke se sad zove...
Kocke su one kaldrmisani komadi kamena......
Ne bih ni ja....to ne sluzi da se neko time kadjaNema kaldrme tamo, a i licno ne bih gadjala nikog takvim necim.
Blokade su nesto drugo, tj. vid gradjanske neposlusnosti.
Trebalo bi da je neko sastvio koje sve antinacionalne poteze je bio prisiljen vožd da povuče u poslednjih 12 godina. Briselski sporazum, prihvat migranata, Jarinje, povlačenje policije sa Severa... i tako redom. Zaboravi se to...Drago mi je da su Srbi konačno složni oko nečega
čekamo rasplet
Drago mi je da su Srbi konačno složni oko nečega
čekamo rasplet
Ja bih rekao da je to AI, da nisu živi ljudi iza tih naloga. Jer - šta će veštačkoj inteligenciji pitka voda? Može i tehnička, sa arsenom.ovi sa Foruma ?
AI podrazumeva izvesnu inteligenciju.Ja bih rekao da je to AI, da nisu živi ljudi iza tih naloga. Jer - šta će veštačkoj inteligenciji pitka voda? Može i tehnička, sa arsenom.
Da, ali može po potrebi da simulira i debilizam.AI podrazumeva izvesnu inteligenciju.
I ja bih tako rekla. Nije ovo uopste ili ne samo zbog automobila cim im je tolika "frka".Glavni izvor vojne moći su dronovi, a svi oni idu na litijum. Otud je pritisak da se počne sa jadaritom jer ove marionete, Šolc i Makron, spremaju se da ratuju protiv Rusije.
Totalno ludilo je zavladalo, ali ne neozbiljnog tipa. Veoma ozbiljno ludilo je u pitanju.
Čim ih na maze odmah su ugroženi.
jedan jediniМитрополит СПЦ Фотије устао против Рио Тинта: Србију ће претворити у пустињу!
10:40 22.07.2024.
14
Коначно је СПЦ дигла глас против уништења Србије и пројекта копања литијума компаније Рио Тинто.
Додуше, патријарх Порфирије и Синод се из само њима знаних разлога још не оглашавају о новом покушају геноцида над Србима, који би лако могао да буде и – коначни.
Ипак, изјава епископа зворничко-тузланског Фотија даје наду да СПЦ неће остати нема на план за егзекуцију Србије и њеног народа.
Фотије је после недељне службе устао против ископавања литијума и поручио да би то претворило Србију и Републику Српску у пустињу.
vidim ja nesto mi tu ne stima, nece narod elektricne automobile, nema sansi na silu, lazu samo, kad ono u tom grmu lezi zec, videli da se dronovima ratujeGlavni izvor vojne moći su dronovi, a svi oni idu na litijum. Otud je pritisak da se počne sa jadaritom jer ove marionete, Šolc i Makron, spremaju se da ratuju protiv Rusije.
Totalno ludilo je zavladalo, ali ne neozbiljnog tipa. Veoma ozbiljno ludilo je u pitanju.