Tenkre 2
Ističe se
- Poruka
- 2.708
Potpuno je svejedno ko je novi ambasador SAD u Srbiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je on toliko za 10 hilj ovi nasi bi trebali nekoliko miliona godinacovece mnogo su mu rebnuli, 14 godina hej!?
8 odrobijao!
hajde da vidimo ko je u srbiji robijao 8 godina za korupciju? NIKO! pa kako se onda aljek to bori protiv korupcije? NIKAKO!
pa nemoj da mi kazes da studenti lazu sa onim transparentom da korupcija ubija?
ovaj rod blagojevic ne znam da nekoga nosi na dusi
ja mislim da je to bila samo jedna od vise optuznica protiv njega, ali je problem sa nasim medijima kako je on odjednom posto trampov prijatelj,a covek robijao 8 godina, gde su se sprijateljili, u zatvoru?Ako je on toliko za 10 hilj ovi nasi bi trebali nekoliko miliona godina
U samici
hehe, bice da aljek pada s vlasti i stizu poternice za narko-mafijom za sverc kokaina iz juzne amerike, pa se tvoj aljek raspitivao kakvi su americki zatvori, pomislja na samoubistvo, pucaju gume, otpadaju tockovi, sta li je sledece?Preko njega i Grenela može da se lobira direktno u Ovalnoj sobi. Vučka ima da pošaljemo da tamo za primer ostalim vazalima sedi na hoklici u ćošku 24/7, samo nek pritegnu Kurtija i građanina Šmita. Da bar bude neke koristi od izvesnog…
a robijao zbog američkih demokrata da ne ostanu bez skupštinskog mesta, jaka stvarhehe, bice da aljek pada s vlasti i stizu poternice za narko-mafijom za sverc kokaina iz juzne amerike, pa se tvoj aljek raspitivao kakvi su americki zatvori, pomislja na samoubistvo, pucaju gume, otpadaju tockovi, sta li je sledece?
„Каква власт, такви и пријатељи“: Бивши робијаш Род Благојевић – драги гост Вучића
i aljek bi trebao zbog njih da robija, svi pricaju da ih je potplatio sa 2 miliona, klintone, jer je pametana robijao zbog američkih demokrata da ne ostanu bez skupštinskog mesta, jaka stvar
interesantno da su demokrate pale na mito and korupciju bez da iko odgovara?i aljek bi trebao zbog njih da robija, svi pricaju da ih je potplatio sa 2 miliona, klintone, jer je pametan
gde je anketna stavka:Политико: Трамп разматрада да постави Рода Благојевића за амбасадора САД у Србији
![]()
Род Благојевић (Фото EPA/TANNEN MAURY)
ВАШИНГТОН – Амерчки председник Доналд Трамп разматра да номинује бившег гувернера државе Илионис Рода Благојевића за амбасадора САД у Србији, пренео је данас портал Политико позивајући се на два неименована извора.
Извори су навели да Трамп још није донео коначну одлуку да предложи Благојевића за амбасадора, наводећи да Трамп такође разматра да за амбасадора у Србији именује правника Марка Брновића, чији су родитељи у САД дошли за време бивше Југославије.
Захарова: Каја Калас би требало да буде опрезнија кад даје изјаве –…
Благојевић је у разговору за Танјуг рекао да се доласком Трампа на власт, осим новог приступа спољне политике САД према Србији, ствара и могућност стратешког партнерства између две државе, умногоме и зато што је Србиј постала економски растућа држава, преноси Танјуг.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...i-roda-blagojevica-za-ambasadora-sad-u-srbiji
Oduševljenje u Prištini i Sarajevu, možda se budu žalili Piculi?
pa jel su hteli da uhapse trampa, sta mislis da nece sada da odgovaraju?interesantno da su demokrate pale na mito and korupciju bez da iko odgovara?
Mogao Klinton da mu kaže "no no my son, we have more than enough" pa nije zar ne?
Štampa kao štampa piše svašta, a sam Kurti je verovatno znao da je cela ta priča koju si ovde plasirao fejk tako da nam se još i smejao.Albanska štampa zvoni na uzbunu, Kurti na aparatima.![]()
Štampa kao štampa piše svašta, a sam Kurti je verovatno znao da je cela ta priča koju si ovde plasirao fejk tako da nam se još i smejao.
