Politiko: Zbog srpskog litijuma Vučić ponovo bitan, Šolc u iznenadnoj poseti

Е, ако положе живот, вреди гласовати за њих.

Макар и постхумно.
neka se dogovore sa ostalima cuta i svi, i ja kazem da se ide na generalni strajk, a ne na blokade, i da se taj strajk dobro pripremi, da se pozove cela srbija eto to je moj predlog

nista svadja, nista nasilja, nista blokade, nista dranje, samo cutanje, CUTA bi mogao da bude zastitnik znak, i pasivnost: STRAJK, prvo upozorenja da se srbi prebroje koji su protiv tinta, a posle strajk do ispunjenja zahteva... tiha voda breg roni

Poslednja izmena:
Njima litijumske baterije trebaju najvise za dronove.
Da mogu sa dronovima da ubijaju. Mi smo zrtvovana teritorija za potrebe NATO vojne industrije.
Problem je sto je za vadjenje litijuma potrebna I velika kolicina vode.
Ovo se uklapa I u to da je pre 10ak godina izbacena stavka iz nemackog ustava da je voda osnovno ljudsko pravo,tj voda je postala roba, taj stav je potvrdio I director Nestle.
Kad krene proces vadjenja litijuma to je unistavanje tla,zivotne sredine,zivotinja ljudi za milione godina. Nema povratka.
Kad cujete za jak zemljotres bilo gde u svetu,proverite da li blizy epicentra ima rudnik litijuma u blizini.
Kao juce u Cileu 7,4 stepena na teritoriji rudnika litijuma.
Te pojave postaju nerazdvojne jer dolazi do sleganja tla prilikom iskopavanja.Zato Nemci nece da buse kod Rajne

Ko je budala da ide 300.m ispod zemlje.
Ima li takvih kretena.
Ko ih salje u tu rupu njih na sud.Zlocin nad covekom.
e pa sad zavisi..koliko je em potreban em kvalitetan taj litiijum...unutra idu Pakistanci,Ruski vojni zarobljenici ili u tom trenutku...neko ko mora...kad su zbog nafte razvalili Siriju,Libiju,Irak...ako im ne damo da nas dobrovoljno popljackaju i zatruju ceo region...ako je taj litijum odavde toliko bitan...odradice isto to da dignu siptare i bosnjake na oruzanu pobunu pa ce onda da intervenisu i da ubijaju i razaraju infrastrukturu..i opet ce se dokopati tog litijuma...e sad je pitanje:

1.Pustiti da slobodno kopaju i da nas opljackaju bez pogibelji,gubitka teritorija i razaranja..i kad sve iskopaju i odu da sve ostane zatrovano i neupotrebljivo za narednih 200-300 god

2.Buniti se boriti se...sve da bude sruseno i izbombardovano + oko 1+ mil poginulih i 2 mil invalida...i kad sve iskopaju i odu da sve ostane zatrovano i neupotrebljivo za narednih 200-300 god

e pa sad zavisi..koliko je em potreban em kvalitetan taj litiijum...unutra idu Pakistanci,Ruski vojni zarobljenici ili u tom trenutku...neko ko mora...kad su zbog nafte razvalili Siriju,Libiju,Irak...ako im ne damo da nas dobrovoljno popljackaju i zatruju ceo region...ako je taj litijum odavde toliko bitan...odradice isto to da dignu siptare i bosnjake na oruzanu pobunu pa ce onda da intervenisu i da ubijaju i razaraju infrastrukturu..i opet ce se dokopati tog litijuma...e sad je pitanje:

1.Pustiti da slobodno kopaju i da nas opljackaju bez pogibelji,gubitka teritorija i razaranja..i kad sve iskopaju i odu da sve ostane zatrovano i neupotrebljivo za narednih 200-300 god

2.Buniti se boriti se...sve da bude sruseno i izbombardovano + oko 1+ mil poginulih i 2 mil invalida...i kad sve iskopaju i odu da sve ostane zatrovano i neupotrebljivo za narednih 200-300 god
Ali šta ako eksploatacija te rude nije ništa više štetna od ekploatacije drugih ruda ili štetnih emisija termoelektrana i sl ?

Ali šta ako eksploatacija te rude nije ništa više štetna od ekploatacije drugih ruda ili štetnih emisija termoelektrana i sl ?
ima snimaka i reportaza iz Cilea,Bolivije oko toga....vise komada regiona,provincija su totalno devastirani gde su nepodnosljivi uslovi za zivot biljnog i zivotinjskog sveta u velikom radiusu km2 posle prolaska RioTinta....

Vi sto zivite u Sapcu, Beogradu, Loznici, Valjevu i okolini imate 2 izbora

Da poginete ako treba u sprecavanju Rio Tinta i Vucica da kopa litijum

Da zivite u novom Cernobilju.
ako zapadnim zverima toliko treba taj litijum uzece ga i popljackati do zadnjeg kg rude na laksi ili tezi nacin...kako god ili u ratu ili u miru placacemo 1lit pitke vode minimum 50 eur

ako zapadnim zverima toliko treba taj litijum uzece ga i popljackati do zadnjeg kg rude na laksi ili tezi nacin...kako god ili u ratu ili u miru placacemo 1lit pitke vode minimum 50 eur
ako se i srnama i vrapcima jedu moje kupine ispod mog prozora, pojesce ih na laksi ili na tezi nacin, jer su divlje zveri - mislim, ko je tebi usadjivao logiku u glavu? odakle ti taj defetizam? zasto sabotiras?

da necu i besnilo da dobijem ako mi je rogonja izbalavio moje kupine, a ja ih jedem posle?
ti si sns bot advanced level
sns bot level = velika primanja - BGD na Vodi,vinograd u Sremu,4 Apartmana na Zlatiboru + Kopaoniku, Vrnjacka banja izradnja 1000m2 po procentu,bankovni racuni kako u EU tako i u Briksu,BMW,starlete,masaze,prezdreravanje od janjetite i prasetine, linije na slamku, firmirana garderoba...turbo seljana i bahati primitizam level expert...

Ovo na astalu je vanilin secer za slatkise kladim se u karton vinjaka

129449_lukas_iff.jpg

Poslednja izmena:

Back