d1:
Prva recenica:"Ja i da necu, ja moram da pobedim na predstojecim izborima"

.
Zatim covek kaze: "Ja necu da blatim svoje protivkandidate" i dve reci potom:"kao sto to radi Tomislav Nikolic, a predsednik mu u Hagu. On je nepismen, nema ni fakultet...." (bas je tolerantan

).
Zatim je pomenuo jos neke politicare (takodje tolerantno).
Onda covek kaze da On ne izbegava TV duele kao sto tor rade njegovi konkurenti i javno ih izazvao na TV duel i to u:
1.kosarci
2.mini golfu
3.knjizevnosti.....
Polika i pravo su na zadnjem mestu.
Zatim covek mora da se pohvali koliko putuje, pa kaze:"Ja sam danas doputovao iz Moskve" i nastavi da prica kako se sreo sa likom (njegova generacija) koji je '80 i neke zeleo da Rusija bude kao SFRJ, a danas kao ne moze da veruje sta se to desilo za deceniju i kusur.
I onda standar:"Ja sam jedini koji ce Srbiju povesti u Evropu", "samo mene izaberite i sve ce biti OK."
Covek nam je cak obecao da cemo biti prvi u svetu po proizvodnji necega poljoprivrednog: "nije bitno sta, ali je vazno da smo prvi u svetu".
Onda je jos sr*ao o tome kako je on jedini U Srbiji koji moze da istu odvede u Evropu, da sredi situaciju na Kosovu.......da ne nabrajam.
I eto toliko se trenutno mogu setiti, ako se setim jos necega dodacu (i ako ne bude zakljucana tema), mada pretpostavljam da znas kako uvek obecavaju i (nazalost opet standard) nikad nista ne urade.
Ne znam samo kako ih vise nije sramota da rade to sto rade.