A i ja vam juče lepo rekoh, ali nije vredelo dok niste sami iskopali.
Kome sada verovati, Euronews-u ili Kuriru? Po starom srpskom običaju dva različita lista iznose dve dijametralno suprotne tvrdnje o istoj stvari.Naši mediji su cirkus na nivou tvitera.
"NEĆU BITI AMBASADOR U SRBIJI" Rod Blagojević demantovao medijske spekulacije: Ta priča je došla iz izvora koji mi verovatno ne žele dobro
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9581085/rod-blagojevic-demantuje-da-ce-biti-ambasador-u-srbiji
Kome sada verovati, Euronews-u ili Kuriru? Po starom srpskom običaju dva različita lista iznose dve dijametralno suprotne tvrdnje o istoj stvari.
U svakom slučaju lepo je što su se Kurti & Co. malo sekirali, dobili ljudi pravi nastup konvulzija.
Pogledajte prilog 1682824
Nece on biti ambasador.Namestili su mu.
gde je izvinjenje sns sekte sto nas je slagala, i njihovih sektaskih medija? a botovi, gde je njihovo izvinjenje za laganje?Rod Blagojević, blizak saradnik i prijatelj Donalda Trampa, biće novi ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, saznaje Telegraf.
Ne zna se ko je otrcaniji,ovi sto su prisli vlasti,ili ovi sto se prave da su opzicija.Deo je otrcan a deo je i opzicija Srbiji kao takvoj. Ne bi ovi mogli ovako bez njih.
Opozicija su Vučku samo zbog toga što nisu u prilici da učestvuju u vlasti, inače je otimačina oko funkcija kao po manjim opštinama, jednom sam video (tj slušao) kako su se SPS-ovci skoro pobili oko funkcije šefa mesne zajednice u jednom selu, kad je krenula dreka pomislio sam da neko cepa drva - nije uopšte podsećalo na ljudski glas.Ne zna se ko je otrcaniji,ovi sto su prisli vlasti,ili ovi sto se prave da su opzicija.
Skoro svuda je tako u manjim sredinama.Opozicija su Vučku samo zbog toga što nisu u prilici da učestvuju u vlasti, inače je otimačina oko funkcija kao po manjim opštinama, jednom sam video (tj slušao) kako su se SPS-ovci skoro pobili oko funkcije šefa mesne zajednice u jednom selu, kad je krenula dreka pomislio sam da neko cepa drva - nije uopšte podsečalo na ljudski glas.
Jasno mi je bilo odmah, ali Kurti je od toga bio prosto u transu, nije se moglo drugačije.
ovo je znaci priznanje da si svesno lagao za sns racun, znajuci da nece biti ambasador, kao sto sam ja i rekao da je nemoguce da ne znas engleski i da ne provaljujes da je politico fejk njuzJasno mi je bilo odmah, ali Kurti je od toga bio prosto u transu, nije se moglo drugačije.
gde je izvinjenje sns sekte sto nas je slagala, i njihovih sektaskih medija? a botovi, gde je njihovo izvinjenje za laganje?
Демантоване Вучићеве тровачнице: Род Благојевић неће бити амбасадор САД у Србији
Род Благојевић је раније ове седмице боравио у Србији, где се састао са уставокршитељем Александром Вучићем.
da li je tada rekao aljeku, jeste ja bih da budem ambasador, cekamo trampovu odluku? NIJE, Rod kaze da nikad ne bi bio ambasador, a to znaci da je aljek sve nas varao da je Rod uopste kandidat za to mesto, a kamoli da je vec odluceno da ce biti ambasador
Strašno, tako su se drali kao da se lomi neko drvo, posle nam objasnila baba da je bila rasprava oko toga ko će kao šef mesne zajednice da odredi gde će biti neki montažni most koji im je “poklanjao” poznati i nezgodni lopov šef opštine: majka mi je iz okoline Smedereva a otac iz južne Srbije, u opštinama gde su rođeni (mala mesta) su na vlasti bar 30 godina skoro sve vreme isti ljudi - ako izgubi izbore čovek samo promeni partiju pa se vrati sledeći put…Skoro svuda je tako u manjim sredinama.