Politiko: Zbog srpskog litijuma Vučić ponovo bitan, Šolc u iznenadnoj poseti

Drago mi je da su Srbi konačno složni oko nečega
čak je i većina SNS sendvičara protiv kopanja Litijuma..
samo su oni najljigaviji ZA
čekamo rasplet
Ako pogledas na forumu , vise od pola su sa zadatkom promocije otvaranja rudnika....
Tako da, sudeci po jahanju i svadjanju po autobuskim stanicama, jedna uplata od 25000 penzionerima i rudnik je otvoren, cak ce ici busevima na otvaranje..

Jeste, pi od naroda, , ali tako vaspitani...gde li su majke pogresile...?

Nema kaldrme tamo, a i licno ne bih gadjala nikog takvim necim.

Blokade su nesto drugo, tj. vid gradjanske neposlusnosti.
Ne bih ni ja....to ne sluzi da se neko time kadja
To sluzi da kad policija dodje ne dolazi sa pendrecima lako obucena, nego sa providnim stitovima.......
To je vise preventiva, nisam ja destruktivan niti ratoboran...

Drago mi je da su Srbi konačno složni oko nečega
čak je i većina SNS sendvičara protiv kopanja Litijuma..
samo su oni najljigaviji ZA
čekamo rasplet
Trebalo bi da je neko sastvio koje sve antinacionalne poteze je bio prisiljen vožd da povuče u poslednjih 12 godina. Briselski sporazum, prihvat migranata, Jarinje, povlačenje policije sa Severa... i tako redom. Zaboravi se to...

1721646123684.png

Glavni izvor vojne moći su dronovi, a svi oni idu na litijum. Otud je pritisak da se počne sa jadaritom jer ove marionete, Šolc i Makron, spremaju se da ratuju protiv Rusije.

Totalno ludilo je zavladalo, ali ne neozbiljnog tipa. Veoma ozbiljno ludilo je u pitanju.
I ja bih tako rekla. Nije ovo uopste ili ne samo zbog automobila cim im je tolika "frka".

Митрополит СПЦ Фотије устао против Рио Тинта: Србију ће претворити у пустињу!​

10:40 22.07.2024.
14

Коначно је СПЦ дигла глас против уништења Србије и пројекта копања литијума компаније Рио Тинто.​

Додуше, патријарх Порфирије и Синод се из само њима знаних разлога још не оглашавају о новом покушају геноцида над Србима, који би лако могао да буде и – коначни.
Ипак, изјава епископа зворничко-тузланског Фотија даје наду да СПЦ неће остати нема на план за егзекуцију Србије и њеног народа.

Фотије је после недељне службе устао против ископавања литијума и поручио да би то претворило Србију и Републику Српску у пустињу.

Митрополит СПЦ Фотије устао против Рио Тинта: Србију ће претворити у пустињу!​

10:40 22.07.2024.
14

Коначно је СПЦ дигла глас против уништења Србије и пројекта копања литијума компаније Рио Тинто.​

Додуше, патријарх Порфирије и Синод се из само њима знаних разлога још не оглашавају о новом покушају геноцида над Србима, који би лако могао да буде и – коначни.
Ипак, изјава епископа зворничко-тузланског Фотија даје наду да СПЦ неће остати нема на план за егзекуцију Србије и њеног народа.

Фотије је после недељне службе устао против ископавања литијума и поручио да би то претворило Србију и Републику Српску у пустињу.

jedan jedini :heart:

Imali su su stav o:
- saradnji sa sudom u Hagu
- rodno senzitivnom jeziku
- abortusu
- vantelesnoj oplodnji
- homoseksualnosti
Ali, nemaju stav, o kopanju litijuma u Jadru, koji uključuje i rušenje crkve u Gornjim Nedeljicama!
Da, mislim na SPC!
Na, Srpsku poltronsku crkvu!
GTATgp0WAAAWzAf

GTICClLXQAEvnLj

Glavni izvor vojne moći su dronovi, a svi oni idu na litijum. Otud je pritisak da se počne sa jadaritom jer ove marionete, Šolc i Makron, spremaju se da ratuju protiv Rusije.

Totalno ludilo je zavladalo, ali ne neozbiljnog tipa. Veoma ozbiljno ludilo je u pitanju.
vidim ja nesto mi tu ne stima, nece narod elektricne automobile, nema sansi na silu, lazu samo, kad ono u tom grmu lezi zec, videli da se dronovima ratuje

ruja ce opasno da ih sattre raketama, kakvi crni rojevi dronova, to je privremeno samo

Back