Политико: Трамп разматра да постави Рода Благојевића за амбасадора САД у Србији

Šta politički? Lepo je snimljen kako traži pare. U to doba je bio demokrata, a Tramp nije bio ni na vidiku da bude predsednik.
Bajdenov dični sin je snimljen i u kućnom salonu za masažu sa pravim haremom od dvanaestogodišnjih devojčica, tj nije snimljen nego se sam slikao, a jeste snimljen kako traži pare u Ukrajini, ina Burisma.

Već ste zaboravili?

Bajdenov dični sin je snimljen i u kućnom salonu za masažu sa pravim haremom od dvanaestogodišnjih devojčica, tj nije snimljen nego se sam slikao, a jeste snimljen kako traži pare u Ukrajini, ina Burisma.

Već ste zaboravili?
jel to sad opravdava blagojevica ?

Šta politički? Lepo je snimljen kako traži pare. U to doba je bio demokrata, a Tramp nije bio ni na vidiku da bude predsednik.
Kako ste komentarisali kad je Nulandovka snimljena kako sastavlja majdansku vladu i psuje EU? “Ruska montaža”, “laže FSB”, svi u glas.

jel to sad opravdava blagojevica ?
covece mnogo su mu rebnuli, 14 godina hej!?
8 odrobijao!
hajde da vidimo ko je u srbiji robijao 8 godina za korupciju? NIKO! pa kako se onda aljek to bori protiv korupcije? NIKAKO!
pa nemoj da mi kazes da studenti lazu sa onim transparentom da korupcija ubija?
ovaj rod blagojevic ne znam da nekoga nosi na dusi

Da li su u Srbiji dozvoljeni tj regulirani pozitivnim zakonskim propisima istospolni brakovi i izvanbracne zajednice koji se tretiraju na nacin kao zakonski brakovi, ako nisu - je li u pitanju pogodovanje, korupcija, krsenje Ustava ili o cemu se ovdje radi obzirom je rijec o predsjednici Narodne skupstine?

Da li su u Srbiji dozvoljeni tj regulirani pozitivnim zakonskim propisima istospolni brakovi i izvanbracne zajednice koji se tretiraju na nacin kao zakonski brakovi, ako nisu - je li u pitanju pogodovanje, korupcija, krsenje Ustava ili o cemu se ovdje radi obzirom je rijec o predsjednici Narodne skupstine?
ona ima zenu
zena ima djete

to su cinjenice

da su vencane e pa to ne bi moglo da bude ...

Nekada nisu bili regulisani ni divlji brakovi, to trenutno nije ni pitanje, osim paradoksalno za one koju su se sasvim pretvorili u dženderizam i ljudska prava a ovamo prozivaju zbog orijentacije.

Ovo me podseća na onu situaciju kada su tokom devedesetih Slobini doveli onog Šifera, sećate se?
E, posle su tog lika uhvatili u krađi po buticima pa su ga onda šutnuli.
Nevolja je u tome što tog Blagojevića ne možemo da šutnemo.
studenti mogu sve

Nekada nisu bili regulisani ni divlji brakovi, to trenutno nije ni pitanje, osim paradoksalno za one koju su se sasvim pretvorili u dženderizam i ljudska prava a ovamo prozivaju zbog orijentacije.
brnabicka nije vencana zvanicno

ili tvrdis drugacije ?

Na pitanje novinara da li je istina da se u nekom od gradova, u kojima je brak istopolnih partnera zakonski reguisan, Njujorku, Ročesteru ili Vašingtonu, zavetovala svojoj izabranici na večnu ljubav Brnabićka je kazala:

- Ne, nije istina. I ja sam čula da smo se venčale, ali to nije tačno. Mi smo u vezi više od 15 godina, ali nismo u braku. Poslednje što bih uradila jeste da sebi dam veća prava od onih koja ima bilo koji građanin ili građanka Srbije. Nikada to ne bih učinila. To je suprotno svim mojim načelima. Verujte, pre bih se ubila - istakla je premijerka koja kraj svoje izabranice uprkos tome što zakonski nisu regulisale odnos uživa i planira budućnost.

Osudeni kriminalac nase gore list postaje ambasador u zemlji svog porekla ogrezloj u kriminalu. Ocita kompatabilnost.

Ameri ne rade ništa slučajno. Postavljanjem robijaša da bude ambasador se šalje jasna poruka Vučiću koje mu je mesto, da za bolje i nismo.

Ameri ne rade ništa slučajno. Postavljanjem robijaša da bude ambasador se šalje jasna poruka Vučiću koje mu je mesto, da za bolje i nismo.
... kad već nismo razumeli ono sa hoklicom u Beloj kući. To jest, neki nisu razumeli.

Back