Политико: Доналд Трамп ће номиновати Роберта Ф. Кенедија Млађег за министра здравља и социјалних услуга. Илон Маск: Честитам

...

Vaxinisani...drzte dupe...sledi osveta nevakcinisanih :super: ☺️☺️☺️
I sudjenje i preki sud Vax lobiju i Bil Gejtsu :mafijas:😎😀
I Krstina uprava neka se zamisli...za sve cenzure u doba Covida...:bye:

Политико: Доналд Трамп ће номиновати Роберта Ф. Кенедија Млађег за министра здравља и социјалних услуга. Илон Маск: Честитам
http://www.nspm.rs/hronika/politiko...-i-socijalnih-usluga.-ilon-mask-cestitam.html

...
A sad i o vakcinama? Čemu to? Kako su suzbijene velike boginje?

' Ел ће да хапси и Трампа због "ворпа му спипа" Трамповског...

То би била драма, да га опет баце у букагије, ал овај пут републиканци...

I sudjenje i preki sud Vax lobiju i Bil Gejtsu :mafijas:😎😀
I Krstina uprava neka se zamisli...za sve cenzure u doba Covida...:bye:
prestali su i da me opominju, kada opsujem, znaju da im sudbina zavisi od nas koji smo postavili kenedija..

ja sam vam pricao sta smo u americi uradili: napravili smo papir, vaccine exemption form-izuzece, i potpisali da necemo decu da vakcinisemo vise - ali uopste, ni 1 vakcinu, iz nekog tamo razloga, i skola samo ima obavezu ako ta, odredjena bolest izbije za koju moja deca nisu vakcinisana, da ih ne prima u skolu ... ali kad ce neka od bolesti da izbiju? nikad!

Роберт Кенеди Јуниор ће бити нови министар здравља у САД, па би требало да се присетимо да је обећао да ће изнети истину о запрашивању с неба, да ће уклонити флуор из воде и да ће изнети истину о 72 вакцине које нису тестиране за безбедност, а у употреби су.​

Кенеди Млађи: ни једна од 72 вакцине није тестирана на безбедност

sad cemo ih satreti , od januara... samo strpljivo
poz svim, antivakserima, hrabro ste se drzali, odajem vam priznanje, racunacemo vam boracki staz
p.s. plus sam ostavljao linkove terrain vs germ theory, i to cemo sada da reaktiviramo

Poslednja izmena:

Back