jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 32.677
Strasno,sta se desava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravi feudi, kao pod Turcima, svuda po manjim mestima vladaju porodice aga i begova sa naslednim pozicijama.Strasno,sta se desava.
Kada prodje krug sa muske strane familije,onda pocinje sa zeninih strana.I tako stalno.Pravi feudi, kao pod Turcima, svuda po manjim mestima vladaju porodice aga i begova sa naslednim pozicijama.
U tatinom mestu su imali jednog šefa opštine koji je bio šef pod komunizmom, posle ga smenili, pa probao da se vrati još pod nekom koalicijom kad je Vuk Drašković ratovao sa Šešeljem, pa onda izabran, ali kao član JUL-a, pa pred sam kraj uspeo još jednom, kao grupa građana uz neku DOS-ovu partiju. Bio je bar tri puta predsednik opštine i funkcioner kao član različitih partija, plus jednom kao “nezavisan”. Da je čovek poživeo sad bi bio opet sa SNS.Strasno,sta se desava.
Od oca je ostanulo sinu, pa ćerki, pa se rotiraju, najbolje je kad muž gazduje a kod njegove žene možeš da se žališ - čitao sam odavno da je negde u zapadnoj Srbiji uhapšena skoro cela porodica, ćerka sudija za prekršaje a o žalbama odlučivala njena majka, i ko im ne plati dva puta ide na dva meseca.Kada prodje krug sa muske strane familije,onda pocinje sa zeninih strana.I tako stalno.
Ko voli vlast,snalazi se na sve nacine.Od oca je ostanulo sinu, pa ćerki, pa se rotiraju, najbolje je kad muž gazduje a kod njegove žene možeš da se žališ - čitao sam odavno da je negde u zapadnoj Srbiji uhapšena skoro cela porodica, ćerka sudija za prekršaje a o žalbama odlučivala njena majka, i ko im ne plati dva puta ide na dva meseca.
Postane vulgarno, svako živ ih zna, i opet teraju.Ko voli vlast,snalazi se na sve nacine.
Izvinjenje sns sekte sto nas je slagala, njihovih sektaskih medija i pratećih botova ovde nećemo dočekati. To jednostavno nije u njihovoj prirodi za razliku od laganja koje itekako jeste.gde je izvinjenje sns sekte sto nas je slagala, i njihovih sektaskih medija? a botovi, gde je njihovo izvinjenje za laganje?
Демантоване Вучићеве тровачнице: Род Благојевић неће бити амбасадор САД у Србији
Род Благојевић је раније ове седмице боравио у Србији, где се састао са уставокршитељем Александром Вучићем.
da li je tada rekao aljeku, jeste ja bih da budem ambasador, cekamo trampovu odluku? NIJE, Rod kaze da nikad ne bi bio ambasador, a to znaci da je aljek sve nas varao da je Rod uopste kandidat za to mesto, a kamoli da je vec odluceno da ce biti ambasador
onda cu ja da ovog jos malo deljem, dok me ne mine, pa cu da ga pustimIzvinjenje sns sekte sto nas je slagala, njihovih sektaskih medija i pratećih botova ovde nećemo dočekati. To jednostavno nije u njihovoj prirodi za razliku od laganja koje itekako jeste.
ti si u vestima od pre 2 meseca, a ona je dobila jos visu poziciju, pogledaj moju temu, kako sam temeljno spremio ovo sto se danas realizuje operativno, keri se sprema da zabije glogov kolac fejk njuz midiji
Ako zene ne sprece 3. svetski rat, gotovi smo [Go Tulsi, Go Kari against Warmongering Cabal]
I Politico i Euronews su vam SNS sekta? Ima ovde na temi nekih elemanata političke sekte i sektašenja, samo ko zna sa koje strane….Izvinjenje sns sekte sto nas je slagala, njihovih sektaskih medija i pratećih botova ovde nećemo dočekati. To jednostavno nije u njihovoj prirodi za razliku od laganja koje itekako jeste.
Ne mogu oni bez toga.To je toliko zaludjeno,da misle da niko drugi ne bi mogao da vodi opstinu.Postane vulgarno, svako živ ih zna, i opet teraju.
gde je izvinjenje sns sekte sto nas je slagala, i njihovih sektaskih medija? a botovi, gde je njihovo izvinjenje za laganje?
Odakle @bas kao ovakva potreba da folira i laže non-stop, a kolega @dlugomir da nam lepo objasni kako sam to uspeo da nateram Politico da objavi ovo:Izvinjenje sns sekte sto nas je slagala, njihovih sektaskih medija i pratećih botova ovde nećemo dočekati. To jednostavno nije u njihovoj prirodi za razliku od laganja koje itekako jeste.
Pa razmatrano je nije isto što i da je on postao ambasador. Naši mediji su bukvalno objavili da je to gotova stvar.Odakle @bas kao ovakva potreba da folira i laže non-stop, a kolega @dlugomir da nam lepo objasni kako sam to uspeo da nateram Politico da objavi ovo:
Pogledajte prilog 1683156
Samo nam on fali.Pa razmatrano je nije isto što i da je on postao ambasador. Naši mediji su bukvalno objavili da je to gotova stvar.
juce si replicirao straksu da si znao, ali ajde da malo pristinu lozis. a rod je vec tada imao sastanak sa vucicem, .. znaci ja sam prvo rekao fejk njuz na politico, pa te opomenuo da considering ne znaci da vec jeste stvar resena, navodio druge medije i brnovica kao izglednijeg za ambasadora, ali ti se sada pravis blesav, a bila je jos jedna tvoja tema da je stvar resena, da vise ne razmatra samo - za tu temu si sigurno trazio da se obrise, ili je neko vec smnatrao da trebaOdakle @bas kao ovakva potreba da folira i laže non-stop, a kolega @dlugomir da nam lepo objasni kako sam to uspeo da nateram Politico da objavi ovo:
ne nasi, nego vucicevi koje smo posolili sa srbin.info, a ovaj kezual se javlja pre sa andricevog venca nego iz amerikePa razmatrano je nije isto što i da je on postao ambasador. Naši mediji su bukvalno objavili da je to gotova stvar.
ti si slagao, tj svesno si prenosio dezinformacije, i jos to i priznao straksu, a ja nisam nista slagao, vec sam se borio protiv tih dezinformacija, redom, hronoloskiOdakle @bas kao ovakva potreba da folira i laže non-stop
Problem sa tim likom je što je demokrata, a sve demokrate u svetu su fašisti. Koga će da sluša, republikance ili demokrate?
Njuz net vs Politico. A tu su negde…Nisi ti naterao Politico da to objavi. Ne možeš da nateraš ni recimo njuz net da objavi nešto, samo što ništa od njih nećeš preneti, zar ne?
Raduj se srpski rode.
Tramp pisao Vučiću; Predsednik SAD čestitao Dan državnosti: Radujem se daljem jačanju našeg partnerstva
A ti di vidovit pa vidiš preskakanje pasusa o Ukropistanu?…gledao jutros (kod mene jutro) dnevnik rts 1 (ne gledam stalno, majke mi) i slusam voditeljku kako cita pismo cestitke Trump-a, a na ekranu kopija tog pisma na engleskom naravno.
Voditeljka čita, pa preskoče pasus dole naveden, pa nastavi da čita do kraja…kakvi manipulatori
Preskoceni pasus (moj prevod):
“ Veoma smo zahvalni na znacajnom srpskom doprinosu medjunarodnom miru, bilo da je to podrška narodu Ukrajine da se odbrani od agresije Rusije, ili srpskom doprinosu u medjunarodnim mirovnim misijama.”