Politikantska zamlacivanja ovog naroda u poslednjih 20 godina

V.K.

Zainteresovan član
Poruka
175
Ne znam sta su aktuelna desavanja na politickoj sceni Srbije,osim onoga sto nam se servira preko medija,a sto sa stvarnim zbivanjima ima 15% istine,ali mogu da vidim sta se desilo u proteklom 10-to godisnjem ili 20-to godisnjem periodu.I ako sumoram te rezultate avangarde ovoga naroda,moramo priznati katastrofalni ucinak sve do danas.Niko nije odgovoran,vec i dalje gledamo Vampire nase politicke avangarde. Ako uporedimo situaciju u drzavi pre 20 godina i danas :pre 20 godina je 20 miliona stanovnika imalo dug od 20 milijardi MARAKA,danas,5 miliona stanovnika ima spoljni dug od 35 milijardi EVRA. A kvalitet zivota je neuporedivo bio bolji onda. 35 milijardi Evra su "teski" petorica ljudi u ovoj zemlji. Za koga radi politikantska bagra ove drzave ?:dontunderstand:

Ako uporedimo situaciju u drzavi pre 20 godina i danas :pre 20 godina je 20 miliona stanovnika imalo dug od 20 milijardi MARAKA,danas,5 miliona stanovnika ima spoljni dug od 35 milijardi EVRA. A kvalitet zivota je neuporedivo bio bolji onda. 35 milijardi Evra su "teski" petorica ljudi u ovoj zemlji. Za koga radi politikantska bagra ove drzave ?:dontunderstand:

ne znam da li cu biti kaznjen za poziv na "nasilje", ali ako je ovo tacno, onda lepo [znaci ne na silu, ovo nije poziv na nasilje] uzmite tim ljudima te pare, i obecajte im da ce te im vratiti kada bude bilo neko bolje vreme.
i resen problem
ps.ja cak verujem da se oni nece previse buniti...zaradit ce ih ponovo

nazalost....na svoje pitanje si sam dao odgovor......samo je tuzno sto gradjani srbije misle da su oni ti koji o necemu odlucuju,A NE ti sa milijardama koji su se uspesnoukljucili u svetsku globalnu mrezu.....oni su ti koji imaju pravo izbora....VECINA NARODA U SVETU UMISLJA DA NESTO ZAVISI OD NJIHOVOG IZBORA .....na izbor imaju pravo na zalost oni koji drze ekonomiju....oni formiraju politiku koja je u sluzbi te iste ekonomije....a narod...je zaveden....dobija sitne kosti..ponekog kupe malo krupnijomkoskom,kolo da ne talasa narodne mase.....ali kapital je taj kojiima pravo izbora....!!!

Back