Политико: Ускоро израда уговора о приступању Црне Горе ЕУ

A ako nam se slucajno omakne, pa ispunimo sve klastere, opet necemo biti clanica, tj. Ostacemo neclanica kolonija?
Mozemo da ispunimo i dve cele ture klastera i formalno priznamo "Kosovu", ostacemo kolonija.
Ako to posle 25 godina nije jasno, onda ne znam sta treba da bude.

Znaš ti i gde živim i čije državljanstvo imam, tako da ne vidim smisao pitanja osim što standardno zamenjujes teze. Jako bitno za temu je kakve su južne USA države...tj sto imaju rednekove i hilbilije. Vrlo up
Ne znam gde živiš, jedino što vidim je, bez uvrede molim, izvesna fascinacija spostvenom predstavom Zapada.

Da li si nekada živeo negde van Srbije, ne mislim na turistička putovanja kad se onako zeva okolo jer ti je prosto sve novo? Da si nekada imao prilike da samo proputuješ kolima po južnim državama u Americi video bi ti sve svoje “one bazične postavke funkcionalnog društva a ne modernog”, onako u punom sjaju. Već geta u većim gradovima da ne pominjem.

Siromaštvo na zapadu je stvar izbora, na istoku stvar moranja.

Posto nismo i necemo nikada biti clanica, jesmo i bicemo kolonija.
Nadam se da je sada jasnije.

Бићемо затвореници у казамату ЕУ (читај Немачке)

Црна гора постаје у ланцу најгорих робова. Хрвати неће бити најгори

Znaš ti i gde živim i čije državljanstvo imam, tako da ne vidim smisao pitanja osim što standardno zamenjujes teze. Jako bitno za temu je kakve su južne USA države...tj sto imaju rednekove i hilbilije. Vrlo up
Jeste, izuzetno je bitno to pomenuto: te južne države imaju daleko veći standard od svake članice EU koju ovde prikazuješ kao nešto nedostižno: Češka i Slovenija su beznadežni socijalni slučajevi u odnosu na te Rednecks.

Poslednja izmena:
Mozemo da ispunimo i dve cele ture klastera i formalno priznamo "Kosovu", ostacemo kolonija.
Hvala što u tako strpljivo objašnjavaš srpskom građanizmu da svet izgleda baš onako kako izgleda, lično nemam toliko živaca.

Lol, koja je zemlja zatvorila 24 poglsvlja u roku od 24 sata?

Ikada?
Kome verovati?

Završili ste vi tu priču. Doneta je odluka. 2028.
Ne, ovo mi nije normalno.
Koliko znam, Norveska nije clan EU, Island nije. Svajcarska nije.
Naravno, svestan sam gde zivim i da su te drzave svetlosnim godinama daleko od nas po stepenu zivotnog standarda.
Ali su pokazatelj da se itekako moze bez famozne EU.
Vrh!
Meni je najbitnije da je sve isto, ali smo sad makar dio EU.

Koruptivna rusofilska država svakako ne može da bude deo EU, to je jasno. Ali problem je u nama što smo takvi, ne u njima.

Da imamo režim koji je okrenut saradnji, reformama i jačanju privrede, mi bismo odavno bili član EU.

Ali pošto imamo režim koji je okrenut korupcionaškim projektima i rasprodaji resursa radi lične dobiti, onda im je naravno u interesu da nas drže van EU uz mantre "kako nas neće".

Normalno jednom Tomi Grobaru ne odgovara EU jer tamo on ne bi mogao besprizorno da se obigati niti da mu žena ima fond za ispiranje miliona, niti da mu polucija čuva hacijendu godinama posle silaska sa funkcije dok se on baškari u vili na Dedinju, sin ne bi bio gradonačelnik itd.

Jasno je meni zašto Toma ne želi u EU, nisu mi jasni motivi retarda koji ga podržavaju.
искључи аутокорект

Idemo bre!
Što prije provjeriti rodoslov, naći babu iz Pive i tražiti EU pasoš.

Ako na sledećem popisu ne bude 75% Srba, šta smo onda radili?!
Kolega, zar se toliko praviš da “ne znaš” da tvoja matična država Crna Gora prosto Srbe ne prima u državljanstvo?

Back